Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Orange

Profiteer van flexibiliteit bij Orange

Een van de meest prominente providers van België, die zich kenmerkt door een uitstekend netwerk en een breed aanbod aan producten. Voor de gsm met een herlaadsimkaart zijn diverse opties beschikbaar en die bestel je heel gemakkelijk en snel bij KaartDirect.be. Wij leveren jouw nieuwe Orange bundel als herlaadcode, die je na het invoeren gelijk recht geeft op nieuwe data, belminuten en sms’jes.

Orange belwaarde

Orange €5

€5,-

Orange €5

Orange €15

€15,-

Orange €15

Orange €20

€20,-

Orange €20

Orange €50

€50,-

Orange €50

Orange

Optimaal bereik met Orange

Naast Proximus en Base staat Orange in de top drie van grootste providers van België. Orange stond voorheen bekend als Mobistar en bestaat al sinds 1995. Door de jaren heen zijn er wat veranderingen geweest. Zo was er in 1998 KPN-Orange, wat een directe concurrent was. Deze provider bestaat nog steeds, maar dan als Base. Orange is dus geen onbekende naam als het om mobiele telefonie gaat en vandaag de dag is het een van de grootste providers van België.

Ze beschikken over een volledig eigen netwerk dat naar eigen zeggen 99% van België bereikt. In de praktijk betekent dit een uitstekende dekking, waardoor alle Orange gebruikers vrijwel altijd bereikbaar zijn om te bellen, sms’en en internetten. Naast telefonie biedt Orange ook televisie en internet aan, waardoor het een alomvattende provider is. Qua mobiele telefonie zijn er twee mogelijkheden: een postpaid en een prepaid abonnementsvorm. Bij KaartDirect.be kun je uitstekend terecht voor prepaid, gezien wij diverse herlaadkaarten aanbieden.

Orange kent een breed aanbod aan producten, gericht op zowel alle vormen van communicatie als uitsluitend mobiel internet. Orange herlaadkaarten kun je op eenvoudige wijze bij KaartDirect bestellen en worden gelijk geleverd. Het herladen van je belwaarde is nadien zo geregeld. Dit lichten we graag even nader toe.

Bestel jouw Orange belwaarde hier

Als je belwaarde op dreigt te raken, is het tijd om deze te herladen. Bij KaartDirect.be kun je heel gemakkelijk en snel een belwaarde naar keuze bestellen. Na het maken van een keuze dien je wat stappen te doorlopen en zodra de betaling ontvangen is, krijg je direct een herlaadcode te zien. Deze code kun je gebruiken om je belwaarde aan te vullen, maar dat hoeft niet direct.

Wij sturen je herlaadcode ook per mail, zodat je altijd op een later moment je belwaarde kunt aanvullen. Ook kun je nieuwe belwaarde cadeau doen, al is de enige vereiste natuurlijk dat de ontvanger zelf ook Orange gebruikt. De herlaadcode kun je na ontvangst op verschillende manieren gebruiken om je belwaarde aan te vullen.

Beschik je over de Orange app op je gsm? Dan kun je de herlaadcode hier heel gemakkelijk invoeren. Ook kun je dit per sms doen. Toets in het belscherm #125*Herlaadcode# in. Vanzelfsprekend dient op de plek van ‘Herlaadcode’ de 14-cijferige code te staan die je van KaartDirect.be ontvangt. Na het invullen van deze reeks druk je op verzenden en de belwaarde zal gelijk aan je gsm worden toegevoegd.

Alle vrijheid met een herlaadkaart

Met een Orange herlaadkaart zit je nergens aan vast. Je bestelt jouw nieuwe belwaarde en daarmee kun je geheel vrij bellen, sms’en en internetten. Deze belwaarde is in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo hebben we herlaadkaarten vanaf € 5,- oplopend tot € 50,-. Met deze herlaadkaart vul je jouw belwaarde aan en tegen € 0,30 per minuut kun je bellen. Voor een sms betaal je € 0,10 en per MB kost het € 0,50.