Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

FLIWP

FLIWP voucher kopen? Direct geleverd

Met FLIWP vouchers handel je veilig je online aankopen af. Dankzij FLIWP hoef je immers geen persoonlijke gegevens door te spelen aan online verkooppunten, waardoor je een pak veiliger en verantwoorder kan shoppen. Hierdoor is de kans ook aanzienlijk kleiner dat je slachtoffer zal worden van internet fraude. Bij KaartDirect koop je FLIWP vouchers met verschillende waardes, die je direct in gebruik kan nemen.

FLIWP

FLIWP €10

€10,-

FLIWP €10

FLIWP €20

€20,-

FLIWP €20

FLIWP €50

€50,-

FLIWP €50

FLIWP €100

€100,-

FLIWP €100

FLIWP €150

€150,-

FLIWP €150

FLIWP €200

€200,-

FLIWP €200

FLIWP €250

€250,-

FLIWP €250

FLIWP €500

€500,-

FLIWP €500

FLIWP SVG Logo

Wat is FLIWP?

FLIWP is een snelle en veilige cash voucher die je gebruikt om online betalingen uit te voeren. Door FLIWP te gebruiken hoef je je echter geen zorgen te maken om het delen van je persoonlijke gegevens en je bankkaart: FLIWP werd namelijk gemaakt met veiligheid en privacy op het net als centraal gegeven. FLIWP werd dus, met andere woorden, gemaakt om online fraude tegen te gaan en anonimiteit op het web te garanderen.

Verschillende online betaalpunten ondersteunen FLIWP als betaalmethode en het aanbod is erg divers. Dat wilt zeggen dat je een heleboel online aankopen kunt doen met FLIWP vouchers, waarbij je telkens geen bankkaart hoeft te linken en dus anoniem en zonder zorgen kan betalen.

Een FLIWP voucher kopen doe je bij KaartDirect

Bij KaartDirect bieden we een ruim assortiment aan FLIWP vouchers aan met verschillende waardes. Deze zijn enorm uiteenlopend: voor kleinere aankopen zijn er de FLIWP vouchers van € 10, € 20 of € 50, maar er is meer dan dat. Ook grotere aankopen zijn mogelijk, dit met de FLIWP kaarten van € 100, € 150, € 200, € 250 en zelfs € 500. Je vindt dus sowieso wel een kaart die bij jouw situatie past.

Eens je een gewenste FLIWP kaart hebt gevonden, steek je die in je winkelmandje en schaf je die aan om een unieke code te verkrijgen. Een FLIWP code kopen doe je bij KaartDirect gemakkelijk met één van de vele ondersteunde betaalopties, zoals bijvoorbeeld Bancontact, PayPal, … Die 16-cijferige code kan je op verschillende manieren inlossen: er is de mogelijkheid om een FLIWP account aan te maken en hier je tegoed op te activeren en bij te houden, maar je kan ook de code direct invoeren bij webshops die FLIWP accepteren als betalingsmiddel. Ook is er de optie je FLIWP tegoed in te lossen op een prepaid card of e-wallet.