Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Lycamobile

Lycamobile: de meest voordelige provider van België

Met Lycamobile kun je voordelig bellen, sms’en en internetten. Schaf jouw nieuwe belwaarde aan en krijg het gelijk geleverd. Daarmee ben je altijd online en bereikbaar. Nog extra besparen? Gebruik jouw belwaarde voor het aanschaffen van een mooie bundel om te internetten, bellen en sms’en. Lycamobile staat voor hoge kwaliteit tegen een lage prijs!

Lycamobile belwaarde

Lycamobile €10

€10,-

Lycamobile €10

Lycamobile €15

€15,-

Lycamobile €15

Lycamobile €20

€20,-

Lycamobile €20

Lycamobile €30

€30,-

Lycamobile €30

Lycamobile

Altijd bereikbaar met Lycamobile

Lycamobile is van oorsprong een Britse telefoonprovider die ook in België actief is. Deze provider maakt gebruik van het netwerk van andere providers en wordt daarom een virtuele provider genoemd. Met meer dan 15 miljoen klanten wereldwijd, behoort Lycamobile tot een van de grootste in zijn categorie en prijsklasse. Naast dat ze actief zijn in België, kun je Lycamobile ook vinden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en diverse andere landen.

Het is een gevestigde naam en in België maakt Lycamobile gebruik van het Base-netwerk, waar Base natuurlijk zelf ook op opereert. Dankzij de goede kwaliteit van het Base-netwerk, kan Lycamobile zijn diensten op hoge kwaliteit aanbieden en dat geldt voor zowel het bellen, het sms’en als het internetten. Hierin is Lycamobile een van de voordelige aanbieders, omdat hun missie het verbinden van mensen is.

Als gsm-gebruiker die veel waarde voor weinig geld wil hebben, zit je bij deze virtuele provider aan het juiste adres. Er zijn twee mogelijkheden om van de diensten gebruik te maken. Zo kun je een SIM-kaart kopen en lange termijn bundels instellen, maar ook kun je je SIM-kaart herladen. Voor het aanvullen van je belwaarde zit je bij KaartDirect.be helemaal goed!

Diverse bundelopties

Op KaartDirect.be kun je heel eenvoudig je herlaadkaart bestellen en dat in verschillende hoeveelheden. Zo begint ons aanbod bij € 5,- en dat loopt op tot € 30,-. Deze belwaarde kun je na het herladen gelijk gebruiken om te bellen, sms’en en internetten. Je gebruik wordt dan automatisch van je actieve belwaarde afgeschreven. Is het bijna op? Dan krijg je automatisch bericht om opnieuw te herladen, waar je natuurlijk geheel vrij in bent.

Interessanter is echter om de belwaarde die je bij KaartDirect.be kunt herladen, in te zetten om een bundel aan te schaffen. Deze bundel geeft je een vast aantal MB’s, belminuten en sms’jes en daar ben je simpelweg voordeliger mee uit. Je kunt je belwaarde gebruiken om een bundel aan te schaffen die bij je past. Dit kan een complete bundel zijn waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. Ook zijn er bundels specifiek en uitsluitend op data gericht, net zoals bundels voor internationaal gebruik.

Hierdoor heeft Lycamobile voor een ieder een bundel die goed past en dat tegen een scherp tarief. Je bent met een bundel in ieder geval altijd beter uit dan rechtstreeks je belwaarde gebruiken voor alle beschikbare diensten.

Bestel jouw Lycamobile belwaarde hier

Bij KaartDirect.be kun je Lycamobile herlaadkaarten aanschaffen. Na het bestellen van je herlaadkaart ontvang je een code die de belwaarde representeert. Je dient de herlaadcode vervolgens te gebruiken om je belwaarde aan te vullen. Deze code laten we na de ontvangst van de betaling gelijk zien en ook sturen we je de herlaadcode nog even per e-mail toe.

Als je jouw gsm gelijk wilt herladen met een Lycamobile herlaadkaart, kan dat op verschillende manieren. Zo kun je bellen naar het gratis servicenummer 1976. Hier dien je vervolgens de aangegeven stappen te doorlopen en als je dat eenmaal gedaan hebt, dien je de herlaadcode in te voeren. Na het succesvol doorlopen van deze stappen, heb je nieuwe belwaarde aan je Lycamobile SIM-kaart toegevoegd.

Een andere mogelijkheid is om *103#Herlaadcode# in te toetsen en dan op de beltoets te drukken. Vanzelfsprekend vul je bij ‘Herlaadcode’ in het bovenstaande voorbeeld dan de daadwerkelijke herlaadcode in. Na het succesvol herladen krijg je bericht dat je belwaarde is aangevuld en dit kun je dan onmiddellijk gebruiken voor bellen, sms’en en internetten. Ook kan je het gebruiken om een bundel aan te schaffen. Kijk voor alle opties op de website van Lycamobile, daarvoor kan je hier terecht.

Maak gebruik van aanbiedingen

Tot slot willen we je graag nog even wijzen op de aanbiedingen van Lycamobile. Er zijn geregeld mooie acties waar je als gsm-gebruiker met een Lycamobile SIM-kaart gebruik van kunt maken. Dit verschilt per maand en ook per gebruik van je gsm, maar blijf dat in de gaten houden om nog meer voordeel uit Lycamobile te halen. De actuele aanbiedingen kun je hier vinden.

Nu gelijk je Lycamobile gsm herladen? Bestel bij KaartDirect.be jouw nieuwe belwaarde en krijg het direct geleverd.