Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Over KaartDirect.be

Bij KaartDirect.be is het mogelijk om binnen één minuut een nieuwe tegoedkaart te ontvangen voor je favoriete service, betaaldienst of webshop. Van gamecards tot volledige games en van entertainment kaarten tot prepaid tegoed voor je telefoon, KaartDirect.be is jouw partner in al deze behoeftes. Het tegoed en de andere digitale producten die wij aanbieden, kun je bij ons volledig veilig en betrouwbaar afrekenen via een erkende betaalprovider. Je ontvangt na de betaling meteen je nieuwe code, zowel op je scherm als per e-mail. Je kunt die code dan onmiddellijk gebruiken, aangezien ze gelijk actief zijn.

Voor ons is een goede service het allerbelangrijkste! Wanneer jij je abonnement op je favoriete gamingservice wilt verlengen of als je een nieuwe game wilt kopen voor je telefoon, dan wil je niet lang wachten op je tegoedkaart. Het is ons doel om jouw tegoedcode in een mum van tijd te leveren, wat letterlijk binnen één minuut kan. Alle producten die hier op KaartDirect.be beschikbaar zijn, leveren wij rechtstreeks vanuit onze leveranciers. Snel, betrouwbaar en dat zonder extra kosten. Wij garanderen je dat alle tegoedcodes die je bij ons aanschaft effectief werken! Loop je tegen een probleem aan? Dan staat onze helpdesk voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Doordat wij een officiële verkoper zijn en onze eigen afspraken hebben met de aanbieders van de tegoedkaarten, kunnen wij de scherpste prijs en beste service aanbieden. Hier kan jij mooi van profiteren! Of het nu 03:30 uur ’s nachts is of 12:30 uur ‘s middags, bij ons kun je altijd terecht om nieuw tegoed aan te schaffen.


KaartDirect Logo Icon