Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Roblox

Haal meer uit Roblox met Robux!

Roblox is een virtuele wereld waarin je werkelijk van alles kunt maken en beleven. Om alles uit de game te halen, komen Robux handig van pas. Met Robux kan je extra items kopen, je avatar aanpassen en nog veel meer! KaartDirect biedt de Roblox gift card aan, om Robux kopen te vereenvoudigen. Door een Roblox gift card te gebruiken hoef je geen persoonlijke bankgegevens te delen en kan je veilig en anoniem genieten van de leukste Roblox creaties.

Roblox Gift Card

Roblox

€10,- tot €200,-

Roblox

Bestellen
Roblox €10

€10,-

Roblox €10

Roblox €20

€20,-

Roblox €20

Roblox €50

€50,-

Roblox €50

Roblox €100

€100,-

Roblox €100

Laat je fantasie de vrije loop in Roblox

In Roblox staat het creëren van werelden centraal. Je maakt je eigen levels en games én je kan ook de creaties van andere spelers in de community ontdekken. Door de jaren heen zijn er al heel wat leuke games gemaakt in Roblox: RPG’s, shooters, horrorgames, … noem maar op! Roblox is bovendien erg toegankelijk én gratis te spelen.

Je kan Roblox downloaden op de Nintendo Switch, Xbox consoles, PC en mobiele devices (zowel iOS als Android). Het enige wat je hoeft te doen is de game downloaden op jouw geprefereerde platform en een gratis account aanmaken. Wil je Roblox op meerdere platformen spelen? Geen probleem, want je progressie wordt opgeslagen en overgezet dankzij de cross-platform functionaliteit. Erg handig!

Robux geeft je de volledige Roblox ervaring

Roblox is gratis te spelen, maar er zijn veel (cosmetische) items en extra content die Robux van je vragen. Robux is de in-game munteenheid van Roblox en je kan er heel wat zaken mee aanschaffen: emotes, skins, wapens, toegang tot games van andere spelers, etc. Ook kan je hiermee een private server in bepaalde games aanmaken, een plek waar jij de regels bepaalt.

Robux kopen doe je bij KaartDirect

Robux kan je in de game verdienen, maar een gemakkelijkere manier om snel hopen Robux te verkrijgen, is door een Roblox kaart te kopen. Bij KaartDirect bieden we de Roblox gift card aan in verschillende varianten, zodat je snel het gewenste aantal Robux aan je account kan toevoegen.

Je hebt verschillende opties: voor €10 koop je 800 Robux en voor €20 haal je 1.700 Robux binnen. Ideaal wanneer je slechts een beperkt aantal Robux wilt kopen. Meer nodig? Kies dan voor de Roblox kaart van €50 om 4.500 Robux te krijgen of €100 om maar liefst 10.000 Robux aan je account toe te voegen. Heb je een nog specifieker bedrag aan Robux nodig? Dan koop je een Roblox gift card met een eigen waarde.

Het Robux tegoed is enorm eenvoudig te innen. Nadat je je gekozen kaart hebt aangeschaft, krijg je een unieke code opgestuurd. Deze dien je te activeren en het aantal Robux wordt onmiddellijk aan je account toegevoegd. Verwen jezelf met wat Robux of doe een Roblox gift card cadeau aan vrienden of familie.