Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Xbox

Xbox Gift Card kopen? Direct geleverd

Xbox tegoed nodig? Wil je een nieuwe game kopen of een Game Pass abonnement verlengen om online te kunnen gamen op de Xbox? Bij KaartDirect.be zit je aan het juiste adres! Wij leveren alle soorten Xbox cadeaukaarten: snel en eenvoudig. Zo kun je met de Xbox Gift Card gebruiken om jouw digitale portemonnee aanvullen en/of een Game Pass lidmaatschap aanschaffen. Xbox Game Pass is beschikbaar in verschillende varianten (Game Pass Core, Console, PC en Ultimate). Koop je Xbox Gift Card hier snel en eenvoudig voor jezelf of om cadeau te doen!

Xbox Gift Card

Xbox Gift Card €5

€5,-

Xbox Gift Card €5

Xbox Gift Card €10

€10,-

Xbox Gift Card €10

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

Xbox Gift Card €25

€25,-

Xbox Gift Card €25

Xbox Gift Card €30

€30,-

Xbox Gift Card €30

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Xbox Live

Xbox Live Gold 3 maanden

€18,99

Xbox Live Gold 3 maanden

Xbox Live Gold 6 maanden

€29,99

Xbox Live Gold 6 maanden

Xbox Live Gold 12 maanden

€59,99 €57,95

Xbox Live Gold 12 maanden

Xbox Gift Card €100

€100,-

Xbox Gift Card €100

Xbox Game Pass

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden

PC Game Pass 3 maanden

€29,99

PC Game Pass 3 maanden

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden

Game Pass Console 6 maanden

€59,99

Game Pass Console 6 maanden

Game Pass Core

Game Pass Core 3 maanden

€19,99

Game Pass Core 3 maanden

Game Pass Core 6 maanden

€29,99

Game Pass Core 6 maanden

Game Pass Core 12 maanden

€59,99

Game Pass Core 12 maanden

Microsoft Xbox Logo

Xbox Gift Card online bestellen

Door een Xbox Gift Card te kopen, kun je jouw portemonnee tegoed in de Microsoft Store aanvullen. Dit is mogelijk in een groot aantal tegoeden, die je op gemakkelijke wijze kunt bestellen bij KaartDirect.be. Na het kopen van de Xbox Gift Card ontvang je de cadeaukaart als een code direct in je inbox. Ook laten we die code op het scherm zien, zodat je het gelijk kunt inlossen en gebruiken.

Het tegoed in de Microsoft Store kun je besteden aan games (Xbox Marketplace), extra content, films, muziek, series, apps en nog veel meer. Zie het als een prepaid aanvulling van je digitale portemonnee die je zo eenvoudig kunt herladen. Met een gevulde portemonnee kun je vervolgens allerlei aankopen doen.

Het Xbox Gift Card tegoed dat je via KaartDirect.be kunt kopen begint bij € 5,- en loopt op tot 100,-. Met € 10,- kun je bijvoorbeeld al uit de voeten voor kleine aankopen, zoals extra kostuums voor personages, cosmetische content in games en nog veel meer. Wil je een volledige game of misschien wel meer dan één digitaal aanschaffen? Dan heb je natuurlijk meer tegoed nodig, daarvoor is de Xbox Gift Card ter waarde van € 75,- weer een mooie optie.

Nog tegoed in je portemonnee, maar niet genoeg voor die ene game? Vul dan eenvoudig je tegoed aan via KaartDirect.be.

Ontdek de toekomst van gaming met Xbox Game Pass

Xbox Game Pass heeft de manier waarop we games ervaren getransformeerd. Microsoft biedt met deze service verschillende opties aan, afgestemd op jouw gaming voorkeuren.

Een Xbox Game Pass lidmaatschap voor elk type gamer

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor Xbox Game Pass, zodat je de ervaring kunt kiezen die het beste bij je wensen past:

  • Xbox Game Pass Core: Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot online multiplayer op de Xbox, ledenkorting en meer dan 25 geweldige games op Xbox console.
  • Xbox Game Pass Console: Dit abonnement biedt toegang tot de Game Pass-bibliotheek met meer dan 100 titels en toegang tot de beste games die exclusief uitkomen op de Xbox consoles. BELANGRIJK: dit lidmaatschap geeft geen toegang tot online gaming.
  • PC Game Pass: Speciaal ontworpen voor PC gamers, met toegang tot een breed scala aan PC-titels en de nieuwste Microsoft Game Studio titels.
  • Xbox Game Pass Ultimate: De meest uitgebreide optie, die zowel de voordelen van Xbox Game Pass Core als PC Game Pass combineert. Bovendien is Xbox Game Pass Ultimate onlangs uitgebreid met EA Play en cloud gaming, waardoor spelers een nog rijker aanbod aan gamingopties hebben.

Met een Game Pass-abonnement betaal je een vast bedrag voor 3 of 6 maanden, en alle games in de bibliotheek zijn direct beschikbaar om te spelen. De bibliotheek wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe titels, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Dit schitterende concept biedt in een aantal gevallen niet alleen toegang tot de nieuwste games zonder extra kosten, maar zorgt er ook voor dat je aanzienlijk bespaart op je uitgaven.

Xbox Game Pass Core

Met Game Pass Core krijg je toegang tot enkele handige extra functies die jouw Xbox-ervaring zullen verrijken. Dit is de goedkoopste variant van Game Pass en de opvolger van wat we voorheen kende als Xbox Live Gold. Net als Live Gold, is dit lidmaatschap bedoeld voor console gamers en ook heb je een Game Pass Core lidmaatschap nodig om samen online te kunnen gamen. Een groot verschil met de voorganger is dat dit abonnement direct toegang geeft tot een collectie van 25 topgames. Zo heb je altijd wat leuks om te spelen.

Als lid kun je ook gebruikmaken van exclusieve aanbiedingen in de Microsoft Store, en dat scheelt natuurlijk in de portemonnee. Om een idee te geven, de korting kan rustig oplopen tot maar liefst 50-75%. Niet gek dus! Xbox Game Pass Core is verkrijgbaar in drie varianten, voor 3, 6 en 12 maanden.

Xbox Game Pass Ultimate: het ultieme aanbod

De naam zegt het eigenlijk al: het is het ultieme abonnement voor je Xbox ervaring. Met dit abonnement beschik je over alle reeds genoemde voordelen die Game Pass je biedt. Om dat verder aan te vullen, zit er ook een Core abonnement bij inbegrepen. Hierdoor kun je ook nog online gamen en deze optie is in twee varianten verkrijgbaar: één maand en drie maanden.

Koop eenvoudig jouw gewenste kaart

Wil jij een Xbox cadeaukaart kopen voor een ander? Of juist voor jezelf? Bestel dit dan meteen bij KaartDirect.be en na de ontvangst van de betaling is je tegoedkaart onmiddellijk te gebruiken. Heb je vragen, hulp nodig of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers van de helpdesk staan voor je klaar.