Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

L-Mobi

L-Mobi beltegoed kopen

L-Mobi is een prijsvechter en dat wil zeggen dat je op een voordelige wijze kunt bellen, internetten en sms’en op je gsm. Het enige wat je nodig hebt, is een L-Mobi simkaart en natuurlijk beltegoed. Hier bij KaartDirect.be kun je L-Mobi herladen met een tegoedcode die we je na bestelling onmiddellijk toesturen. L-Mobi zit op het Orange netwerk en dat betekent hoge kwaliteit en altijd bereikbaar!

L-Mobi beltegoed

L-Mobi €5

€5,-

L-Mobi €5

L-Mobi €10

€10,-

L-Mobi €10

L-Mobi €20

€20,-

L-Mobi €20

L-Mobi

L-Mobi, dé voordelige prepaid provider

L-Mobi is een van de prijsvechters op de mobiele markt en naast dat ze in Nederland actief zijn, is L-Mobi ook in België beschikbaar. Hier opereert deze provider op het zeer degelijke Orange netwerk, waardoor je altijd bereikbaar bent en geniet van een goede verbinding. Met L-Mobi kun je internetten, bellen en sms’en, en daar heb je natuurlijk beltegoed voor nodig.

Bij KaartDirect.be kun je L-Mobi herladen op drie manieren: met tegoed van € 5, € 10 en € 20. Dit tegoed wordt als een L-Mobi herlaadcode na bestelling en betaling direct geleverd en het enige dat je dan nog dient te doen, is de tegoedcode activeren via je gsm. Na het doorlopen van deze stappen heb je jouw L-Mobi simkaart herladen met nieuw beltegoed.

Het L-Mobi tegoed kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je het prepaid gsm tegoed direct inzetten om te internetten, bellen en sms’en, waarbij je per gebruik afrekent. Zo kost 1MB data € 0,01, bellen € 0,02 per 20 seconden, en een sms’je € 0,03. Spotgoedkoop dus. Elk gebruik wordt dan direct van je L-Mobi beltegoed afgeschreven, maar er is meer.

Maak gebruik van bundels

Als je jouw L-Mobi simkaart herladen hebt, kun je het beschikbare beltegoed op je gsm ook gebruiken voor de aanschaf van een bundel. Naargelang het beschikbare budget en de bundel die je hebben wilt, dien je enkel even een sms’je te sturen naar het service-nummer en de bundel wordt direct geactiveerd. Deze bundel is nadien een maand lang te gebruiken.

Met zo’n bundel, die je via de L-Mobi herlaadcode aanschaft, krijg je een vast aantal MB’s, belminuten en sms’jes, en reken je niet langer per gebruik af. Dit maakt dat je aan het einde van de rit nóg voordeliger uit bent. Op deze manier kun je ook precies dat bedrag afnemen dat het beste bij jouw gsm-gebruik past. Bekijk voor de mogelijkheden de L-Mobi website, die hier kunt vinden.

Optimaal netwerk

L-Mobi beschikt als prijsvechter niet over een eigen netwerk; daarvoor gebruiken ze in België het netwerk van Orange. Dat maakt voor jou als gebruiker niet uit, want met jouw L-Mobi simkaart zul je automatisch verbinding maken, zonder extra poespas of kosten. Het voordeel is dat je daarmee wel de beschikking hebt over een goed bereik met jouw gsm, en dat voor alle doeleinden. Als je echter ook naar bijvoorbeeld Nederland reist, dan maak je gebruik van L-Mobi op het KPN-netwerk, wat eveneens uitstekend is.

L-Mobi herladen

Als je door je beltegoed heen bent of een nieuwe bundel wilt aanschaffen, dan zit je bij KaartDirect.be aan het juiste adres. Zoals al aangegeven, kan je vanaf € 5 tot maximaal € 20 bestellen en met het bedrag naar keuze kun je L-Mobi herladen. Na bestelling en betaling sturen wij jou de L-Mobi herlaadcode direct toe. Deze kan je onmiddellijk gebruiken.

De L-Mobi herlaadcode gebruik je om jouw gsm te herladen en vanzelfsprekend sturen wij de stappen mee die hierbij komen kijken. Op deze manier kun je op een eenvoudige en snelle manier jouw gsm herladen, die nadien voorzien is van genoeg tegoed om te kunnen internetten, bellen en sms’en. Je kan er natuurlijk ook een bundel mee aanschaffen.