Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Is KaartDirect.be betrouwbaar?

Online aankopen doen is altijd wel een beetje spannend, vooral als je een site (nog) niet zo goed kent. Je wilt immers veilig en zonder onaangename verrassingen shoppen. Wij bij KaartDirect vinden vertrouwen en veiligheid dan ook enorm belangrijk. Wij doen er alles aan om zo transparant en behulpzaam mogelijk te zijn naar onze klanten toe, vandaar ook dat we het schrijven van recensies bij onze klanten aanmoedigen. Wij bieden bovendien verschillende betaalmethodes aan (Bancontact, Payconiq, Klarna, PayPal, credit card), zodat onze klanten zelf kunnen kiezen waar ze zich het meest vertrouwd mee voelen. Voor vragen of opmerkingen staat onze klantendienst bovendien 7 dagen per week paraat!

Alle producten die worden aangeboden op onze webshop komen rechtstreeks van de leverancier zelf. Dit wilt zeggen dat elke kaart die wordt verkocht, goedgekeurd is door de officiële instanties. Bij aankoop van een product of service, krijg je een unieke digitale code opgestuurd. Deze code wordt pas geactiveerd op het moment van de aankoop, waardoor wij kunnen verzekeren dat elke code werkt. Lees hierbij ook ons retourbeleid na op deze pagina. Op deze manier houden wij KaartDirect veilig en betrouwbaar voor al onze bezoekers.

KaartDirect review

Bij KaartDirect hechten we belang aan hoe onze klanten hun ervaring met de site hebben beleefd. Niets is perfect en op deze manier kunnen wij verbeteringen in onze webshop aanbrengen zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Alle klanten hebben dan ook de optie om naar een onafhankelijk review platform te gaan om daar een KaartDirect review achter te laten. Alle reviews, of ze nu positief of negatief zijn, worden hierop geplaatst en worden bekeken. KaartDirect kan negatieve recensies niet verwijderen.

De verschillende KaartDirect beoordelingen worden verzameld op Trustpilot: een openbaar platform waar je gemakkelijk je ervaringen kan achterlaten. De reviews die hier te vinden zijn, zijn dan ook geschreven door onze klanten en gebaseerd op hun mening. Na het afronden van een bestelling, vragen wij onze klanten om vrijblijvend een KaartDirect recensie te schrijven. Concrete feedback wordt (indien mogelijk) in acht genomen. Er worden veranderingen doorgevoerd om in de toekomst een nog betere service te garanderen. Wanneer een negatieve recensie wordt achtergelaten, wordt deze bekeken en wordt er geprobeerd om de desbetreffende klant te helpen bij het probleem.

Ervaringen met KaartDirect

KaartDirect bestaat sinds 2019 en is actief in België, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. In de voorbije jaren zijn er al duizenden bestellingen geplaatst en onze webshop wordt meermaals met een 8+ beoordeeld op Trustpilot. Klik gerust op de onderstaande afbeelding om enkele ervaringen van onze bezoekers na te lezen.