Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Xbox Gift Card

Xbox Gift Card kopen? Direct geleverd

Voor al je Xbox-gerelateerde zaken, is er de Xbox Store. Hier koop je games, extra’s en uitbreidingen, en kan je zelfs terecht voor hardware. Met de Xbox Gift Card van KaartDirect kan je onmiddellijk het tegoed op je account aanvullen. Je hoeft geen verbinding te maken tussen je Xbox-account en de bank, zo houd je controle over wat er uitgegeven wordt. Koop Xbox gift cards in verschillende varianten bij KaartDirect.

Xbox Gift Card €5

€5,-

Xbox Gift Card €5

Xbox Gift Card €10

€10,-

Xbox Gift Card €10

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

Xbox Gift Card €25

€25,-

Xbox Gift Card €25

Xbox Gift Card €30

€30,-

Xbox Gift Card €30

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Voor alles rond Xbox kan je in de Microsoft Store terecht

Door de jaren heen heeft de Xbox console een mooie catalogus opgebouwd van heel toffe games. Als je een van deze titels wilt spelen, dan ben je in de Microsoft Store (voorheen Xbox Store) aan het juiste adres. Je koopt er Xbox klassiekers, de beste games voor de Xbox 360, titels die de Xbox One bracht en uiteraard de meest recente games voor de Xbox Series X|S. Kan je maar niet genoeg krijgen van een bepaalde game? Dan biedt de Microsoft Store ook veel downloadable content DLC of uitbreidingspassen aan voor uren aan extra plezier.

Game je graag op de Xbox of PC? Dan vind je in de Microsoft Store ook interessante lidmaatschappen. Xbox Game Pass Core (voorheen Xbox Live Gold) maakt het mogelijk om met je console online te gamen. Daarnaast kan je met dit abonnement ook gebruikmaken van exclusieve kortingen en krijg je maandelijks een paar games. Daarnaast kan je er ook terecht voor de Game Pass. Dit lidmaatschap is er in verschillende varianten en biedt veel voordelen voor de fanatieke gamer. Zo speel je nieuwe games op de dag van release, krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan games en nog veel meer.

De Microsoft Store heeft echter meer dan enkel software: zo vind je er ook heel wat Xbox-gerelateerde hardware. Denk hierbij aan Xbox consoles, of misschien wel een (gepersonaliseerde) controller of headset. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Xbox gift card kopen bij KaartDirect

Om aankopen te doen in de Microsoft Store, is het mogelijk om je (bank)gegevens aan je account te koppelen en op deze manier te betalen. Dit is uiteraard niet voor iedereen even handig. Daarom bieden we bij KaartDirect een uitgebreid assortiment met Xbox cadeaukaarten aan. Door deze te gebruiken, vermijd je het linken van je gegevens en kan je zonder gedoe direct aan de slag gaan met je Xbox tegoed.

Bij KaartDirect koop je een Xbox kaart voor elke situatie: de bedragen lopen van 5 euro, 10 euro, 20 euro en 25 euro voor kleinere aankopen tot 30 euro, 50 euro en zelfs 75 euro voor de grotere aankopen. Je kiest dus zelf welk bedrag het beste voor jouw situatie past. Met dit tegoed kan je uiteraard ook een Game Pass Core of een ander Xbox Game Pass abonnement afsluiten.

Xbox gift cards koop je bij KaartDirect voor jezelf, maar dit is ook mogelijk als cadeautje voor anderen. Ken je iemand die niet weg te slaan is van zijn/haar Xbox? Dan is een Xbox gift card een ideaal geschenk! Ga naar deze pagina om je Xbox cadeaukaart te personaliseren.