Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Netflix

Netflix cadeaubon kopen? Direct geleverd

Koop een Netflix kaart bij KaartDirect om te genieten van de beste series en films. Je kan een Netflix gift card kopen om zelf te kunnen bingewatchen, maar uiteraard is deze kaart ook uiterst geschikt om een cinefiele vriend(in) mee te verwennen. Op Netflix vind je films en series in verschillende genres en categorieën, waardoor iedereen wel iets naar zijn of haar smaak vindt. KaartDirect biedt verschillende Netflix cadeaubonnen aan die je snel en eenvoudig bestelt.

Netflix

Netflix cadeaubon

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaubon

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50

Netflix Logo high res SVG

Wat is Netflix?

Om toegang te krijgen tot een enorm uitgebreide catalogus aan topseries en films, heb je Netflix nodig. Dit is de meest bekende betaalde videostreamingdienst van België, waarbij je terecht kan voor allerlei vormen van entertainment. Je vindt er spectaculaire actiefilms, hilarische comedy’s, meeslepende documentaires en zelfs interactieve games. Netflix investeert bovendien actief in hun eigen ‘Netflix Originals’ producties: deze films en series zijn vaak echte toppers die je moet gezien hebben.

Je hebt vast al wel eens van bekende Netflix Originals gehoord, denk aan het enorm populaire Stranger Things, Squid Game, Narcos en ga zo maar verder. De lijst met toppers is groot en dat zal de komende jaren enkel maar uitgebreid worden. Netflix is ook van alle markten thuis: je kijkt er ook reality shows (Love is Blind), series gebaseerd op games (The Witcher, Arcane: League of Legends, K-drama’s (Crash Landing on You), anime (Kakegurui) en nog veel meer. Welk genre je voorkeur ook geniet: sowieso vind je wel iets om te kijken op Netflix.

Waarom een Netflix cadeaukaart kopen?

Heb je een vriend, vriendin, familielid, die nog geen lid is van Netflix en wil je graag samen kunnen praten over de laatste hits? Dan is de Netflix gift card een ideaal geschenk! Uiteraard hoef je de Netflix cadeaubon niet weg te geven, je kunt hem ook zelf gebruiken. Door gebruik te maken van een Netflix kaart, koop je tegoed zonder dat je je persoonlijke bankgegevens moet koppelen aan je Netflix account. Hierdoor vermijd je ook onvoorziene doorlopende betalingen.

Netflix kaart kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect koop je de Netflix gift card in verschillende varianten en dat is handig, want er zijn verschillende vormen van Netflix abonnementen om uit te kiezen. We hebben hieronder de prijs* en het bijbehorende Netflix-abonnement in België voor je op een rij gezet:

1. Netflix Basic

Het meest voordelige Netflix abonnement:

  • Stream op 1 apparaat
  • HD kwaliteit in 720p
  • Prijs per maand: € 8,99

2. Netflix Standaard

Het populairste abonnement van Netflix:

  • Stream op 2 apparaten tegelijkertijd
  • HD kwaliteit in 1080p
  • Prijs per maand: € 13,49

2. Netflix Premium

Dit abonnement garandeert de beste Netflix ervaring met de beste beeldkwaliteit:

  • Stream op 4 apparaten tegelijkertijd
  • Ultra HD kwaliteit in 4K + HDR
  • Prijs per maand: € 17,99

Er is dus best wel wat keuze als het op abonnementsvormen aankomt en je dient te kiezen welke vorm het beste bij jouw situatie past. Hierom bieden wij de Netflix giftcard dan ook aan in verschillende varianten: je hebt de optie om zelf het bedrag te bepalen van de Netflix cadeaubon (tot 150 euro) of je koopt een kaart voor met een vaste waarde van € 25 of € 50. Eens je jouw gewenste waarde hebt gekozen, reken je deze af met je favoriete betalingsmethode. Na de betaling krijg je binnen de minuut jouw unieke Netflix code opgestuurd, die je vervolgens dient te activeren via je account. Daarna kan je direct beginnen met bingen.

Stream de beste films en series op al je devices

Je kan genieten van je Netflix abonnement via de Netflix app op je Smart TV, maar er zijn nog talloze andere mogelijkheden waarop je je favoriete content kan streamen. Zo is er ook de mogelijkheid om via de Netflix app op je PlayStation of Xbox consoles Netflix te kijken. Ook op pc kan je (via de app of een webbrowser) films en series streamen. Als je niet thuis bent, kan je zelfs op mobiele devices van zowel Apple als Android gewoon verder kijken waar je laatst gebleven was. Elke abonnementsvorm ondersteunt elk apparaat, dus aan jou de keuze.

*Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.