Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Spotify

Spotify Premium kopen, zonder vast lidmaatschap

Altijd naar je favoriete muziek luisteren en dat onafgebroken? Spotify Premium is hierin de beste oplossing. Met een enorme bibliotheek aan tracks van de bekendste artiesten, stel je zelf een mooie playlist samen. Geniet thuis, in de auto, op de fiets, in het vliegtuig… waar je maar wilt! Geen internetverbinding beschikbaar? Met Spotify Premium kun je ook een offline playlist samenstellen, zodat je altijd jouw favoriete muziek bij de hand hebt.

Spotify

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden

spotify

Wat is Spotify premium?

Altijd onbeperkt genieten van de mooiste en vetste muziek zonder vervelende reclames die je uit de flow halen? Kies dan voor Spotify Premium en maak gebruik van alle extra’s die de service je te bieden heeft. Met de enorme bibliotheek aan tracks, podcasts en nog veel meer, is Spotify Premium rijk aan een variatie van muzikale content. Spotify is ook gratis te gebruiken, maar dan zal je luisterplezier verstoord worden door reclames.

Dit kun je voorkomen door voor Spotify Premium te kiezen en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Met dit abonnement stream je al je muziek waar je maar wilt, maar ook is het mogelijk om je favoriete tracks naar je apparaat te downloaden. Spotify Premium is te gebruiken op je gsm, maar ook op pc, consoles, tablets en meer apparaten.

Het voordeel van een Spotify abonnement?

Met dit abonnement kun je overal ter wereld inloggen en je eigen playlists beluisteren. Daarnaast heb je de garantie op de beste audiokwaliteit met Spotify Premium, waardoor je optimaal kunt genieten. Met al deze voordelen vind je dus de beste ervaring bij Spotify Premium en dat is zelfs geheel anoniem mogelijk, waardoor anderen niet kunnen zien wat je zoal luistert. Wel zo prettig als je erg op je privacy gesteld bent.

Spotify herladen met code

Geniet van de muziek die Spotify je te bieden heeft. Vul het tegoed op je account aan met een Spotify kaart die je hier bij KaartDirect.be kunt bestellen. Er zijn drie varianten van de Spotify gift card beschikbaar, die één, drie of een half jaar geldig zijn. Na aanschaf krijg je de tegoedcode onmiddellijk via mail toegestuurd. Deze is te verzilveren via Spotify redeem, zodat jij direct van Spotify Premium gebruik kunt maken.