Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Xbox Game Pass

Koop Xbox Game Pass (Ultimate) bij KaartDirect.be

Ontdek de veelzijdigheid van Xbox Game Pass, de service die je game-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met verschillende abonnementen zoals Game Pass Console en PC Game Pass, biedt het een rijk gevulde spelcatalogus voor Xbox- en PC gamers. Voor de ultieme ervaring combineert Xbox Game pass Ultimate de voordelen van beide, plus extra's zoals online gaming op de console (Game Pass Core), EA play en cloud gaming. Elke variant biedt toegang tot een continu groeiende selectie van games, inclusief exclusieve Xbox titels vanaf de dag van release. Kies het abonnement dat bij jou past en start direct met het verkennen van de uitgebreide catalogus van spannende games. Nu verkrijgbaar bij KaartDirect België.

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden

PC Game Pass 3 maanden

€29,99

PC Game Pass 3 maanden

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden

Game Pass Console 6 maanden

€59,99

Game Pass Console 6 maanden

Microsoft Xbox Logo

De verschillende varianten van Xbox Game Pass

Xbox Game Pass is een enorm handige service die je als Xbox gamer niet mag missen. Je kan een abonnement aangaan in 3 varianten: Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor PC en Xbox Game Pass Ultimate. Xbox Game Pass voor console is de basisvorm van de service: je krijgt hiermee toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan topgames die je kan spelen. Leuk extraatje: elke Xbox exclusieve game komt sowieso al vanaf dag één naar de service! Naast al deze games, profiteer je met een actief abonnement ook van heel wat exclusieve kortingen.

Met Xbox Game Pass voor PC krijg je ook toegang tot heel wat leuke games, maar dan ditmaal op je PC. Verschillende van deze games overlappen met de consolevariant van Xbox Game Pass, maar er zijn ook games die je enkel op PC kan spelen. Ook hier kan je Xbox exclusives al vanaf dag één spelen, maar je krijgt met deze variant ook toegang tot EA Play. Hiermee speel je heel wat grote games van de uitgever, zoals EA Sports FC, Need for Speed, Mass Effect en nog veel meer.

Xbox Game Pass Ultimate: dé ultieme Xbox ervaring

De derde variant is tegelijk ook de meest uitgebreide. Met Xbox Game Pass Ultimate combineer je de andere 2 varianten én krijg je nog extra voordelen. Je kan dus aan de slag gaan met alle games in de catalogus voor zowel Xbox als PC en je krijgt hierbij toegang tot EA Play voor beide platformen. Daar houdt de pret echter niet op, want je krijgt ook toegang tot alle voordelen van Game Pass Core, wat voordien door het leven ging als ‘Xbox Live Gold’. Dat wil zeggen dat je online kunt gamen en dat je vaak kortingen zal krijgen in de Microsoft Store. De collectie met essentiële topgames die gepaard gaat met Game Pass Core staat dus, logischerwijs, ook voor je open.

Daarnaast krijg je als lid nog toegang tot een heel handige feature: het streamen van games via Xbox Cloud Gaming (ofwel xCloud). Hierdoor kan je je games streamen op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets of tv’s. Je verbindt je (Xbox) controller met het gewenste apparaat en gamen maar!

In totaal omvat Xbox Game Pass Ultimate de volgende voordelen:

  • Xbox Games Pass voor console
  • Xbox Game Pass voor PC
  • Xbox Cloud Gaming (stream games)
  • Online gaming op console (Game Pass Core)
  • EA Play

Dit Game Pass lidmaatschap heb je nodig om online te gamen

Ben je op zoek naar een lidmaatschap om online te kunnen gamen op de Xbox? Kies dan voor Game Pass Core. Dit abonnement, voorheen bekend als Xbox Live Gold, maakt online multiplayer mogelijk op verschillende Xbox-consoles, waaronder de Xbox Series X | S en Xbox One. Bovendien biedt Xbox Game Pass Core toegang tot een selecte collectie van ongeveer 25 games, die beschikbaar blijven zolang je abonnement actief is. Xbox Game Pass Core is verkrijgbaar in lidmaatschappen voor 3 (19,99), 6 (29,99) of 12 maanden (59,99).

Koop je Xbox Game Pass abonnement bij KaartDirect

Hier bij KaartDirect bieden wij alle vormen van Xbox Game Pass aan in verschillende varianten. Zo koop je hier je Xbox Game Pass voor console abonnement voor 3 maanden of 6 maanden. Speel je liever op PC? Haal dan hier je Xbox Game Pass voor PC abonnement voor 3 maanden. De meest volledige ervaring krijg je met Xbox Game Pass Ultimate en ook daarvoor kan je hier bij KaartDirect terecht. We bieden dit abonnement aan voor 1 maand of 3 maanden.

Jouw gewenste Xbox Game Pass abonnement activeren is een fluitje van een cent. Kies de kaart die het beste bij je past en nadat je die hebt aangekocht krijg je onmiddellijk een code opgestuurd. Die code dien je dan te activeren op je Xbox account, waarna je eigenlijk al klaar bent. Door gebruik te maken van onze kaarten, hoef je geen persoonlijke gegevens te koppelen aan je account en kan je direct zonder al te veel gedoe aan de slag gaan met alle voordelen van deze service.