Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Proximus

Eenvoudig Proximus herladen, direct weer bereikbaar

Proximus is dé provider van België, met een zeer uitgebreid aanbod aan producten. Voor prepaid gebruikers zijn er volop opties, variërend van kleine tot grote bundels, en je krijgt altijd extra’s bovenop de standaard belwaarde van de bundel in kwestie. Daarmee is Proximus erg scherp geprijsd en dankzij het uitstekende netwerk ben je altijd bereikbaar. Zowel telefonisch als qua mobiel internet! Bij KaartDirect.be kun je heel gemakkelijk jouw Proximus herladen!

Proximus belwaarde

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

Proximus €25

€25,-

Proximus €25

Proximus €50

€50,-

Proximus €50

Proximus

Proximus – Een van de grootste providers

In ons land zijn er verschillende telefoonproviders actief en een van de grootste en tevens meest bekende is uiteraard Proximus. Deze telefoonprovider kent een rijke geschiedenis en bestaat sinds 1994, toen nog een samenwerking tussen Belgacom en AirTouch. Door de jaren heen heeft Proximus steeds meer concurrentie gekregen, waardoor ze zich steeds scherper in de markt zijn gaan zetten. Vandaag de dag behoort Proximus nog altijd tot de grootste providers van België met een fors marktaandeel.

Deze provider richt zich op allerlei diensten. Zo kun je er tv-, internet- én mobiele services afnemen. Hieronder valt ook het prepaid gebruik van een gsm en daarvoor kun je Proximus herladen bij KaartDirect België. Gsm-gebruikers die op het Proximus-netwerk zitten hebben een uitstekend netwerk tot hun beschikking, dat tot de top van het land behoort. Dit betekent in de praktijk volop bereikbaarheid, zodat je altijd kan bellen, sms’en en internetten.

Naast mobiele abonnementen kun je via het Pay&Go prepaid systeem op voorhand belwaarde bestellen, die je heel gemakkelijk kunt gebruiken voor Proximus herladen. Hierin heb je diverse keuzes en deze zijn gelinkt aan verschillende bundels, zodat je heel precies datgene aanschaft wat je nodig hebt. Daardoor betaal je nooit meer dan echt nodig is.

Verschillende Proximus Pay&Go bundels

Om precies voor jezelf de juiste bundel aan te schaffen, kun je per herlaadbeurt een keuze maken uit verschillende bedragen. Bij een laag bedrag krijg je een minimum van alles en bij hogere bedragen neemt de omvang van het pakket toe. Dit wil zeggen dat je dan meer data krijgt, alsook belminuten en sms’jes, en dit gaat met grote stappen vooruit. Hierdoor krijg je bij een hogere belwaarde veel meer tot je beschikking en ben je ook voordeliger uit.

Bij KaartDirect.be heb je de keuze uit een aantal verschillende bundels voor alle mobiele diensten: bellen, sms’en en internetten. Ook kun je een ‘Message’ bundel aanschaffen, die uitsluitend bedoeld is voor het versturen van sms- of mms’jes. Weet trouwens dat je bij elke Proximus-bundel een extra bonus krijgt naargelang verschillende acties. Met enige regelmaat ontvang je extra data bovenop de standaard data die in de bundel zitten.

Kortom, je bent dan nog voordeliger uit, want je krijgt meer waarde voor je geld. Deze gratis bonus is over het algemeen 31 dagen geldig. Er zit dus een houdbaarheidsdatum op.

Proximus online herladen bij KaartDirect.be

Op het moment dat je nieuwe belwaarde besteld hebt bij KaartDirect.be, wordt de herlaadcode gelijk op het scherm getoond. Deze code kun je dan gebruiken om je Proximus belwaarde te herladen, maar als je dit op een later tijdstip wilt doen, is dat eveneens mogelijk. Dit omdat we de herlaadcode ook per mail nog even naar je toesturen. Het is dus geen verplichting om je aangeschafte belwaarde zelf te gebruiken. Je kunt het ook voor een ander aanschaffen.

Proximus herladen is trouwens ook een fluitje van een cent. Je kunt daarvoor inloggen op je persoonlijke omgeving in de app, om nadien de stappen te volgen. Heb je de app niet? Dan kan je ook altijd via je gsm zelf Proximus herladen. Tik #121*Herlaadcode# in en druk op versturen. Vanzelfsprekend dien je op de plek van ‘Herlaadcode’ de code te plaatsen die je van KaartDirect.be ontvangen hebt.

Na het succesvol herladen van je gsm krijg je bericht dat het aanvullen van je Proximus belwaarde is gelukt. Nadien heb je alles wat je wenst tot je beschikking. Dit kan losse belwaarde zijn, maar ook een van de bundels. Het is maar net wat je aangeschaft hebt. Een ding is zeker: je bent weer volop bereikbaar en kunt meteen online!

Proximus Pay&Go

Het advies is altijd om een bundel te nemen, gezien je dan voor een vast bedrag een bepaald aantal minuten, sms’jes en MB krijgt. Wisselt je gebruik echter behoorlijk? Dan kan je eventueel ook puur op basis van je belwaarde gebruikmaken van Proximus. Dan betaal je vaste tarieven naargelang je gebruik, dat direct van je huidige belwaarde afgeschreven wordt.

Zo betaal je voor bellen € 0,30 per minuut, voor sms’en € 0,12 per bericht en voor een MB € 0,50. Vrij forse tarieven, maar je zit dan nergens aan vast. Wil je daar meer voordeel uit halen? Dan is een bundel zoals al aangegeven de meest interessante optie, aangezien die van alles wat te bieden heeft en je op elk vlak voorzien bent van belwaarde.

Op de officiële website van Proximus kun je nog veel meer details vinden, alsook aanvullende bundels en natuurlijk de voorwaarden die gelden voor het gebruik van Pay&Go.