Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

PlayStation kaart

PlayStation kaart kopen bij KaartDirect.be

Voor de leukste content op je PS4 en PS5 kan je steevast in de PlayStation Store terecht. Je vindt er talloze games, downloadable content (DLC), grote uitbreidingen, thema’s en nog veel meer. Om dit allemaal te kunnen kopen, heb je PlayStation tegoed nodig. Met een PlayStation kaart kan je het tegoed aanvullen, zonder dat er (bank)gegevens aan het PlayStation account gekoppeld hoeven te worden. Neem een kijkje in ons brede aanbod en kies het bedrag dat het beste bij je past.

PlayStation kaart €10

€10,-

PlayStation kaart €10

PlayStation kaart €20

€20,-

PlayStation kaart €20

PlayStation kaart €25

€25,-

PlayStation kaart €25

PlayStation kaart €40

€40,-

PlayStation kaart €40

PlayStation kaart €50

€50,-

PlayStation kaart €50

PlayStation kaart €60

€60,-

PlayStation kaart €60

PlayStation kaart €80

€80,-

PlayStation kaart €80

PlayStation kaart €100

€100,-

PlayStation kaart €100

PlayStation kaart €120

€120,-

PlayStation kaart €120

PlayStation kaart €150

€150,-

PlayStation kaart €150

PlayStation kaart €200

€200,-

PlayStation kaart €200

PlayStation kaart €250

€250,-

PlayStation kaart €250

De PlayStation Store: wat is er te vinden?

De PlayStation Store is dé centrale plek voor alles wat met PlayStation te maken heeft. Deze digitale winkel van Sony biedt dan ook heel wat leuks. Er zijn uiteraard talloze games te vinden, maar ook extra content om spellen mee uit te breiden, thema’s, avatars en meer kan je er vinden. Je krijgt toegang tot de PlayStation Store via een PlayStation console, maar er is ook een webversie beschikbaar. Ook bij het betalen heb je meerdere opties: je kan je bankgegevens koppelen of als je dit liever niet wilt, dan gebruik je de PlayStation tegoed kaart om aankopen te doen. Hier bij KaartDirect bieden we je een uitgebreid gamma aan kaarten aan zodat jij zonder zorgen kan winkelen in de PlayStation Store.

Het assortiment van KaartDirect

Wat je ook zoekt: KaartDirect heeft een gepaste PlayStation kaart voor jou! Heb je slechts een klein bedrag nodig? Dan koop je hier PlayStation kaarten voor 10 euro, 20 euro en 25 euro. Heb je een grotere game op het oog en heb je dus ietsje meer tegoed nodig in je digitale portemonnee? Dan zijn de kaarten van 40 euro, 50 euro en 60 euro ideaal. Wil je echter meerdere grote games kopen of misschien wel een heuse deluxe editie? Ook daarvoor zit je hier goed: bij KaartDirect koop je PlayStation kaarten van 100 euro of zelfs 120 euro. Dan heb je zeker genoeg geld achter de hand! KaartDirect biedt mogelijkheden voor elke situatie.

Ook voor abonnementen kan je deze PlayStation kaarten gebruiken. Met het correcte bedrag vul je jouw PlayStation Plus abonnement aan, welke variant dat ook mag zijn: PlayStation Plus Essential, Extra of Premium. Elk abonnement is hier ook apart verkrijgbaar in twee varianten: 3 maanden of 12 maanden.

Koop je kaarten bij KaartDirect

Jouw gewenste kaart gevonden? PlayStation kaarten kopen en activeren is bij KaartDirect een fluitje van een cent! Stop de gewenste kaart in je winkelmandje en reken af. Enkele seconden nadat de transactie is voltooid, verschijnt jouw unieke code onmiddellijk op het scherm. Daarnaast krijg je die code, voor de zekerheid, ook opgestuurd naar je mailbox. Wil je een gamende vriend of vriendin verrassen met een gift card? Dan kan je jouw gewenste kaart ook als digitaal cadeau versturen.