Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

PCS MasterCard Prepaid

PCS Mastercard tegoed kopen: direct geleverd

De PCS Mastercard is een prepaid kredietkaart die voor gebruik aangeschaft dient te worden bij PCS. Naderhand kan je bij KaartDirect.be terecht om te kaart van tegoed te voorzien. PCS biedt een veelzijdige prepaid kredietkaart, deze wordt op alle adressen geaccepteerd waar ook MasterCard te gebruiken valt. Met deze kaart zit je nergens aan vast, je bankrekening is niet gekoppeld en het is 100% veilig. Zo heb je altijd een zeer prettige en breed te gebruiken kredietkaart tot je beschikking om veilig betalingen mee te verrichten.

PCS MasterCard Prepaid kaarten

PCS MasterCard €20

€20,-

PCS MasterCard €20

PCS MasterCard €50

€50,-

PCS MasterCard €50

PCS MasterCard €100

€100,-

PCS MasterCard €100

PCS MasterCard €150

€150,-

PCS MasterCard €150

PCS MasterCard €250

€250,-

PCS MasterCard €250

PCS Mastercard Logo high res KaartDirect.be

Prepaid kredietkaart met PCS

Een kredietkaart is tegenwoordig een van de meest gebruikte betaalmiddelen en dat wereldwijd. Dit dankzij de eenvoud en doordat het overal geaccepteerd wordt. Maar lang niet iedereen komt voor een kredietkaart in aanmerking of je hebt er simpelweg niet de behoefte voor. Maar zo nu en dan is een kredietkaart wel handig om te hebben. Dan is het goed om te weten dat er een alternatief voor is en dat in de vorm van de PCS kredietkaart. Dit is een prepaid kredietkaart die niet aan een bank- of kredietkaartrekening gekoppeld is.

Je bestelt de PCS kredietkaart heel eenvoudig hier bij PCS. Om deze kredietkaart op te laden kun je bij KaartDirect.be uit verschillende bedragen kiezen. Ook vertellen we je graag wat je er mee kan doen. Let op: KaartDirect.be is de leverancier van PCS tegoed, maar niet de PCS kredietkaart zelf. Deze dien je eenmalig via PCS zelf te bestellen.

Veilig en snel betalen

De PCS kredietkaart is verbonden aan het wereldwijde MasterCard-netwerk. MasterCard is een van de grootste kredietkaartproviders ter wereld en heeft zodoende veel bedrijven die erop zijn aangesloten. Met andere woorden: daar wordt de MasterCard kredietkaart geaccepteerd. De PCS kredietkaart vaart op dat voordeel, want waar MasterCard geaccepteerd wordt, daar kan je ook met deze kredietkaart terecht. Alleen dan net op een andere manier, de PCS kaart is immers een prepaid kredietkaart.

Normaliter betaal je bij een kredietkaart altijd achteraf. Dit kan vanop je rekening, aan het einde van de maand en meer. Het is maar net wat je wenst en wat je met de maatschappij hebt afgesproken. Bij PCS is dat concept precies omgedraaid, want je betaalt eerst, ontvangt het PCS tegoed en daarmee kan je je kredietkaart herladen. Dat eenmaal gedaan, dan kun je er effectief betalingen mee verrichten. Je zit dus nooit vast aan rekeningen die je achteraf moet betalen, maar ondertussen heb je wel de voordelen van een kredietkaart ter beschikking.

Deze voordelen zijn vrij uiteenlopend en we hebben er een paar op een rijtje gezet:

  • Betaal veilig in winkels en online, in binnen- en buitenland;
  • Haal geld uit bankautomaten, die deel uitmaken van het MasterCard-netwerk;
  • De PCS kredietkaart is herlaadbaar;
  • Betalen kan met de PCS kredietkaart op meer dan 34 miljoen adressen wereldwijd.

Gezien het een prepaid kredietkaart is, kun je heel eenvoudig afrekenen, zolang je genoeg tegoed op de kaart hebt staan. Dit gebeurt online altijd in een veilige omgeving en fysiek via een beveiligde lijn. Dit biedt jou de garantie dat de transactie goed en zonder enige problemen zal verlopen, wat je zekerheid geeft bij het aankopen van producten.

Verschillende hoeveelheden

Het PCS kredietkaarttegoed is in verschillende hoeveelheden bij KaartDirect.be verkrijgbaar. Wij hebben er in totaal vijf en dit begint bij € 20,- en loopt op tot € 250,-. Weet dat je de prepaid kredietkaart ook altijd kunt herladen als je weer nieuw tegoed nodig hebt, waardoor je met PCS steevast een fijn en efficiënt betaalmiddel ter beschikking hebt.

Het bestellen van het tegoed voor de PCS kredietkaart gaat bij KaartDirect.be heel eenvoudig en snel. Je maakt een keuze in het tegoed en doorloopt de stappen. Na de ontvangst van jouw betaling, krijg je de tegoedcode automatisch te zien. Ook sturen we je deze tegoedcode nog per email toe, zodat je het altijd terug kunt vinden.

Het PCS tegoed is zodra je de tegoedcode ontvangen hebt en de kredietkaart hebt herladen, onmiddellijk te gebruiken en dat wereldwijd. Hierdoor heb je een goed en veilig betaalmiddel tot je beschikking en je zult nooit ergens aan vastzitten. KaartDirect.be levert jouw PCS tegoed onmiddellijk en je kunt deze ook altijd weer hier herladen. Voor meer informatie over de PCS kredietkaart kan je hier terecht.

LET OP:KaartDirect.be is uitsluitend leverancier van tegoed voor de PCS kredietkaart. Bij geen van onze producten zit de kredietkaart inbegrepen, want die schaf je los bij PCS zelf aan. Daarvoor kan je op deze website terecht.