Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

PlayStation

PlayStation kaart kopen? Direct geleverd

Op zoek naar een PlayStation kaart voor Belgische accounts? Vind je ideale PSN kaart bij KaartDirect! Ons uitgebreide assortiment biedt verschillende opties om je PlayStation tegoed aan te vullen. Met een PlayStation gift card zijn de mogelijkheden eindeloos. Koop de nieuwste games of ervaar de voordelen van een PlayStation Plus abonnement: PlayStation kaarten zijn de ideale oplossing. Na aankoop van je PSN kaart ontvang je direct een unieke code, die je meteen kunt gebruiken. Ervaar zonder gedoe de volledige omvang van wat de PlayStation Store te bieden heeft.

PlayStation kaart

PlayStation kaart €10

€10,-

PlayStation kaart €10

PlayStation kaart €20

€20,-

PlayStation kaart €20

PlayStation kaart €25

€25,-

PlayStation kaart €25

PlayStation kaart €40

€40,-

PlayStation kaart €40

PlayStation kaart €50

€50,-

PlayStation kaart €50

PlayStation kaart €60

€60,-

PlayStation kaart €60

PlayStation kaart €80

€80,-

PlayStation kaart €80

PlayStation kaart €100

€100,-

PlayStation kaart €100

PlayStation kaart €120

€120,-

PlayStation kaart €120

PlayStation kaart €150

€150,-

PlayStation kaart €150

PlayStation kaart €200

€200,-

PlayStation kaart €200

PlayStation kaart €250

€250,-

PlayStation kaart €250

PlayStation Plus Essential

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht

PlayStation Plus Premium

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)

€49,99

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht

PlayStation Plus Extra

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

€39,99

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
Sony PlayStation logo

Vul je digitale portefeuille aan met een PlayStation kaart

De PlayStation Store is dé centrale plek waar je terechtkan voor al je PlayStation aankopen: games, extra content, thema’s, avatars en extra’s kan je er vinden. Het is dan ook aangeraden om je digitale PlayStation portefeuille geregeld aan te vullen met wat tegoed en dat doe je makkelijk via de kaarten van KaartDirect.

Een PlayStation kaart gebruiken is erg eenvoudig: je kiest het gewenste bedrag (vanaf: PlayStation kaart 10 euro), rekent af en binnen enkele seconden verschijnt jouw unieke code in je beeld. Voor de zekerheid sturen wij de PlayStation Store code ook naar het opgegeven mailadres, vanwaar je hem direct kunt kopiëren en als tegoed inlossen op je PlayStation account. PSN card geactiveerd? Proficiat, dan kan je direct met je nieuwe PlayStation tegoed de PlayStation Store plunderen! /p>

Wat is PlayStation Plus?

Als je meer uit je PlayStation ervaring wilt halen, dan is het aangeraden om lid te worden van PlayStation Plus (PS Plus). Deze veelzijdige service zit bomvol handige voordelen: denk maar aan online gamen en de maandelijkse gratis games.

PlayStation Plus is echter meer dan dat: naast de genoemde voordelen, kan je immers nog heel wat meer halen uit je abonnement. Jij kiest zelf welke voordelen je wilt en dit doe je door een zogenaamde PlayStation Plus ‘tier’ te kiezen. In totaal kan je kiezen uit 3 tiers: PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium. Hieronder vind je een compleet overzicht van wat ieder PS Plus lidmaatschap te bieden heeft.

PlayStation Plus Essential:

 • Cloudopslag
 • Online gamen
 • Gratis maandelijkse games
 • Exclusieve ledenkorting

PlayStation Plus Extra:

 • Alle voordelen van Essential
 • Een catalogus van meer dan 400 PS4- en PS5-games
 • Ubisoft+ Classics
 • Uitgebreid aanbod PlayStation, PlayStation 2 en PlayStation Portable games

PlayStation Plus Premium:

 • Alle voordelen van Essential & Extra
 • Stream PS3-games
 • Test games uit met Game Trials

Wat kost PlayStation Plus?

Benieuwd welke PlayStation card je nodig hebt om van PS Plus gebruik te kunnen maken? Wij zetten het voor je op een rijtje. Wil je 1 maand PlayStation Plus? Dan koop je deze voor 8,99 euro in de PlayStation Store. Ga je in een keer voor een kwartaal, dan betaal je 24,99 en voor 71,99 koop je 12 maanden PS Plus Essential.

Een PlayStation Plus Extra lidmaatschap kost lost 13,99 euro per maand. Wil je een kwartaal of zelfs een jaar gebruikmaken van de service? Dan moet je rekenen op 39,99 voor 3 maanden en voor 125,99 om 12 maanden lang geen omkijken naar je abonnement te hebben.

benieuwd wat het zeer uitgebreide PlayStation Plus Premium te bieden heeft? Dan kan je het testen vanaf 16,99 voor 1 maand. Dit lidmaatschap kost je 49,99 per kwartaal en 151,99 wanneer je 12 maanden vooruit betaald.

PlayStation kaart kopen: voor jezelf of als cadeau

Uiteraard is het oké om jezelf te verwennen met een van PlayStation gift card uit het assortiment, maar als je een vriend, familielid of kennis wilt plezieren, dan kan je ook meerdere PSN kaarten als geschenk opsturen naar deze persoon. Dit kan je doen door zelf de PSN card door te sturen, maar via de ''Stuur als cadeau' pagina op KaartDirect personaliseer je je kaart met een leuke persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Welke manier je ook verkiest: dit is een ideaal geschenk om elke PlayStation fan mee blij te maken!

PSN kaart kopen bij KaartDirect België

KaartDirect heeft een uitgebreid gamma aan PlayStation kaarten om uit te kiezen. Of je nu je PlayStation tegoed wil aanvullen of één van de verschillende PlayStation Plus abonnementen wilt activeren: je kan hiervoor terecht bij KaartDirect. Na het kopen van de PSN kaart in kwestie krijg je direct een code opgestuurd die je onmiddellijk toegang geeft tot jouw gewenste product. Snel, eenvoudig en zonder veel gedoe!