Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Flexepin

Flexepin kopen? Direct geleverd

Bij KaartDirect.be koop je Flexepin in de vorm een digitale voucher. Flexepin gebruik je als prepaid betaalmiddel om anoniem, veilig en vooral gemakkelijk internetaankopen te doen. Geen kredietkaart of bankpas die eraan te pas komt, dus je kunt zorgeloos gebruikmaken van online services. Op de website van Flexepin heb je de mogelijkheid om het beschikbare tegoed te controleren, bij KaartDirect.be koop je vouchers die meteen gebruikt kunnen worden om je tegoed op te hogen.

Flexepin

Flexepin €10

€10,-

Flexepin €10

Flexepin €20

€20,-

Flexepin €20

Flexepin €30

€30,-

Flexepin €30

Flexepin €50

€50,-

Flexepin €50

Flexepin €100

€100,-

Flexepin €100

Flexepin €150

€150,-

Flexepin €150

Flexepin €200

€200,-

Flexepin €200

Flexepin €250

€250,-

Flexepin €250

Flexepin Logo high res KaartDirect.be

Wat is Flexepin?

Je kan uit de naam al afleiden wat Flexepin precies is: een flexibele manier om digitaal een pin te krijgen. Het gaat om (pin)codes die je kunt gebruiken bij elke online shop, wereldwijd, om er een aanschaf mee te doen. Kortweg is Flexepin een manier om pre-paid tegoed te krijgen, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van je kredietkaart op verschillende webshops, maar ook niet je pinpas of bankgegevens hoeft te gebruiken. Dit maakt je eveneens anoniem voor de meekijkende ogen op het wereldwijde web. Zo is online shoppen een stuk veiliger en reduceer je drastisch de kans dat je bijvoorbeeld te maken krijgt met fraude.

Op de website van Flexepin houd je bij hoeveel tegoed je beschikbaar hebt. Het betaalproces is zeer eenvoudig: koop je Flexepin voucher bij KaartDirect.be selecteer Flexepin als je betaalmethode en reken af. Er zijn vouchers in verschillende waardes beschikbaar, je koopt precies het tegoed wat je nodig hebt.

Wereldwijd gebruik

Bij Flexepin maakt het niet uit waar jij je bevindt op de wereld, er is altijd de mogelijkheid om waar dan ook iets te kopen. Dit komt omdat je gewoon tegoed kan aanschaffen van andere soorten valuta dan onze euro. Zo kan je ook je tegoed voorzien van ponden (GPB), de Australische dollar (AUD) en de Canadese dollar (CAD). Hierdoor krijg je praktisch wereldwijd toegang krijgt tot elke online winkel. Je bent dus vrij om overal een aanschaf te doen en niet gelimiteerd door bepaalde valuta, kortom dit proces is niet regiogebonden. Bij KaartDirect worden alle kaarten in euro (EUR) aangeboden.

Flexepin kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect.be heb je de mogelijkheid om erg veel verschillende soorten bedragen aan te schaffen voor je Flexepin tegoed. De kaarten die we aanbieden zijn allemaal in euro en kun je dus ook aan iemand geven als cadeau. Bedragen zoals 10, 20, 30 en 50 Euro zijn leuke bedragen om iemand blij mee te maken. Wil je iets meer budget hebben, voor bijvoorbeeld jezelf, dan bieden wij op de site ook de keuze voor tegoedkaarten ter waarde van 100, 200 of 250 Euro aan. Zo kan je ook deze tegoedkaarten combineren met elkaar.

Weet je wat je allemaal wilt hebben, dan kan je op een eenvoudige manier je voucher(s) afrekenen bij ons. We bieden vele betaalmethodes aan en zodra we de betaling hebben ontvangen, krijg je toegang tot je Flexepin tegoed. Daarnaast krijg je voor alle zekerheid de Flexepin voucher ook nog eens in je email. Er kan niks fout gaan!