Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

BASE

BASE herladen en direct belwaarde opwaarderen

BASE is een van de beste providers van het land en dat komt door een uitstekend netwerk, scherpe tarieven en veel flexibiliteit. Als je BASE gebruiker bent en je simkaart wenst te herladen, dan zit je bij KaartDirect.be aan het juiste adres. Bestel hier prepaid bundels voor jouw gsm, waarmee je kunt surfen op het internet, bellen en sms’en.

Base belwaarde

BASE €5

€5,-

BASE €5

BASE €10

€10,-

BASE €10

BASE €15

€15,-

BASE €15

BASE €20

€20,-

BASE €20

BASE €30

€30,-

BASE €30

Base

Optimaal bereik met BASE

BASE behoort tot de grootste drie gsm-providers van het land en was voorheen eigendom van het Nederlandse KPN. Dit bedrijf staat in Nederland bekend om z’n uitstekende netwerkdekking en hetzelfde mag natuurlijk van de Belgische tak verwacht worden. BASE ontstond in 1999 als KPN Orange en valt tegenwoordig onder Telenet. Sinds 2002 wordt de naam BASE gebruikt en naast dat zij zich richten op mobiele telecommunicatie, zijn ze tevens tv- en internet-provider.

Ze bieden verschillende diensten aan voor gsm’s, waaronder abonnementen en herlaadkaarten voor de prepaid gebruiker. BASE herladen is mogelijk in verschillende vormen en die bestel je heel gemakkelijk en snel bij KaartDirect België. Je zit nergens aan vast en schaft de belwaarde aan die je nodig hebt. Wil je meer waarde voor je geld? Dan is een bundel van BASE erg interessant, waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. .

Scherpe tarieven

BASE kenmerkt zich door de scherpe tarieven dat het rekent voor gsm-gebruik. Zo betaal je voor bellen in België en Europa € 0,25 per minuut. Per MB reken je € 0,50 af en voor een sms € 0,12. Daarmee is het gebruik van BASE niet duur, maar het kan zelfs nog voordeliger en daarvoor kun je een bundel aanschaffen, ook als je uitsluitend herlaadkaarten gebruikt. .

Deze bundels bieden je allemaal data, belminuten en sms’jes, waardoor je altijd bereikbaar bent, maar ook anderen kunt bereiken. Hoe hoger de prijs van de bundel, hoe meer je krijgt. Je kunt op die manier heel gemakkelijk voor jezelf bepalen welke bundel het best bij je past en zodra die op is, dan zit je niet aan extra kosten vast. Schaf een nieuwe bundel aan en je kunt weer door met internetten, bellen en sms’en..

Je kunt bijvoorbeeld BASE 10 euro herladen bij KaartDirect.be, of kiezen voor 30 euro belwaarde. BASE 5 euro herladen is perfect geschikt voor als je bereikbaar wilt zijn en sporadisch iemand moet bellen of sms’en. Daarnaast kan je dat ook prima gebruiken om Whatsapp berichten te versturen. Het is een kleine bundel die je enkel het nodige geeft. Als je veel mobiel bezig bent, dan is het natuurlijk handiger om een van de grotere bundels aan te schaffen. Zo krijg je bij BASE 15 euro belwaarde bijvoorbeeld 4GB aan data.

Tot slot biedt BASE ook nog de mogelijkheid om ongebruikte belwaarde om te zetten in bijvoorbeeld data. Zit je sneller door je data heen dan gedacht en heb je nog belwaarde over? Dan kan je dit heel gemakkelijk omzetten in nieuwe data, zodat je altijd online kunt zijn. BASE is daarmee dus erg flexibel, zodat je jouw gsm-gebruik geheel naar eigen inzicht kunt inrichten. Meer over deze mogelijkheid kun je hier vinden.

Je BASE gsm herladen

Is je belwaarde op en wil je BASE herladen? Bij KaartDirect.be zit je aan het juiste adres. Wij bieden je verschillende BASE producten aan, die je op een eenvoudige wijze kunt bestellen. Maak een keuze, ontvangt een unieke herlaadcode en doorloopt de stappen. Nadien volgt de betaling en zodra die in goede orde ontvangen is, ontvang jij jouw herlaadcode. Deze wordt op het scherm getoond, zodat je direct kunt herladen. Ook sturen we dezelfde code nog even per mail op, zodat je altijd nog op een later tijdstip kunt herladen..

BASE herladen kan op verschillende manieren. Dit kan via de BASE app, die je volkomen gratis kunt downloaden en die je ook inzicht op je verbruik geeft. Daarnaast kun je ook op twee andere manieren je belwaarde herladen. Als je dat telefonisch wilt doen, zul je naar het nummer 1999 moeten bellen. Dit is geheel kosteloos.

Liever via sms? Stuur dan een bericht naar 1912. Dit bericht moet er als volgt uitzien: TOPUP[Herlaadcode]. Op de plek van ‘Herlaadcode’ zet je uiteraard de code die je van KaartDirect.be ontvangt neer. Deze code is 15 cijfers lang. Na het versturen, telefonisch of via de app herladen, krijg je automatisch bericht als BASE herladen geslaagd is. Deze nieuwe belwaarde kun je dan direct gebruiken..

Altijd online

Dankzij de gemakkelijke manier om je belwaarde te herladen, heb je altijd in een mum van tijd je gsm voorzien van nieuw tegoed. Je bent daarmee continu bereikbaar en online, en je kunt anderen ook bereiken. Zit je met een data-tekort, vergeet dan niet dat je overtollige belwaarde kunt omzetten naar nieuwe data. BASE geeft je daarin de flexibiliteit en bij KaartDirect.be bestel je de herlaadkaart op een snelle en gemakkelijke manier.