Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Fortnite V-Bucks

Fortnite V-Bucks kopen? Direct geleverd

Speel je graag Fortnite en wil je alles uit de game halen? Ontdek dan hier de V-Bucks kaart en dompel jezelf onder in de kleurrijke wereld van de populaire Battle Royale. V-Bucks zijn er voor iedereen: of je nu een echte die-hard fanaat bent of een beginnende speler. Iedereen vindt wel iets leuks om V-Bucks aan te spenderen, zoals outfits, emotes en meer. Koop snel en eenvoudig je Fortnite V-Bucks kaart bij KaartDirect.be en ga voor de overwinning!

Fortnite V-Bucks

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Fortnite 5.000 V-Bucks

€36,99

Fortnite 5.000 V-Bucks

Fortnite 13.500 V-Bucks

€89,99

Fortnite 13.500 V-Bucks

Vecht en overleef

Fortnite is een razend populair spel in het ‘Battle Royale’ genre. In het spel word je samen met 99 andere spelers op een eiland gedropt. Wat volgt is een enorm spannende confrontatie waarbij je wapens en grondstoffen moet zien te verzamelen die je helpen in de strijd. Bouw creatieve constructies, jaag op je tegenstanders en uiteindelijk komt er één winnaar uit de bus: degene die het langste weet te overleven en de ‘Victory Royale’ in de wacht sleept. Wil je je liever focussen op de actie en niet zozeer op het bouwen van constructies? Kies dan voor de ‘Zero Build’ modus, een variant van Fortnite waarbij het bouwen is uitgeschakeld. Elk seizoen krijg je nieuwe content voorgeschoteld, waardoor je je nooit zal vervelen. Denk hierbij aan nieuwe personages om vrij te spelen, user-created content en zelfs in-game concerten: entertainment gegarandeerd! Wat te doen met V-Bucks?

In Fortnite staat je personage centraal: er zijn heel wat skins, outfits en items die je gebruikt om ervoor te zorgen dat je er cool en uniek uitziet. Je kan je eigen personage maken, maar tegelijk is het ook mogelijk om in de huid te kruipen van bekende figuren zoals Spider-Man, Goku, Darth Vader en meer! Om al deze leuke content vrij te spelen heb je V-Bucks nodig.

V-Bucks zijn de in-game munteenheid waarmee je kan shoppen in de winkel van Fortnite. Je koopt er losse items mee, maar daarnaast is er ook de Battle Pass. Als eigenaar van zo’n Pass speel je gaandeweg nog meer items vrij - gewoon door het spel te blijven spelen - en deze zijn je tijd zeker en vast waard!

Fortnite V-Bucks kopen bij KaartDirect

Wil je een V-Bucks kaart kopen? Koop hier bij KaartDirect de kaart die je wilt en enkele minuten later kan met je gloednieuwe V-Bucks aan de slag gaan! Wij bieden verschillende varianten van de V-Bucks kaart aan: zo is er allereerst de kaart van 1.000 V-Bucks (7,99 euro) die ideaal is voor het kopen van een Battle Pass (die 950 V-Bucks kost). Daarnaast zijn er ook verschillende kaarten met hogere waardes als je nog meer V-Bucks nodig hebt: 2.800 V-Bucks (19,99 euro), 5.000 V-Bucks (31,99 euro) en zelfs 13.500 V-Bucks (79,99 euro). Er zijn dus, met andere woorden, kaarten voor elk profiel van speler!

Geef een V-Bucks gift card als cadeau

Ken je iemand die graag Fortnite speelt (een teammaat, een goede vriend(in), een (klein)kind, etc.) en wil je deze persoon verrassen? Geef dan een Fortnite kaart cadeau en je geschenk is sowieso een schot in de roos! Gebruik onze cadeaumodule om op deze manier een persoonlijke boodschap aan je kaart toe te voegen, wat ervoor zorgt dat je geschenk nog leuker wordt.

Hoe gebruik je een V-Bucks kaart?

Het handige aan V-Bucks kopen via KaartDirect is dat je geen betaalgegevens dient te koppelen aan je Fortnite account én je hebt tegelijk ook meer controle over je uitgaven. Om je V-Bucks te activeren dien je een kort en simpel proces te doorlopen. Wissel de code die je van ons krijgt in via de Epic Games Store en kies hierbij het hoofdplatform waarop je de V-Bucks wilt ontvangen. Als je de V-Bucks op Xbox of PlayStation wilt gebruiken, ontvang je na het inwisselen van je code een nieuwe code: deze kun je vervolgens inwisselen op het platform naar keuze.

Let op: V-Bucks en Battle Passes zijn alleen beschikbaar op het geselecteerde hoofdplatform. Alle beloningen die je vrijspeelt, zijn dan wel toegankelijk op secundaire platformen. Hierdoor heb je op elk platform waarop je Fortnite speelt toegang tot je verzameling skins en items.