Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

JIM Mobile

JIM Mobile herladen? Koop belwaarde online

Niet meer betalen dan nodig is? JIM Mobile is daarin dé provider. Je betaalt uitsluitend voor de data, belminuten en sms’jes die je gebruikt, waardoor je het altijd zelf in de hand hebt. JIM Mobile maakt gebruik van het uitstekende Orange netwerk, dat staat voor kwaliteit, bereikbaarheid en prettig gebruik. Met JIM Mobile krijg je waarde voor je geld en ben je altijd bereikbaar. Zoek niet verder, je bent hier aan het het juiste adres om je JIM Mobile simkaart te herladen.

JIM Mobile

JIM Mobile €5

€5,-

JIM Mobile €5

JIM Mobile €10

€10,-

JIM Mobile €10

JIM Mobile €15

€15,-

JIM Mobile €15

JIM Mobile €20

€20,-

JIM Mobile €20

JIM Mobile

Optimaal gsm-gebruik met JIM Mobile

JIM Mobile is een van de bekendere providers van België, die opereert als een virtuele provider. Dit wil zeggen dat ze niet over een eigen netwerk beschikken, maar gebruikmaken van een al bestaand netwerk. Dat is in dit geval het Orange netwerk, dat tot de top van het land behoort. Dit komt natuurlijk met verschillende voordelen. Zo staat het Orange netwerk bekend als betrouwbaar en goed, waardoor je altijd optimaal bereik hebt.

Als virtuele provider is JIM Mobile ook in staat om scherpe tarieven te rekenen, waardoor je altijd voordelig uit bent. Op die manier maak je optimaal gebruik van je gsm. JIM Mobile richt zich vooral op jongeren, met hippe reclamecampagnes, interessante bundels en lage tarieven, wat het tot een populair merk maakt. JIM Mobile valt onder Mobile Vikings, dat werd opgericht in 2007 als een prijsvechter op vlak van mobiel internet.

Mobile Vikings is met name actief in België en Polen, en de focus ligt op het surfen, wat aansluit op de doelgroep. Jongeren internetten immers meer dan dat ze bellen of sms’en en daar zijn de herlaadkaarten dan ook op afgestemd. Daarnaast zijn de tarieven laag en is de belwaarde maarliefst 12 maanden geldig. Wie tegoed voor JIM Mobile prepiad gaat herladen, kan er dus een lange tijd van genieten.

JIM Mobile online herladen

Is je belwaarde aan het opraken of is deze al op? Snel aanvullen met nieuw tegoed? Bij KaartDirect.be kun je heel gemakkelijk JIM Mobile herladen. Je maakt een keuze uit een van de opties, doorloopt de stappen en krijgt na de betaling gelijk de herlaadcode te zien. Deze code heb je nodig om de nieuwe belwaarde aan je simkaart toe te voegen. Dit gaat op een eenvoudige manier:

JIM Mobile app – Heb je de app op je gsm staan? Dan kun je daar de herlaadkaart in gebruiken. Volg daarvoor netjes de stappen zoals aangegeven.

Per bericht – Stuur je herlaadcode per sms naar het nummer 1984. Enkel de herlaadcode is voldoende om je belwaarde aan te vullen.

Na het herladen van je JIM Mobile prepaid simkaart krijg je automatisch bericht dat deze is aangevuld. Je kunt er ook direct gebruik van maken, waardoor je weer gelijk online bent, kunt bellen en sms’en. Het is in een mum van tijd geregeld.

Extra lage tarieven

Eerder kon je al lezen dat je met JIM Mobile erg voordelig uit bent en dit komt doordat de tarieven voor het bellen, sms’en en internetten zeer laag zijn. Zo starten de prijzen bij JIM Mobile altijd vanaf € 0,01 en dat geldt voor telefonie, internetten en sms’en. Het is een beetje afhankelijk van of je een bundel gebruikt of wat je actuele tariefplan is, maar het blijft een feit dat je met JIM Mobile nooit meer zult betalen dan nodig is. En ondertussen zit je op een van de beste netwerken van het land, wat natuurlijk erg prettig is.

Bij KaartDirect.be kunt je vanaf 5 tot 20 euro JIM Mobile herladen. Bij gebruik zal het verschuldigde bedrag automatisch van je actuele belwaarde afgeschreven worden. Het is echter ook mogelijk om een bundel af te sluiten om bijvoorbeeld te kunnen internetten. Zo kun je met je belwaarde op een eenvoudige wijze ‘MEGASURF’ kopen. Heb je € 5,- of meer beschikbaar op je simkaart? Stuur dan ‘MEGASURF’ naar 1984 voor een specifieke databundel.

Deze bundel geeft je 1GB aan data voor het bedrag van € 5,-, waardoor je enige tijd vooruit kunt. Gebruik je je data enkel voor Whatsapp? Dan kan je zelfs ontzettend lang online zijn met deze bundel, waarmee je nog eens extra bespaart. Je betaalt immers slechts een halve cent per MB en laten we wel wezen: dat is natuurlijk niks voor mobiel internet.

Extra bonussen

Ter promotie zijn er regelmatig wat leuke bonussen te verkrijgen bij JIM Mobile en die komen zonder addertjes onder het gras. De bonussen zijn echt een extra bovenop de bestaande belwaarde en die worden niet met elkaar verrekend. Ook zit er geen beperking op de beschikbaarheid van de bonus, waardoor je dat geheel op je eigen tijd kunt gebruiken.

Is de bonus eenmaal voorbij? Dan zul je niet te maken krijgen met hogere kosten. Je betaalt dan immers de vooraf bepaalde tarieven zonder vervelende verrassingen. Vanaf een herlaadbedrag van € 10,- kom je al in aanmerking voor een bonus. Dit betekent in veel gevallen extra belminuten, waardoor je dus nog langer kunt telefoneren zonder extra kosten te maken.

Kortom, JIM Mobile is een voordelige gsm-provider die je in alles voorziet. Bij KaartDirect.be kun je eenvoudig JIM Mobile herladen en krijg je direct jouw code geleverd. Daardoor kun je altijd bellen en sms’en, en misschien nog belangrijker: je bent altijd online!