Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Keuze Cadeaukaart

Keuze Cadeaukaart kopen? Doe je bij KaartDirect.be

Het is lang niet altijd even gemakkelijk om het juiste cadeau voor iemand te vinden, maar daarvoor hebben we bij KaartDirect.be een prachtige oplossing: de Keuze Cadeaukaart. Dit is een cadeaukaart die je voor verschillende producten in dezelfde categorie kunt gebruiken. Denk aan sport en beauty, waarvoor je de cadeaukaart in diverse winkels kunt gebruiken.

Keuze Cadeaukaart

BeautyCadeau

€5,- tot €150,-

BeautyCadeau

Bestellen
FashionCadeau

€5,- tot €200,-

FashionCadeau

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen

Als je iemand wilt verrassen op een leuke manier, maar niet precies weet wat zijn of haar smaak is, kan het uitzoeken van het juiste geschenk best lastig zijn. Maak het jezelf echter niet te moeilijk, want met de Keuze Cadeaukaart is er een uitstekende oplossing beschikbaar, die ideaal is om écht mee te verrassen. Dit om de eenvoudige reden dat het altijd in de smaak valt.

Met de Keuze Cadeaukaart kunnen producten gekocht worden per categorie bij diverse winkeliers. Zo kun je hier bij KaartDirect.be de Beauty Keuze Cadeaukaart aanschaffen, alsook de Fashion Keuze Cadeaukaart. In het geval van die eerste is de cadeaukaart vervolgens te gebruiken bij Rituals, Kiko, Herome en meer.

Is kleding iets dat beter past? Kies dan voor de Fashion Keuze Cadeaukaart. Die kan besteed worden bij Adidas, Zalando, H&M, Foot Locker, enzovoort. Zo geef je een vrij neutraal cadeau, waarmee dan zelf een verrassing uitgezocht kan worden. Een prima cadeau dat in verschillende bedragen te bestellen is en altijd gewaardeerd wordt!