Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Retourbeleid

Op KaartDirect.be verkopen we onder andere tegoedboncodes. Wanneer deze door de consument betaald is en door ons geleverd zijn, kunnen deze producten niet meer geretourneerd worden. Het herroepingsrecht geldt niet voor: tegoedkaarten en/of artikelen met digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd. Hiervoor dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden tijdens het afrekenen.

De producten op KaartDirect.be zijn niet inwisselbaar voor contant geld en kunnen niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Je code of licentie zal niet worden vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder uw toestemming wordt gebruikt. Al onze producten kunnen slechts één keer worden gebruikt, tenzij anders vermeld.

Wij garanderen je dat alle codes die je bij ons aanschaft, altijd werken! Loop je tegen een probleem aan? Dan staat onze helpdesk voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Omdat wij een officiële verkoper zijn en onze eigen afspraken hebben met de aanbieders van de kaarten, kunnen wij de scherpste prijs en beste service aanbieden.