Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Google Play

Google Play card kopen? Binnen 1 minuut geleverd

In de Google Play Store vind je een breed aanbod van apps, games, boeken, films en nog veel meer. Wil je een aankoop doen en met een Google Play card betalen? Bij KaartDirect kun je moeiteloos jouw saldo opwaarderen. Met bedragen variërend van 15 euro tot wel 150 euro bepaal je zelf welk bedrag je op jouw Google account wilt zetten. Zo haal je eenvoudig de beste content naar je apparaat. Koop nu je Play Store kaart en ontvang je tegoed binnen één minuut.

Google Play Cards

Google Play card

€15,- tot €500,-

Google Play card

Bestellen
Google Play card €5

€5,-

Google Play card €5

Google Play card €10

€10,-

Google Play card €10

Google Play card €25

€25,-

Google Play card €25

Google Play card €30

€30,-

Google Play card €30

Google Play card €50

€50,-

Google Play card €50

Google Play card €100

€100,-

Google Play card €100

Google Play card €150

€150,-

Google Play card €150

Google Play card €250

€250,-

Google Play card €250

Google Play Logo

Haal het meeste uit je Android device

Met een smartphone die op Android draait of Chromebook laptop kan je heel wat doen: er zijn vandaag de dag miljoenen apps in talloze categorieën te downloaden die je kunnen helpen met productiviteit of ter ontspanning. Deze apps zijn te vinden op één handige centrale plaats: de Google Play Store. Ben je naar een bepaalde functie of toepassing op zoek, dan is de kans heel groot dat er ergens wel een app voor te vinden is.

Wil je op een overzichtelijke manier de stand van de beurzen checken? Of misschien wil je wel foto’s bewerken met leuke effecten? In de Google Play Store is voor elke situatie een geweldige app te verkrijgen.

Entertainment in verschillende vormen

Er zijn dus heel wat nuttige en handige apps om je te helpen bij allerlei zaken, maar veel apps zijn ook gericht op entertainment en ontspanning. Zo vind je heel wat games om je tijd mee te verdrijven: dit gaat van kleinere games om tussendoor te spelen (Candy Crush, Subway Surfer, etc.) tot grote titels (Fortnite, Roblox, League of Legends: Wild Rift, etc.). Veel games zijn gratis te downloaden, maar bieden dan wel optionele in-game items tegen betaling aan. Sommige ‘premium’ games, zoals Minecraft, zijn echter niet gratis en vragen direct een betaling van je om de app te kunnen downloaden. In dit deze gevallen is de Google Play card een handige manier om aankopen te doen in de Play Store.

Games zijn natuurlijk niet de enige vorm van ontspanning: met een Play Store kaart koop je ook talloze andere leuke dingen! Heb je zin in een ‘movie night’ met vrienden? Dowload dan één van de leukste films van het moment. Of misschien wil je je eens helemaal verdiepen in een spannend boek: in dit geval heeft Google Play een grote bibliotheek aan e-boeken of audioboeken voor jou om uit te kiezen.

Premium content met de Google Play Pass

In de Google Play Store zijn duizenden premium apps en games te vinden. Veel gratis content zit echter vol met reclame. Iedere app los kopen wordt onderaan de streep een kostbare bezigheid. Wil je de beste apps tot je beschikking hebben en geen last hebben van reclameonderbrekingen? Dan is de Google Play Pass een mooie uitkomst voor jou. Het lidmaatschap kun je al gebruiken voor €4,99 per maand of €29,99 per jaar. Je krijgt toegang tot een selectie van honderden populaire apps en games, allemaal advertentievrij. De Google Play cadeaukaart kan hier uiteraard ook voor gebruikt worden.

Google Play gift card kopen bij KaartDirect

Als officiële verkoper van Google kaarten, bieden wij bij KaartDirect de Google Play gift card aan in verschillende bedragen. Heb je slechts een klein bedrag aan Google Play tegoed nodig, dan zijn er de Google kaarten van 10, 25 en 30 euro. Mag het voor jou iets meer zijn? Koop dan een kaart van 50, 100 of zelfs 150 euro. Ben je op zoek naar een specifiek bedrag? Bepaal dan zelf een waarde tussen €15 en €150 via de variabele Google Play card. Door het gebruiken van de Play Store kaart hoef je geen bankgegevens te koppelen aan je Google account, waardoor je op een veilige manier je tegoed aanvult. Tegelijk kan je de Google Play gift card ook aan een geliefde cadeau geven zodat hij of zij ten volle kan genieten van allerlei Android applicaties.

Het aanschaffen van een Google Play cadeaukaart gaat bij KaartDirect vlot en eenvoudig: kies de gewenste kaart en stop deze in je winkelmandje. Betalen is mogelijk via alle vertrouwde methodes, dus kies diegene waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Na aanschaf krijg je een code opgestuurd die je dient te activeren via je Google Play account op je device zelf of klik op deze link.