Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Roblox

Haal meer uit Roblox met Robux!

Haal nog meer uit je Roblox avonturen met een aanvulling op je Robux portemonnee! Bestel jouw Robux bij KaartDirect.be en maak je personage nog unieker.

Roblox Gift Card

Roblox €10

€10,-

Roblox €10

Roblox €20

€20,-

Roblox €20

Roblox

Creëer en bouw er naar hartenlust op los in de online wereld van Roblox. Het ongekend populaire digitale bouwspel is voor jong en oud ontzettend leuk om te spelen en geheel gratis. Je kunt Roblox zonder enige kosten spelen op de pc, Xbox One, Nintendo Switch, tablet en gsm. Het enige wat je nodig hebt is een account, dat je geheel vrijblijvend aan kunt maken. Met dit account kun je op elk genoemd platform inloggen en je voortgang neem je overal mee naartoe, waardoor je dus altijd verder kunt op het punt waar je was gebleven.

Om extra items en content aan te schaffen, heb je Robux nodig. Dit is een valuta die in Roblox gebruikt wordt en daarmee kun je de game van extra content voorzien, zoals nieuwe spelletjes en unieke items om je avatar mee aan te kleden. Roblox kent een uitgebreide catalogus aan extra outfits om je personage uniek mee aan te kleden. Je kan er echter ook toffe emotes, handige power-ups en gave wapens voor aanschaffen.

Met de extra content die je kunt kopen, kan je jouw ervaring nog mooier maken! Je kunt al voor weinig Robux mooie items aanschaffen, wat een Roblox giftcard dus ook erg leuk maakt om cadeau te doen. Tegen betaling krijg je een kaart met 800 of 1700 Robux voor in het spel en daarmee kun je lekker shoppen in de winkel van Roblox. Heb je al wat tegoed en dat een beetje aanvullen? Dat kan natuurlijk ook met deze Roblox giftcard.

Het Robux tegoed voor Roblox kun je op een efficiënte manier bij KaartDirect.be bestellen. Na de betaling ontvang je onmiddellijk per e-mail een code en deze code kun je in de game inlossen. Als je dit gedaan hebt, dan zal je digitale portemonnee worden aangevuld met extra Robux, zodat je weer kan winkelen.

KaartDirect biedt twee varianten aan. Roblox tegoed van €10,- en Roblox tegoed van €20,-.