Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Steam

Steam Gift Card kopen? Direct geleverd

Steam is hét grootste en meest populaire platform voor alles wat met PC gaming te maken heeft. Op Steam vind je duizenden games om te spelen en kan je ook lid worden van talloze communities rond deze games. Bij KaartDirect kan je een Steam gift card kopen om zo je Steam Wallet aan te vullen. Het is immers altijd handig om wat geld achter de hand te hebben, zodat je geen leuke deals misloopt. Je koopt je Steam card hier snel en eenvoudig bij KaartDirect, zowel voor jezelf of als een leuk cadeautje voor anderen.

Steam Gift Card

Steam Gift Card €10

€10,-

Steam Gift Card €10

Steam Gift Card €20

€20,-

Steam Gift Card €20

Steam Gift Card €30

€30,-

Steam Gift Card €30

Steam Gift Card €50

€50,-

Steam Gift Card €50

Uitverkocht
Steam Gift Card €100

€100,-

Steam Gift Card €100

Uitverkocht
Steam Logo high res KaartDirect.be

Het grootste en meest populaire PC gaming platform

Als PC gamer kan je altijd voor al je PC noden terecht bij Steam. Steam is namelijk hét grootste en tegelijk meest populaire PC gaming platform en dat is natuurlijk zo met een reden: je koopt er duizenden en duizenden games in alle vormen en maten. De nieuwste AAA-titels zijn beschikbaar, maar ook een uitgebreid gamma aan kleinere (indie) games én heel wat klassiekers. Op Steam kan je al deze games bovendien gemakkelijk bijhouden in je bibliotheek en hier overzichtelijk ordenen. Vanuit deze ene centrale plek beheer je je volledige collectie en zo heb je altijd makkelijk toegang tot al je content.

Steam biedt ook enkele mogelijkheden aan om je games op andere manieren mee te beleven. Zo is er de SteamDeck, een handheld console waardoor je je Steam library overal handig mee naartoe kan nemen. Leef jij je graag volledig in in je games? Dan zijn er ook Virtual Reality (VR) games op Steam voor jou te vinden! Steam ondersteunt verschillende stukken VR-hardware, zoals bijvoorbeeld de Oculus Rift of HTC Vive. Steam heeft een erg uitgebreide VR-catalogus, dus je kan er sowieso terecht voor alles wat met VR te maken heeft.

Steam staat echter voor meer dan alleen maar games. Je vindt er ook een levendige community waardoor je in contact kan komen met heel wat medegamers. Via de verschillende fora leer je andere mensen kennen en kan je misschien wel nieuwe gelijkgestemde vrienden vinden. Je leest er ook reviews van anderen, zodat je van tevoren kan bepalen of een game iets voor jou is. Ook is er de Steam Workshop: hier kan je talloze mods downloaden, om zo je favoriete games op een meer alternatieve (of knotsgekke) manier te beleven. Daar stopt het echter niet: in de Steam community kan je bovendien livestreams van talloze streamers én voor in-game items en ruilkaarten kan je ten slotte terecht op de Steam Market.

Vul je Steam Wallet met de Steam gift card

Er is dus heel wat te beleven op Steam, maar om het beste uit je ervaring te halen heb je natuurlijk wel wat geld nodig in je Steam Wallet. Als je geen bank- of credit card gegevens wilt koppelen aan je account, dan vul je je Wallet snel en eenvoudig met de Steam card van KaartDirect. Je hebt de keuze uit verschillende bedragen die lopen van €10 tot €50: kies jouw gewenste bedrag en schaf je kaart aan. Hierna krijg je een unieke code op je scherm te zien en deze komt ook voor de zekerheid in je mailbox terecht. Meld je aan op je Steam account, geef de code in en voilà! Je tegoed wordt direct aan je account toegevoegd en is onmiddellijk klaar om gebruikt te worden.

Een Steam gift card kopen kan voor jezelf, maar natuurlijk kan je er ook anderen mee blij maken. Ken je een PC gamer die je eens wilt verwennen of een speciale gelegenheid mee wilt vieren? Dan kan het met een Steam kaart haast niet fout gaan! Koop hem hier bij KaartDirect.