Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Xbox Live

Xbox Live Gold

Om online te kunnen gamen op de Xbox is het noodzakelijk om een Xbox Gold abonnement te hebben. Met zo’n abonnement krijg je namelijk toegang tot alle online services van alle games die er beschikbaar zijn en die dergelijke opties aanbieden. Maar niet alleen toegang tot de services is mogelijk met een Xbox Live Gold abonnement; je profiteert ook van diverse andere voordelen.

Xbox Live Gold 3 maanden

€18,99

Xbox Live Gold 3 maanden

Xbox Live Gold 6 maanden

€29,99

Xbox Live Gold 6 maanden

Xbox Live Gold 12 maanden

€58,99

Xbox Live Gold 12 maanden

Uitverkocht

Profiteer van de voordelen van Xbox Live Gold

Elke maand ontvang je een viertal gratis games bij een lidmaatschap op Xbox Live Gold. Hiervan zijn er twee voor de Xbox 360 en twee voor de Xbox One. Je kunt deze games altijd blijven spelen zolang je lid bent en blijft van Gold, waardoor je per jaar 48 games gratis kunt spelen. Een prachtige deal, waarmee je het geld gelijk weer terug kunt verdienen!

Niet alleen de gratis games zijn een goede reden om te kiezen voor een abonnement. Zo ontvang je bij een lidmaatschap op Live Gold ook diverse kortingen in de Microsoft Store. De aanbiedingen waarvan jij als abonnee profiteert, kunnen oplopen tot maar liefst 50 - 70% korting! Je bestelt Xbox Gold heel eenvoudig en snel hier bij KaartDirect.be.

Kies het gewenste lidmaatschap

Heb je interesse in een lidmaatschap op Live Gold? We hebben drie varianten, namelijk 3, 6 en 12 maanden. Kies de gewenste variant en bestel deze gelijk hier bij KaartDirect.be. Wij leveren á la minuut!