Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Retourbeleid

Op KaartDirect.be verkopen we onder andere tegoedboncodes. Wanneer deze door de consument betaald is en door ons geleverd zijn, kunnen deze producten niet meer geretourneerd worden. Het herroepingsrecht geldt niet voor: tegoedkaarten en/of artikelen met digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd. Tijdens het afrekenen die je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, breek de betaling af wanneer je deze voorwaarden niet accepteert.

De producten op KaartDirect.be zijn niet inwisselbaar voor contant geld en kunnen niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. De code of licentie zal niet worden vervangen als deze kwijt is geraakt, gestolen is of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Al onze producten kunnen slechts één keer worden gebruikt, tenzij anders vermeld.

Wij garanderen dat alle codes die je bij ons aanschaft, altijd werken! Loop je tegen een probleem aan? Dan staat onze helpdesk voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.