Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Onze FAQ
Onze FAQ

We zijn er om u te helpen

Algemeen

Er zijn verschillende soorten tegoedcodes en die werken als aanvulling voor uw digitale portemonnee of voor het afsluiten van een abonnement. Per product geeft KaartDirect.be aan waarvoor u de tegoedcode kunt gebruiken.

Nee, niet elke tegoedcode is overal voor te gebruiken. Per product geven wij aan waarvoor het te gebruiken is.

De cadeaukaarten in ons assortiment hebben een vervaldatum van minimaal 24 maanden. Bekijk de algemene voorwaarden op de productpagina voor meer informatie of neem contact met ons op.

U krijgt uw code hier op KaartDirect.be direct te zien wanneer uw bestelling is afgerond. Mocht u een verkeerd e-mailadres ingevuld hebben en de code ook per e-mail willen ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Nadat u een product heeft gekozen, dient u dit te betalen. Doordat het een digitale betaling betreft, wordt het direct verwerkt. Na ontvangst van deze betaling wordt uw code op het scherm getoond én krijgt u de code per e-mail toegezonden.

Nee, het is niet nodig om een account aan te maken, maar het kan wel. We willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken.

U kunt betalen met Bancontact, Apple Pay, Payconiq, Bitcoin en iDeal. Voor meer informatie over Bitcoin kunt u terecht op BTCDirect.be

Nadat uw bestelling is afgerond, krijg u de code direct te zien en binnen een minuut per e-mail toegezonden.

Als uw bestelling gecontroleerd wordt, dan hebben wij niet voldoende kunnen bevestigen dat het om een legitieme bestelling gaat. Ter fraudepreventie zullen wij nader onderzoek doen. Bij een legitieme bestelling ontvangt u zo snel mogelijk het bestelde product. Het kan zijn dat wij u om aanvullende informatie vragen. In het geval van een frauduleuze transactie annuleren wij de bestelling en melden we dit bij de daarvoor bedoelde instanties.

U heeft wettelijk gezien 14 dagen de tijd om uw aangekochte product te retourneren. Dit onder voorwaarde dat de tegoedcode niet gebruikt of verzilverd is. Indien de tegoedcode gebruikt of verzilverd is, dan is restitutie van het aankoopbedrag niet langer mogelijk. Indien u in aanmerking komt voor restitutie, zal KaartDirect.be het aankoopbedrag binnen 14 dagen retourneren. Het herroepingsrecht geldt niet voor tegoedkaarten en/of artikelen met digitale inhoud die niet op een materiële drager zijn geleverd.

U kunt contact met ons opnemen. Het kan zijn dat er soms door een technische storing iets niet helemaal goed gaat. Wij zorgen er dan voor dat dit zo snel mogelijk opgelost raakt.

Neem contact met ons op, wij kijken graag met u mee. Weet dat de tegoedcodes die bij KaartDirect.be verkocht worden enkel bruikbaar zijn in de Benelux. Daarbuiten zijn de tegoedcodes niet te gebruiken.

PlayStation Network

Uw PlayStation Store tegoedcode, PlayStation Plus abonnement of PlayStation Now abonnement zal direct na het afronden van de bestelling getoond worden. Ook krijgt u binnen enkele minuten uw tegoedcode per e-mail toegezonden.

Ja. Het is altijd mogelijk uw bestaande abonnementen aan te vullen met extra tegoed, ongeacht hoelang uw huidige abonnement(en) nog actief/geldig is/zijn.

Ja, met het tegoed kan in de PlayStation Store alsnog een PlayStation Plus abonnement aangeschaft worden.

Ja, dat is geen enkel probleem! PlayStation Plus tegoed is hetzelfde als PlayStation Store tegoed. Je wisselt de code in op je account waarna het bedrag gebruikt kan worden om PlayStation Plus, of een ander product in de PlayStation Store te kopen.

PlayStation Store, PlayStation Now en PlayStation Plus tegoedcodes worden allemaal op dezelfde manier ingelost. Volg daarvoor de stappen beschreven in de mail die u samen met de code heeft ontvangen. Op de productpagina's staan ook specifieke instructies voor het inlossen van het desbetreffende product.

Microsoft Xbox

Uw Xbox Store, Xbox Live of Xbox Game Pass tegoedcode zal direct na het afronden van de bestelling getoond worden. Ook krijgt u de tegoedcode per e-mail binnen enkele minuten toegezonden.

Ja. Het is altijd mogelijk om uw bestaande abonnementen aan te vullen met extra tegoed, ongeacht hoelang uw huidige abonnement(en) nog actief/geldig is/zijn.

Ja, dat is mogelijk. U kunt in de Xbox Store met uw digitale portemonnee ook een lidmaatschap op Xbox Live of Xbox Game Pass kopen.

Nee, dat is niet mogelijk. De tegoedcodes voor Xbox Live en Xbox Game Pass zijn specifiek voor die services bedoeld en niet inwisselbaar voor andere tegoeden.

Xbox Store, Xbox Live en Xbox Game Pass tegoedcodes worden allemaal op dezelfde manier ingelost. Volg daarvoor de stappen beschreven in de mail die u samen met de code heeft ontvangen. Op de productpagina's staan ook specifieke instructies voor het inlossen van het desbetreffende product.

Nintendo eShop en Switch Online

Uw Nintendo eShop of Switch Online tegoedcode zal direct na het afronden van de bestelling getoond worden. Ook krijgt u de tegoedcode binnen enkele minuten per e-mail toegezonden.

Ja. Het is altijd mogelijk uw bestaande abonnementen aan te vullen met extra tegoed, ongeacht hoelang uw huidige abonnement(en) nog actief/geldig is/zijn.

Ja, dat is mogelijk. U kunt in de Nintendo eShop met uw digitale portemonnee het tegoed ook gebruiken om een lidmaatschap op Nintendo Switch Online kopen.

Nee, dat is niet mogelijk. De tegoedcodes voor Nintendo Switch Online zijn specifiek voor die service bedoeld en niet inwisselbaar tegen andere tegoeden.

Na het inlossen van het Nintendo Switch Online familietegoed, kunt u via uw Nintendo account een familie aanmaken en andere Nintendo Switch platformen toevoegen.

Uw Nintendo eShop en Nintendo Switch Online tegoedcode lost u beiden op dezelfde manier in. Volg daarvoor de stappen beschreven in de mail die u samen met de code heeft ontvangen. Op de productpagina's staan ook specifieke instructies voor het inlossen van het desbetreffende product.

Overige vragen

Als onze FAQ uw vraag of vragen niet heeft kunnen beantwoorden, kunt u ons altijd een bericht sturen. Gebruik daarvoor ons contactformulier. We streven ernaar uw vraag/vragen binnen 24 uur te beantwoorden.