Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

CASHlib

Op eenvoudige wijze betalen met CASHlib

Wil je betalingen verrichten zonder al te veel gedoe? Met Cashlib regel je dat. Dit is een prettig betaalmiddel dat je op een volledig anonieme manier kunt gebruiken. Persoonlijke informatie komt er niet aan te pas, want jouw betaalmiddel is een tegoedcode die je vooraf al hebt afgerekend. Snel, gemakkelijk en wereldwijd te gebruiken. Jij bestelt jouw Cashlib tegoed hier bij KaartDirect.be en het wordt direct geleverd!

CASHlib

CASHlib €10

€10,-

CASHlib €10

CASHlib €20

€20,-

CASHlib €20

CASHlib €50

€50,-

CASHlib €50

CASHlib €100

€100,-

CASHlib €100

CASHlib €250

€250,-

CASHlib €250

Uitverkocht

Veilig en anoniem betalen met Cashlib

Cashlib is een digitaal betaalmiddel dat tegemoet komt aan de sterke vraag naar anonieme betaalmiddelen. Tegenwoordig vinden zeer veel betalingen online plaats en bij elke aankoop wordt er om persoonlijke betaalinformatie gevraagd. Dit kan je bankrekening zijn of bijvoorbeeld je creditcard, maar daar zit je vast niet altijd op te wachten. Soms wil je gewoon anoniem kunnen betalen, en dat kan. Cashlib is hierin een uitstekende oplossing!

Dit is een prepaid betaalmiddel, waarmee je op allerlei online adressen kunt betalen. Je rekent vooraf het tegoed dat je nodig hebt af en dit kun je vervolgens gebruiken als betaling voor de dienst of het product dat je afneemt. Doordat het een prepaid systeem betreft, komen er geen persoonlijke details bij om de hoek kijken. Dat is immers niet nodig bij de transactie en zo bescherm je je privacy, aangezien je meteen met een tegoedcode afrekent.

Hoe werkt Cashlib

Zoals de benaming Cashlib al doet vermoeden, is het in feite digitaal cash. Je bestelt jouw gewenste ‘cashtegoed’ hier bij KaartDirect.be en hebt de keuze uit verschillende bedragen. Dit begint al bij € 10,- en loopt op tot een maximum van € 250,-. Op basis van de keuze die je maakt, krijg je het gewenste bedrag als een tegoedcode met bijbehorende pin toegestuurd.

Deze twee codes heb je nodig bij het afrekenen en dat gaat bijzonder snel, zonder bijkomende vereisten zoals persoonlijke informatie. Bij de betaling vul je de tegoedcode in, samen met de pincode en dat is voldoende om een transactie te verrichten. Het verschuldigde bedrag wordt dan automatisch van je totale beschikbare tegoed afgeschreven.

Het is ook mogelijk om meerdere Cashlib tegoeden tegelijkertijd te gebruiken. Zo kun je met Cashlib tot een maximum van € 1.000,- in één keer afrekenen. Hiervoor heb je natuurlijk wel meerdere tegoedcodes nodig, gezien Cashlib tot maximaal € 250,- per tegoedcode beschikbaar is. Is je uitgave lager dan je beschikbare Cashlib tegoed, dan blijft het resterende bedrag gewoon beschikbaar voor andere aankopen.

Breed te gebruiken

Cashlib garandeert een anoniem en veilig betaalmiddel. Dit wil zeggen dat je bij elke transactie met dit betaalmiddel voldoende hebt aan de tegoedcode met pincode. Aanvullende (persoonlijke) betaalinformatie is doorgaans niet nodig. Daarnaast zal elke betaling in een 100% veilige en betrouwbare omgeving plaatsvinden. Dit zorgt voor het waarborgen van je privacy.

De inzetbaarheid van Cashlib is ook zeer breed. Zo kun je het gebruiken voor een uitgebreide variatie aan online producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan:

Dit is dan slechts het topje van de ijsberg. Cashlib is zijn netwerk continu aan het uitbreiden, waardoor er steeds meer partijen bijkomen waar je het tegoed kunt gebruiken.

Cashlib bij KaartDirect.be bestellen

Bij KaartDirect.be kun je heel eenvoudig jouw Cashlib tegoed bestellen, dat onmiddellijk geleverd wordt. Je kiest het gewenste bedrag en nadien doorloop je een aantal stappen om vervolgens aan de betalingsverplichting te voldoen. Op het moment dat wij jouw betaling ontvangen, laten we je direct de Cashlib tegoedcode zien, inclusief de bijbehorende pincode. Dit kun je dan meteen gebruiken.

Ook zullen we je de codes nog even per mail toesturen, zodat je het altijd later nog kan terughalen en gebruiken. Je bent natuurlijk geheel vrij in je uitgaves, gezien het bedrag zowel in één keer als in meerdere keren gebruikt kan worden. En dit natuurlijk op allerlei adressen online, je bent dus nergens aan gebonden wat dat betreft.

Weet echter wel dat het Cashlib tegoed 12 maanden geldig is. Het advies is overigens om het beschikbare Cashlib tegoed al binnen 6 maanden op te gebruiken. Na deze 6 maanden zal er namelijk maandelijks een bedrag van € 2,50 in mindering worden gebracht op het beschikbare tegoed. Om dat te voorkomen, is besteding binnen een half jaar aangeraden. Na 12 maanden verloopt het resterende tegoed en is het niet langer bruikbaar.

Om even na te kijken wat jouw beschikbare tegoed is, kan je hier de saldochecker gebruiken.