Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Roblox

Haal meer uit Roblox met Robux!

Roblox is een virtuele wereld waarin je werkelijk van alles kunt maken en beleven. Om alles uit de game te halen, komen Robux handig van pas. Met Robux kan je extra items kopen, je avatar aanpassen en nog veel meer! KaartDirect biedt de Roblox gift card aan, om Robux kopen te vereenvoudigen. Door een Roblox gift card te gebruiken hoef je geen persoonlijke bankgegevens te delen en kan je veilig en anoniem genieten van de leukste Roblox creaties.

Roblox Gift Card

Roblox Gift Card

€10,- tot €200,-

Roblox Gift Card

Bestellen
Roblox €10

€10,-

Roblox €10

Roblox €20

€20,-

Roblox €20

Roblox €50

€50,-

Roblox €50

Laat je fantasie de vrije loop in Roblox

In Roblox staat het creëren van werelden centraal. Je maakt je eigen levels en games én je kan ook de creaties van andere spelers in de community ontdekken. Door de jaren heen zijn er al heel wat leuke games gemaakt in Roblox: RPG’s, shooters, horrorgames, … noem maar op! Roblox is bovendien erg toegankelijk én gratis te spelen.

Je kan Roblox downloaden op de Nintendo Switch, Xbox consoles, PC en mobiele devices (zowel iOS als Android). Het enige wat je hoeft te doen is de game downloaden op jouw geprefereerde platform en een gratis account aanmaken. Wil je Roblox op meerdere platformen spelen? Geen probleem, want je progressie wordt opgeslagen en overgezet dankzij de cross-platform functionaliteit. Erg handig!

Robux geeft je de volledige Roblox ervaring

Roblox is gratis te spelen, maar er zijn veel (cosmetische) items en extra content die Robux van je vragen. Robux is de in-game munteenheid van Roblox en je kan er heel wat zaken mee aanschaffen: emotes, skins, wapens, toegang tot games van andere spelers, etc. Ook kan je hiermee een private server in bepaalde games aanmaken, een plek waar jij de regels bepaalt.

Robux kopen doe je bij KaartDirect

Robux kan je in de game verdienen, maar een gemakkelijkere manier om snel hopen Robux te verkrijgen, is door een Roblox kaart te kopen. Bij KaartDirect bieden we de Roblox gift card aan in verschillende varianten, zodat je snel het gewenste aantal Robux aan je account kan toevoegen.

Je hebt verschillende opties bij KaartDirect.be: van € 10, € 20 of € 50 om aan je account toe te voegen. Zoek je een specifieker bedrag om aan Robux te spenderen? Dan koop je de Roblox gift card met een variabele waarde waarbij je zelf het bedrag kunt kiezen vanaf 10 tot maximaal 200 euro. Hieronder vind je een overzicht van het aantal Robux wat je krijgt voor het aantal euro's wat je uitgeeft:

  • € 11,99 staat gelijk aan 800 Robux
  • € 23,99 staat gelijk aan 1.700 Robux
  • € 59,99 staat gelijk aan 4.500 Robux
  • € 119,99 staat gelijk aan 10.000 Robux

Het Robux tegoed is enorm eenvoudig te innen. Nadat je je gekozen kaart hebt aangeschaft, krijg je een unieke code opgestuurd. Deze dien je te activeren en het aantal Robux wordt onmiddellijk aan je account toegevoegd. Verwen jezelf met wat Robux of doe een Roblox gift card cadeau aan vrienden of familie.