Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Toneo First

Toneo First tegoed ticket kopen

Om op een veilige, betrouwbare en anonieme wijze betalingen te verrichten in winkels en webshops, alsook bij diensten, is het handig om een kredietkaart ter beschikking te hebben. Om het je nog wat gemakkelijker te maken, is er de Toneo First kredietkaart, die op het netwerk van MasterCard werkt. Hierdoor wordt deze kredietkaart zo goed als wereldwijd geaccepteerd en je zet er vooraf tegoed op, waardoor je het anoniem kunt gebruiken. Het tegoed voor de Toneo First kredietkaart schaf je hier aan, maar weet wel dat de kredietkaart zelf enkel in Frankrijk verkrijgbaar is.

Toneo First

Toneo First €7.50

€7,50

Toneo First €7.50

Toneo First €15

€15,-

Toneo First €15

Toneo First €30

€30,-

Toneo First €30

Toneo First €50

€50,-

Toneo First €50

Toneo First €100

€100,-

Toneo First €100

Toneo First €150

€150,-

Toneo First €150

Toneo First €250

€250,-

Toneo First €250

Toneo First Logo high res KaartDirect.be

Toneo First: jouw prepaid kredietkaart

Het is erg praktisch om een kredietkaart ter beschikking te hebben voor allerlei vormen van betalingen. Niet iedereen beschikt echter over een kredietkaart van een van de grotere maatschappijen, omdat dit natuurlijk met extra kosten komt. Als je echter alsnog een kredietkaart nodig hebt, dan zijn daar mooie alternatieven voor. Eén daarvan is Toneo First.

Dit is een prepaid kredietkaart die werkt op het netwerk van MasterCard, wat wilt zeggen dat deze kredietkaart op elk adres geaccepteerd wordt waar ook MasterCard gebruikt kan worden. Het grote verschil is echter dat de Toneo First een prepaid kredietkaart is en dat betekent dat je niet achteraf, maar vooraf betaalt. Dit werkt via een tegoed dat je op de kredietkaart zet, waardoor je nadien overal zowel on- als offline aankopen kunt doen. Gezien het prepaid betreft, kan je hier ook anoniem betalingen mee verrichten.

Je stort via een tegoedcode nieuw tegoed op je kredietkaart en na het doorlopen van deze stappen, heb je geld beschikbaar op de kaart. Dit kun je dan veilig, anoniem en wereldwijd besteden op elk adres waar MasterCard ook geaccepteerd wordt, zoals reeds aangegeven.

Bestel hier Toneo First tegoed

Als je op korte termijn een kredietkaart nodig hebt, bijvoorbeeld voor een reis naar een bepaald land of een vakantie, dan is de Toneo First kredietkaart een efficiënte oplossing. Het tegoed is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar en alle opties kun je hier bij KaartDirect.be vinden. Dit begint al vanaf € 7,50 en loopt op tot een maximum van € 250,-. Meer tegoed nodig? Dan kun je een bepaald bedrag natuurlijk vaker bestellen.

De tegoedcode wordt na bestelling en betaling direct geleverd en daarmee kan je jouw Toneo First kredietkaart eenvoudig opladen. Als je dat eenmaal gedaan hebt, dan is de kredietkaart klaar voor gebruik. Het enige addertje onder het gras is dat de Toneo First kredietkaart momenteel enkel verkrijgbaar is als je woonachtig bent in Frankrijk. Daar kun je de kredietkaart bestellen of aanschaffen bij een lokaal verkooppunt.

Let op: KaartDirect.be levert uitsluitend tegoed voor de Toneo First kredietkaart. De kredietkaart zelf leveren wij niet bij het tegoed. Bestel dus enkel tegoed als je over deze kredietkaart beschikt.