Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Twitch

Steun en volg jouw favoriete streamers!

Volg en steun jouw favoriete streamers op Twitch door je op hun kanalen te abonneren. Doe mee in de chats, vier hoogtepunten met de unieke Cheers en communiceer met jouw helden. Optimaliseer daarnaast jouw Twitch-ervaring middels Turbo, waardoor je niet langer last van reclame hebt. Dit alles kun je realiseren met een Twitch-tegoed. Dit tegoed schaf je hier bij KaartDirect.be aan en wij leveren onmiddellijk in je mailbox!

Twitch giftcard

Twitch Gift Card

€15,- tot €150,-

Twitch Gift Card

Bestellen
Twitch Gift Card €15

€15,-

Twitch Gift Card €15

Uitverkocht
Twitch Gift Card €25

€25,-

Twitch Gift Card €25

Twitch Gift Card €50

€50,-

Twitch Gift Card €50

Twitch

Steun jouw favoriete streamer!

Kijk je vaak op Twitch naar al jouw favoriete streamers en geniet je daar enorm van? Dan kan je hen op verschillende manieren steunen. De meest bekende manier is natuurlijk door hen te volgen in de vorm van een abonnement op hun kanaal, maar met de Twitch giftcard kun je dat naar een hoger niveau tillen! Met deze cadeaukaart kan je een ander verrassen, maar je kan het natuurlijk ook zelf gebruiken om je Twitch-ervaring te verrijken. Zo krijg je hiermee toegang tot allerlei toffe extra’s, die je kunt inzetten terwijl je naar jouw favoriete streamers kijkt.

Wat is een Twitch giftcard?

Een Twitch giftcard is zoals de benaming al zegt een cadeaukaart. Deze cadeaukaart kun je tegen betaling aanschaffen en daarin heb je verschillende keuzes. Zo zijn er vaste bedragen voor de giftcard beschikbaar, maar is er ook een variabele optie beschikbaar. Die kan je qua waarde zelf vaststellen. Al deze giftcards ontvang je in de vorm van een tegoedcode per email na de ontvangst van je betaling. Deze tegoedcode kun je vervolgens gelijk gebruiken op Twitch.tv.

Dit geeft je dan weer de mogelijkheid om je te abonneren op je favoriete streamer(s) en ook kun je er Bits mee aanschaffen. Deze Bits kun je dan weer gebruiken voor bijzondere emotes, die je in de chat kunt inzetten om je emotie te delen. Bovendien kun je abonnementen aan vrienden geven, zodat je samen jullie favoriete streamer(s) kunt volgen en actief mee kunt doen in de chats. Je kunt er alle kanten mee op en er is keuze genoeg, wat het volgen van een stream nog leuker maakt!

Extra voordeel met Twitch Turbo

Als je je kijkplezier op Twitch verder wilt uitbreiden, dan is de speciale Turbo optie wellicht een interessante mogelijkheid om even naar te kijken. Dit koop je ook met je Twitch tegoedkaart en daarmee worden alle advertenties uitgeschakeld, zodat je nóg sneller middenin de actie en entertainment zit. In feite versoepel je je Twitch-ervaring nog wat meer, wat natuurlijk ideaal is voor als je dagelijks op Twitch te vinden bent.

Wat ook bij een abonnement hoort op jouw favoriete streamer, is toegang tot exclusieve emotes, badges en meer. Dit stelt jou in staat om je van andere kijkers te onderscheiden en dat plaatst je toch wel in een bijzondere positie. De streamer zal dat natuurlijk ook zien en de waardering zal alleen maar groter worden. Je toont immers echt de steun, wat hen motiveert om nog meer mooie content voor jou en andere fans te maken!

Meer interactie met Bits op Twitch

Je hebt op Twitch altijd wel interactie met de streamer via de chat, maar je wilt daar eigenlijk natuurlijk in opvallen en daarvoor heb je de Bits. Met deze Bits kun je jouw aanwezigheid extra in de spotlights plaatsen door middel van virtuele items die je in de chat kunt delen. Dit zijn natuurlijk items die niet iedereen tot zijn beschikking heeft, waarmee dus in een oogopslag duidelijk wordt dat je een kijker bent die de streamer wat extra’s gunt.

Het is namelijk mogelijk om met de Bits de speciale zogeheten ‘Cheers’ te activeren. Dit zijn emotes in een alternatieve vorm die als animatie gepresenteerd worden. Dat maakt je aanwezigheid helemaal uniek en deze Cheers koop je met de Bits op Twitch. Een gedeelte van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de streamer, die daardoor content kan blijven maken. Op deze manier kun je laten zien dat jij het werk van de streamer heel erg kunt waarderen!

Bestel jouw Twitch giftcard bij KaartDirect.be

Zoals je wel doorhebt is een Twitch giftcard een uitstekende manier om je Twitch-ervaring leuker, gevarieerder en meer bijzonder te maken. Je kunt dit natuurlijk ook aan de fervente Twitch-kijker cadeau doen, je kunt er alle kanten mee op. De Twitch giftcard kun je heel gemakkelijk en snel bij KaartDirect.be bestellen. Kies uit een van de vaste bedragen of stel zelf een bedrag in. Na de ontvangst van de betaling sturen wij je onmiddellijk de code op, die je nadien direct kunt gebruiken op Twitch.

De tegoedcode die wij je toesturen kan je op Twitch via www.twitch.tv/redeem verzilveren. Het gekoppelde bedrag zal dan automatisch en gelijk aan je Twitch wallet worden toegevoegd om het direct te gebruiken voor Bits en Turbo, jezelf abonneren én abonnementen weggeven. Twitch maak je dus voor jezelf nog leuker met Twitch-tegoed, dat je hier bij KaartDirect.be kunt aanschaffen! Je haalt simpelweg meer uit je Twitch-ervaring en je kunt jouw favoriete streamers een blijk van waardering geven!