Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Xbox

Xbox cadeaukaart kopen? Direct geleverd

Nieuw Xbox tegoed nodig? Online kunnen gamen of een Game Pass abonnement afsluiten? Bij KaartDirect.be zit je aan het juiste adres! Wij leveren alle soorten Xbox tegoedkaarten en dat op een snelle en eenvoudige manier. Zo kun je met de Xbox tegoeden jouw digitale portemonnee aanvullen en/of een abonnement nemen op Xbox Live. Met Xbox Game Pass geniet je dan weer van een hoop extra voordelen, zoals toegang tot diverse (nieuwe) games, online gamen (via Xbox Gold), cloudopslag en nog veel meer. Schaf je tegoedkaart voor jezelf hier bij ons aan, maar ook kun je het cadeau doen!

Xbox Gift Card

Xbox Gift Card €5

€5,-

Xbox Gift Card €5

Xbox Gift Card €10

€10,-

Xbox Gift Card €10

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

Xbox Gift Card €25

€25,-

Xbox Gift Card €25

Xbox Gift Card €30

€30,-

Xbox Gift Card €30

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Xbox Gift Card €100

€100,-

Xbox Gift Card €100

Xbox Live

Xbox Live Gold 3 maanden

€18,99

Xbox Live Gold 3 maanden

Xbox Live Gold 6 maanden

€29,99

Xbox Live Gold 6 maanden

Xbox Live Gold 12 maanden

€59,99 €58,99

Xbox Live Gold 12 maanden

Xbox Game Pass

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden

PC Game Pass 3 maanden

€29,99

PC Game Pass 3 maanden

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden

Game Pass Console 6 maanden

€59,99

Game Pass Console 6 maanden

Game Pass Core

Game Pass Core 3 maanden

€19,99

Game Pass Core 3 maanden

Game Pass Core 6 maanden

€29,99

Game Pass Core 6 maanden

Game Pass Core 12 maanden

€59,99

Game Pass Core 12 maanden

Microsoft Xbox Logo

Xbox Live Gold

Om online te kunnen gamen op je Xbox, is het een vereiste om een Xbox Live Gold abonnement te hebben en daarmee krijg je toegang tot alle online services van games. Als lid profiteer je daarnaast van vier gratis games per maand, waarvan twee voor de Xbox 360 en twee voor de Xbox One. Deze games zijn volledig gratis te downloaden en spelen, zolang je abonnee bent en blijft. Dit levert je op jaarbasis maar liefst 48 games op, waardoor je altijd wat te spelen hebt.

Dat is lang niet alles, want ook profiteer je via een Gold abonnement van extra kortingen op de Xbox Marketplace. Er zijn daar geregeld mooie aanbiedingen te vinden en dat scheelt natuurlijk in de portemonnee. Om een idee te geven, de korting op games kan rustig oplopen tot maar liefst 50-75%. Niet gek dus en dit lidmaatschap is verkrijgbaar in drie varianten: 3, 6 en 12 maanden.

Xbox Game Pass kopen

Xbox Game Pass is de vooruitstrevende manier van Microsoft om games te kunnen spelen. De bibliotheek omvat maar liefst meer dan 100 games die zowel op de Xbox als pc gespeeld kunnen worden. Diverse nieuwe games van Microsoft worden op de dag van de release ook gelijk via Xbox Game Pass aangeboden. Dit zonder extra kosten buiten het abonnement, waardoor je veel goedkoper uit bent.

Xbox Game Pass kun je in twee varianten kopen. Zo heb je Xbox Game Pass voor de Xbox console, waarmee je toegang krijgt tot de bibliotheek op dat platform. Ook is het mogelijk om een Xbox Game Pass abonnement specifiek voor pc af te sluiten. Wil je liever op beide platformen Xbox Game Pass gebruiken? Dat kan ook, want daarvoor hebben we het allesomvattende Xbox Game Pass Ultimate abonnement.

Voor een Xbox Game Pass abonnement betaal je een vast bedrag voor 3 of 6 maanden en alle content die je in de bibliotheek aantreft, is dan gelijk beschikbaar om te gebruiken en wordt steeds verder aangevuld. Geen extra kosten of gedoe én altijd toegang tot de nieuwste titels. Een schitterend concept, nietwaar? Je kunt er immers enorm veel mee besparen terwijl je de nieuwste games speelt!

Xbox Game Pass Ultimate: het ultieme aanbod

De naam zegt het eigenlijk al: het is het ultieme abonnement voor je Xbox ervaring. Met dit abonnement beschik je over alle reeds genoemde voordelen die Game Pass je biedt. Om dat verder aan te vullen, zit er ook een Gold abonnement bij inbegrepen. Hierdoor kun je ook nog online gamen en deze optie is in twee varianten verkrijgbaar: één maand en drie maanden.

Xbox Gift Card online bestellen

Door een Xbox Gift Card te kopen, kun je jouw portemonneetegoed in de Microsoft Store aanvullen. Dit is mogelijk in een groot aantal tegoeden, die je op gemakkelijke wijze kunt bestellen bij KaartDirect.be. Na het kopen van de Xbox Gift Card ontvang je de cadeaukaart als een code direct in je inbox. Ook laten we die code op het scherm zien, zodat je het gelijk kunt inlossen en gebruiken.

Het tegoed in de Microsoft Store kun je besteden aan games (Xbox Marketplace), extra content, films, muziek, series, apps en nog veel meer. Zie het als een prepaid aanvulling van je digitale portemonnee die je zo eenvoudig kunt herladen. Met een gevulde portemonnee kun je vervolgens allerlei aankopen doen.

Het Xbox Gift Card tegoed dat je via KaartDirect.be kunt kopen begint bij € 5,- en loopt op tot € 75,-. Met € 5,- kun je al uit de voeten voor kleine aankopen, zoals extra kostuums voor personages, cosmetische content in games en nog veel meer. Wil je een volledige game of misschien wel meer dan één digitaal aanschaffen? Dan heb je natuurlijk meer tegoed nodig, daarvoor is de Xbox Gift Card ter waarde van € 75,- weer een mooie optie.

Nog tegoed in je portemonnee, maar niet genoeg voor die ene game? Vul dan eenvoudig je tegoed aan via KaartDirect.be.

Koop eenvoudig jouw gewenste kaart

Wil jij een Xbox cadeaukaart kopen voor een ander? Of juist voor jezelf? Bestel dit dan meteen bij KaartDirect.be en na de ontvangst van de betaling is je tegoedkaart onmiddellijk te gebruiken. Heb je vragen, hulp nodig of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers van de helpdesk staan voor je klaar.