Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Transcash

Transcash ticket kopen? Prepaid creditcard opwaarderen

Transcash is aanbieder van een prepaid kredietkaart. Deze kredietkaart werkt op het netwerk van MasterCard en wordt overal geaccepteerd waar je met dat betaalmiddel kan betalen. Als volledig anonieme prepaid kredietkaart, heb je digitaal geld ter beschikking dat je kunt gebruiken voor allerlei aankopen in winkels en webshops. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de kredietkaart van Transcash en natuurlijk een ticket voor tegoed. Dit tegoed kan je hier bij KaartDirect.be aanschaffen. Let wel op: de Transcash kredietkaart zelf is momenteel enkel in Frankrijk en Italië verkrijgbaar.

Transcash

Transcash €20

€21,50

Transcash €20

Transcash €50

€54,-

Transcash €50

Transcash €100

€107,-

Transcash €100

Transcash €150

€160,-

Transcash €150

Transcash €200

€212,-

Transcash €200

Transcash €250

€263,-

Transcash €250

Transcash €500

€525,-

Transcash €500

Transcash Logo high res KaartDirect.be

Betaal met de Transcash kredietkaart

Om op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier betalingen te verrichten, zijn er verschillende middelen beschikbaar. Een van deze opties is de kredietkaart, maar lang niet iedereen beschikt daarover. Dit omdat het veelal met kosten komt en het gebruik voor lang niet iedereen vanzelfsprekend is. Als tussenoplossing is er de prepaid kredietkaart, die op dezelfde manier werkt als een normale kredietkaart, en Transcash voorziet je daarin.

Het voornaamste verschil met de gewone kredietkaart is dat je niet achteraf, maar vooraf betaalt. Dit wil zeggen dat je op de Transcash kredietkaart vooraf geld zet, waarmee je vervolgens af kunt rekenen. Dit waar een kredietkaartmaatschappij normaliter aan het einde van de maand het openstaande bedrag afschrijft. Een ander verschil is dat de Transcash prepaid kredietkaart anoniem gebruikt kan worden, wat wel eens van pas kan komen.

Deze kredietkaart dien je dus vooraf op te laden met een Transcash ticket en dit tegoed kun je bij KaartDirect.be aanschaffen. Dat begint al op een bedrag van € 20 en gaat tot een maximum van € 150. Daartussen heb je verschillende bedragen om uit te kiezen en na bestelling en betaling krijg je de tegoedcode onmiddellijk geleverd, om zo je Transcash kredietkaart op te laden.

Te gebruiken als MasterCard

Belangrijk om te weten is dat KaartDirect.be uitsluitend de ticket levert voor de Transcah prepaid creditcard. De kredietkaart zelf wordt niet door ons geleverd en hier hoort nog een andere opmerking bij, namelijk dat de Transcash kredietkaart enkel verkrijgbaar is in Frankrijk en Italië. Als je in deze landen verblijft, kun je de kredietkaart online bestellen bij Transcash of aanschaffen bij een lokaal verkooppunt.

Deze beperking geldt echter niet op het gebruik van de Transcash kredietkaart, aangezien deze wereldwijd geaccepteerd wordt. Transcash werkt namelijk samen met MasterCard, één van de grootste kredietmaatschappijen ter wereld. Waar MasterCard geaccepteerd wordt, wordt ook Transcash geaccepteerd, waardoor je dus op miljoenen adressen terecht kunt.

Heb je een Transcash kredietkaart tot je beschikking? Dan kun je hier bij KaartDirect.be gemakkelijk een Transcash ticket bestellen om de kaart op te laden. Wij sturen je het tegoed na bestelling onmiddellijk toe en na het opladen is het direct te gebruiken.