Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

PlayStation

PlayStation kaart kopen? Direct geleverd

Wil je weer eens een nieuwe game kopen? Of online gamen met je vrienden, gratis games downloaden, profiteren van exclusieve kortingen en cloudopslag? Op KaartDirect.be schaf je op een gemakkelijke manier extra PlayStation tegoed aan. Ook kun je hier jouw nieuwe PlayStation Plus abonnement afsluiten. Bestel hier je tegoed en ontvang direct je tegoedcode per e-mail.

PlayStation tegoed

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €100

€100,-

PlayStation Store code €100

PlayStation Plus

PlayStation Plus 3 maanden

€24,99

PlayStation Plus 3 maanden

PlayStation Plus 12 maanden

€59,99

PlayStation Plus 12 maanden

Sony PlayStation logo

Een PlayStation Store kaart kopen

Je digitale portemonnee kun je op een gemakkelijke wijze aanvullen door hier een PlayStation kaart te kopen. De PlayStation kaart bestaat uit een code die je na aankoop op efficiënte wijze kunt inlossen en daarmee heb je onmiddellijk online tegoed. Dit PlayStation tegoed is te besteden aan alles wat je in de PlayStation Store kunt vinden. Deze digitale winkel kan je benaderen via de computer, PlayStation, tablet, gsm en meer.

In de PlayStation Store kun je games, extra content, thema’s, avatars en nog veel meer vinden om aan te schaffen. Deze kaart is ideaal om je eigen PlayStation Store tegoed mee aan te vullen, maar de PSN Card is ook erg leuk om te geven. Bijvoorbeeld als cadeau! Daarmee kun je echt iemand verrassen en hem of haar zelf een keuze laten maken uit het enorme aanbod waarover de PlayStation Store beschikt. Een PSN Card kun je eenvoudig via KaartDirect.be kopen en na betaling ontvang je onmiddellijk jouw tegoed.

Voordelen van PlayStation Plus

PlayStation Plus is vereist om online te kunnen gamen en met een actief lidmaatschap krijg je toegang tot alle online services die bij een game horen. Hierdoor kun je met je vrienden en vriendinnen games online spelen. Dat is echter niet het enige dat Playstation Plus te bieden heeft; die Plus staat immers voor een hoop extra voordelen die we even benoemen.

Als abonnee krijg je vaak extra korting in de PlayStation Store. Dit kan korting op games zijn, maar ook korting op extra content. Het gaat dan om een extra korting bovenop een bestaande korting, waarvan alleen abonnees kunnen profiteren. En dat is nog niet alles, want als je lid bent krijg je ook maandelijks nog eens twee of meer games aangeboden die je gratis kunt spelen.

Alle PlayStation Plus abonnees hebben recht op gratis games en die zijn voor jou, zolang je abonnee bent en blijft. Met enige regelmaat worden er toppers aan het aanbod toegevoegd en dat is dusdanig afwisselend, dat er altijd wel wat moois voor je tussen zal zitten. Daarmee krijg je automatisch het geld dat je voor je abonnement betaald hebt in games terug. Mooie deal, toch?

Online opslag

PlayStation Plus abonnees hebben met een lidmaatschap ook nog toegang tot de cloudopslag. Dit betekent dat je al je savedata van je games online kunt opslaan en dat gebeurt dan in de cloud die Sony ter beschikking stelt. Altijd handig als back-up, maar ook voor als je op een ander adres verder wilt gamen en je wel je savedata ter beschikking wilt hebben.

Met al deze voordelen blijkt wel dat PlayStation Plus zoveel meer is dan alleen maar online gamen. Je geniet van diverse voordelen en elke maand krijg je gratis games. Ook de cloudopslag is erg prettig en je kunt gebruikmaken van extra en exclusieve kortingen. Bovendien zijn er af en toe ook gratis thema’s te downloaden. PlayStation Plus is per definitie de moeite waard en hierbij heb je drie keuzes: een abonnement voor 3, 6 en 12 maanden.

Bestel hier jouw nieuwe PlayStation tegoed

Een PSN Card kopen, bijvoorbeeld ter waarde van € 20,-? Of een Playstation Plus abonnement afsluiten? Bestel deze dan eenvoudig en snel in de webshop van KaartDirect.be. Zo profiteer je onmiddellijk van de voordelen en speel je zorgeloos verder. Natuurlijk is het ook mogelijk om de kaart te versturen als cadeaukaart. Bekijk hier ons aanbod en kies jouw gewenste kaart.