Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Rakuten TV

Rakuten TV cadeaubon kopen? Direct geleverd

Zin in een leuke filmavond? Dat is gemakkelijk te regelen met een Rakuten TV film kaart! Rakuten TV is een streamingdienst die heel wat leuke films aanbiedt in verschillende genres. Je vindt er klassiekers die je echt gezien moet hebben, maar ook de meest recente blockbusters uit Hollywood. De Rakuten TV gift card gebruik je om een film naar keuze uit de catalogus te huren. Haal de popcorn er maar bij of trek een zak chips open en geniet vooral van de film!

Rakuten TV

Rakuten TV - 1 Film €5,99

€5,99

Rakuten TV - 1 Film €5,99

De beste films huren bij Rakuten TV

Voor de filmliefhebbers onder ons die al graag eens een gezellige ‘movie night’ organiseren, biedt KaartDirect.be dé ideale kaart aan: maak kennis met de Rakuten TV gift card. Rakuten TV is een populaire streamingdienst, die heel wat voordelen te bieden heeft ten opzichte van andere alternatieven op de markt. Rakuten TV werkt met een Video on Demand-model (VOD), wat betekent dat je als gebruiker enkel betaalt voor specifieke content die je wilt bekijken. Je hangt dus niet vast aan een maandelijks of jaarlijks lidmaatschap en je betaalt enkel voor de content die je zelf kiest.

Een ander voordeel is dat Rakuten TV heel wat recente blockbusters in de aanbieding heeft. Nadat een film zijn tijd in de bioscoop heeft gedraaid, komt deze vaak al binnen de 30 tot 90 dagen naar dit platform. Als je dus een film hebt gemist in de bioscoop, dan hoef je niet lang te wachten om die alsnog te bekijken. Uiteraard zijn er ook talloze andere minder recente films om uit te kiezen: er is voor elk wat wils! Rakuten TV wordt ondersteund op veel apparaten, waaronder smart-tv’s, dus je hoeft enkel maar je afstandsbediening in de hand te nemen om dat ‘cinemagevoel’ naar jou thuis te brengen.

Ook veel gratis content te bekijken

Nog een voordeel van Rakuten TV, is dat er op het platform ook best veel gratis content te streamen is. Verschillende films, maar ook televisiekanalen zijn (afhankelijk van je regio) zonder extra kosten te bekijken, maar dan wel met advertenties tussendoor. Niet alles in het leven hoeft immers betalend te zijn en gratis content is altijd mooi meegenomen!

Haal de Rakuten TV cadeaubon bij KaartDirect

Snel en eenvoudig een film huren uit het aanbod van Rakuten TV? Kies dan voor de Rakuten TV gift card van KaartDirect en die filmavond is op ‘één-twee-drie’ geregeld! Het proces is heel simpel: zoek een film uit die je graag wilt kijken en klik erop. Daar vind je een knop om je bon in te wisselen en geef hier de Rakuten TV voucher code in die je opgestuurd krijgt na aanschaf van de kaart.

Doordat deze kaart niet persoonsgebonden is, is deze ook uitermate geschikt om als een cadeautje te geven. Verwen die cinefiele vriend(in) van jou met een Rakuten TV gift card en schenk een film cadeau!

Opgelet: De Rakuten TV cadeaubon is enkel geldig voor het huren van een film: indien je een film wilt kopen, dan zal je zelf een betaalmethode aan je account moeten toevoegen.

Overschrijdt de prijs van de film de waarde op de cadeaukaart? Dan zal je het resterende bedrag ook moeten bijbetalen met een andere betaalmethode. Na het inwisselen van je voucher, heb je 30 dagen de tijd om de film te bekijken, of 48 uur na het opstarten van de film. De voucher kan bovendien slechts eenmaal geactiveerd worden: indien de gevraagde film een lagere kostprijs heeft, dan wordt het verschil niet terugbetaald of behouden op de voucher.