Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Minecraft

Bestel hier je Minecraft Coins

Speel je veel Minecraft en wil je nog meer uit de game halen? Er zijn een hoop extra’s voor de game te koop en die schaf je allemaal aan met de zogeheten Minecraft Coins, ook wel Minecoins genoemd. Fleur je game op met een exclusief texture pack, waarmee je het van nog meer stijl voorziet of kleed jouw avatar aan met een leuke skin die andere spelers kunnen bewonderen. Er is ontzettend veel te vinden op de Minecraft Marketplace en daarvoor heb je de Minecoins nodig die je hier bij KaartDirect.be kunt bestellen.

Minecraft Minecoins

Minecraft 1720 Minecoins

€9,99

Minecraft 1720 Minecoins

Minecraft 3500 Minecoins

€19,99

Minecraft 3500 Minecoins

Minecraft Realms Plus

Minecraft Realms Plus - 3 maanden

€19,99

Minecraft Realms Plus - 3 maanden

Minecraft Realms Plus - 6 maanden

€37,99

Minecraft Realms Plus - 6 maanden

Minecraft Logo

Minecraft coins (Minecoins)

De Minecraft Marketplace krijgt zeer regelmatig een nieuwe update die allerlei leuke en nieuwe content doet toevoegen. Wil je pronken met een exclusieve skin, je speelwereld nog mooier en unieker laten ogen of juist dat ene item voor je inventory hebben? Op de Minecraft Marketplace is zoveel te vinden, dat er voor iedereen gegarandeerd wat leuks tussen zit. Je koopt deze content op een gemakkelijke en snelle manier!

Je bestelt hier op KaartDirect.be namelijk heel eenvoudig Minecraft Coins en daarbij heb je keuze uit twee pakketten. Het eerste pakket bevat 1720 Coins en het tweede pakket 3500. Daarmee kan je een langere tijd vooruit, tenzij je natuurlijk een uitgebreid verlanglijstje hebt. Weet je precies wat je nog moet hebben in Minecraft? Bestel dan vandaag hier een reeks nieuwe Minecoins en geniet van je nieuwe aanwinsten!

We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Maak een keuze uit een van de twee pakketten en na het doorlopen van de stappen en de ontvangst van de betaling, krijg je de tegoedcode voor Minecoins direct te zien. Ook sturen we je die nog even per mail toe voor de zekerheid, zodat je het altijd later nog even kan opzoeken. De toegestuurde Minecoins code is onmiddellijk te gebruiken in jouw game, maar ook is het natuurlijk erg leuk om aan iemand cadeau te doen!