Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Takeaway

Takeaway.com cadeaubon kopen? Direct geleverd

Knort je maag, maar heb je geen tijd of zin om zelf te koken? Of hou jij ervan je culinaire grenzen te verleggen door op een makkelijke manier de lekkerste en meest gevarieerde gerechten uit te proberen? De Takeaway gift card is hiervoor ideaal! Met deze smakelijke cadeaubon bestel je de heerlijkste gerechten van restaurants uit jouw buurt en binnen de kortste keren staat het eten aan jouw deur. Geschikt om zelf te gebruiken, maar uiteraard is dit ook een leuk cadeau om aan een hongerige geliefde te geven.

Takeaway.com cadeaubonnen

Takeaway

€5,- tot €150,-

Takeaway

Bestellen
Takeaway €20

€20,-

Takeaway €20

Takeaway €25

€25,-

Takeaway €25

Takeaway €30

€30,-

Takeaway €30

Takeaway €40

€40,-

Takeaway €40

Takeaway €50

€50,-

Takeaway €50

Takeaway €100

€100,-

Takeaway €100

Het lekkerste eten bij jou thuis geleverd

Het leven kan soms druk zijn… zo druk dat je ’s avonds na je job thuis aankomt en alleen meer in je zetel of bed wilt gaan liggen om uit te rusten na een lange werkdag. Probleem: er moet uiteraard nog eten op tafel komen en daar heb je dus niet altijd zin of tijd voor. In dergelijke gevallen is Takeaway.com de reddende engel in nood: surf naar de site of gebruik de app en scrol door de verschillende menu’s van restaurants in jouw buurt. Plaats een bestelling en voor je het weet staat er een bezorger aan jouw deur met heerlijk eten. Zo makkelijk is het!

Een culinair avontuur zonder grenzen

Het leuke aan Takeaway.com is dat deze service je enorm veel variatie aanbiedt. Ben jij helemaal weg van, bijvoorbeeld, de Italiaanse keuken? Dan bestel je gewoon een lekkere pizza of pasta van een restaurant in de buurt. Of misschien heb je zin in een pittig dinertje? Kies dan voor een (pikant) Mexicaans gerecht om van te genieten. De mogelijkheden zijn uitgebreid: frietjes, sushi, burgers, chicken wings, BBQ, … je noemt het maar! De Takeaway cadeaubon is dus niet alleen handig om snel eten te bestellen, je kunt er ook op een toegankelijke manier nieuwe gerechten uit andere culturen mee ontdekken! Let op: het aanbod aan restaurants is afhankelijk van jouw positie, dus dit is niet overal hetzelfde.

Een smakelijk cadeau

Door de Takeaway bon voor jezelf te gebruiken, vermijd je het koppelen van jouw eigen persoonlijke gegevens aan de app of de site. Takeaway tegoed opladen op deze manier is dus een vlotte en veilige manier om bestellingen te plaatsen. Tegelijk is deze bon ook een perfect cadeau om te geven aan een echte foodie die graag eens allerlei gerechten uitprobeert. Een mooi gebaar dat recht door de maag gaat!

De Takeaway cadeaubon kopen bij KaartDirect

Kan jij niet wachten met het plaatsen van jouw bestelling op Takeaway.com? Een Takeaway voucher code kopen is bij KaartDirect zo gepiept! Wij bieden Takeaway bonnen aan met verschillende tarieven: deze lopen van minimaal 20 euro tot een maximum van 100 euro. Wil je de kaart gebruiken als cadeau? Stuur dan na aankoop de code op naar de gelukkige ontvanger of maak gebruik van onze cadeaumodule om op deze manier een persoonlijke toets te geven aan je geschenkje.