Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Ticket Premium

Ticket Premium

Op een veilige manier in spelletjes aankopen doen zonder je bankgegevens te hoeven delen? Of een gokje wagen met anoniem prepaid tegoed? Ticket Premium is je antwoord. Dit online betaalmiddel is op meer dan 400 webadressen en in digitale spellen te gebruiken. Je ontvangt een pincode na betaling en dat is je tegoed. Bij elke transactie wordt het bedrag van je tegoed afgeschreven en er komt bij gebruik geen bank of creditcardmaatschappij aan te pas. 100% veilig en anoniem.

Ticket Premium kopen

Ticket Premium €10

€10,-

Ticket Premium €10

Uitverkocht
Ticket Premium €25

€25,-

Ticket Premium €25

Uitverkocht
Ticket Premium €50

€50,-

Ticket Premium €50

Uitverkocht
Ticket Premium €100

€100,-

Ticket Premium €100

Uitverkocht
Ticket Premium logo

 

Veilig en anoniem betalen met Ticket Premium

Digitaal betalen is vandaag de dag de norm en daar zijn veel verschillende manieren voor. De meest gebruikte zijn natuurlijk betalen met een creditcard of rechtstreeks via de bank met je mobiele applicatie. Bij dat soort betalingen deel je je persoonlijke betaalgegevens en dat is niet altijd gewenst. Daarvoor zijn alternatieve opties in het leven geroepen en Ticket Premium is hier een uitstekende aanbieder in.

Ticket Premium is vergelijkbaar met Paysafecard of Neosurf, die je eveneens bij KaartDirect.nl kunt aanschaffen. Met een Ticket Premium tegoed krijg je als het ware een prepaid creditcard die je op diverse sites kunt gebruiken voor digitale betalingen. Het grote verschil is echter dat dit op basis van een pincode werkt en daar zijn geen persoonlijke details aan gekoppeld. Dat biedt de garantie op een 100% anonieme betaling, wat goed van pas kan komen in games, bij internetdiensten en meer.

 

Het voordeel van Ticket Premium

De twee belangrijkste voordelen die met dit betaalmiddel gepaard gaan zijn als volgt: veiligheid en anonimiteit. Dat laatste is zojuist omschreven en is erg fijn voor als je het niet nodig acht informatie te delen. Minstens zo belangrijk is natuurlijk de veiligheid en dat wordt gewaarborgd door het efficiënte systeem. Na bestelling van een Ticket Premium tegoedkaart, is de daaraan gekoppelde code jouw betaalmiddel.

Die code is uniek en krijg je per e-mail toegezonden waarna het gelijk te gebruiken is. De veiligheid van het betaalmiddel wordt gemonitord door Ticket Premium en gaat op basis van anti-fraude teams en een sms-transactieverificatie. Dit geeft je de zekerheid op een veilig gebruik van het betaalmiddel en dat volledig anoniem. Dit maakt Ticket Premium een prettige manier om online betalingen mee te verrichten.

Bijkomende voordelen zijn dat de Ticket Premium tegoeden in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar zijn. Een beetje digitaal kleingeld nodig? Dan is het tegoed van een tientje interessant. Van plan meerdere (grote) aankopen te doen, dan is er ook de optie van € 100,- tegoed. Dit geeft je voldoende bestedingsruimte en het kan op meer dan 400 webadressen gebruikt worden.

 

Gebruik Ticket Premium voor games

Iedereen speelt weleens een spelletje op zijn of haar mobiele telefoon dan wel tablet. Veel van die spelletjes zijn gratis te downloaden en worden onderhouden aan de hand van transacties in het spel. Heb je een extra item nodig, wil je sneller door de game heen gaan of zie je een leuk outfit voor je personage? Dan is de kans groot dat je daarvoor moet betalen.

Ticket Premium is hierin je antwoord, want met de geleverde pincode kun je zeer snel je aankoop in het spel verrichten. Dit zonder dat je met allerlei tussenstappen te maken krijgt. Je maakt een keuze, vult de Ticket Premium pincode in en de transactie is geslaagd. Op die manier kun je zeer gemakkelijk en snel op een efficiënte wijze je spelletje(s) aangenamer maken met in-game aankopen.

 

Online kansspelen

Een ander segment waarvoor Ticket Premium veelvuldig gebruikt wordt zijn online kansspelen. Met meer dan 400 games en goksites die dit betaalmiddel accepteren kun je op een veilige en anonieme manier een gokje wagen. Je koopt met je Ticket Premium tegoed, tegoed op de website of in de app in kwestie en je kunt spelen. Ook hier gaat het zeer gemakkelijk, wat de gebruiksvriendelijkheid van Ticket Premium benadrukt.

Om een indruk te krijgen waar je Ticket Premium zoal kunt gebruiken, kan je op deze webpagina (https://www.ticket-premium.com/en/partners) terecht.

 

Ticket Premium aanschaffen en gebruiken

Indien je een digitale betaalkaart nodig hebt, dan bestel je bij KaartDirect jou Ticket Premium tegoed. Hierbij heb je keuze uit € 10,-, € 25,-, € 50,- en € 100,-. Na betaling krijg je direct je Ticket Premium pincode te zien die we ook per e-mail zullen opsturen. Dit is je digitale tegoed en deze pincode kun je gelijk gebruiken in diverse games en op een brede variatie van websites.

Op het moment dat je met Ticket Premium wilt betalen, dan kies je op de betaalpagina voor deze optie. De pincode die je ontvangen hebt invullen is nadien voldoende en de transactie zal dan automatisch plaatsvinden. Is het bedrag lager dan je beschikbare tegoed, dan wordt het daar van afgeschreven. Zo kun je Ticket Premium blijven gebruiken totdat het tegoed op is.

Even checken wat je tegoed nog is? Dat kan hier (https://www.ticket-premium.com/en). Nieuw tegoed nodig? Dit schaf je snel aan bij KaartDirect.nl. Je hebt het zo geregeld en wij leveren je nieuwe tegoed op een veilige en betrouwbare manier, en bij gebruik blijf je 100% anoniem.