Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

League of Legends Gift Card

League of Legends Gift Card

League of Legends heeft een uitgebreide store waar je heel wat dingen kan kopen met je Riot Points: Champions, skins voor Champions en arena’s, emotes, experience boosters en nog veel meer. Door de eindeloze opties, die regelmatig worden aangepast, biedt de game je dus heel wat variatie waardoor je je niet gaat vervelen. Wees de baas op het slagveld en doe het in stijl met de talloze (cosmetische) aanpassingen die de game je biedt. Koop hier je RP, op KaartDirect.be.

League of Legends Gift Card €10

€10,-

League of Legends Gift Card €10

League of Legends Gift Card €20

€20,-

League of Legends Gift Card €20

Gedaan met grinden!

League of Legends is ontzettend hard gegroeid de laatste jaren en heeft intussen al meer dan 150 verschillende Champions om uit te kiezen. Elke Champion heeft zijn sterktes en zwaktes en daarom is het belangrijk dat je een goede teamcombinatie maakt om je vijanden mee te verslaan. Leren spelen met verschillende Champions is sterk aangeraden en uiteraard wil je dan wel dat je er piekfijn uitziet. Eén Champion heeft zo meerdere skins die je kan vrijspelen en die allemaal unlocken kan natuurlijk wel even duren. Daarom kan je met de League of Legends Gift Cards RP kopen, die onmiddellijk toegang geven tot talloze variaties van jouw favoriete Champions. Op deze manier vermijd je een urenlange grind en kan je direct aan de slag met de nieuwste skins, chromas, emotes, icons en de vele andere items die de game rijk is. Ook sneller stijgen in levels behoort tot de opties, dankzij de experience boosters die je met RP kan aanschaffen.

Bij KaartDirect kan je twee verschillende soorten cadeaukaarten voor League of Legends kopen: de League of Legends Gift Card van 10 Euro en de League of Legends Gift Card van 20 euro. Met 10 euro krijg je 1.380 RP op je rekening en 20 euro staat dan garant voor 2.800 RP. De League of Legends cadeaukaarten geven je een code die, wanneer je die inlost, direct het gewenste bedrag aan RP aan je account toevoegt. Je kan dus onmiddellijk helemaal los gaan in de in-game store. Je kan er echter ook voor kiezen om de code cadeau te doen aan één van je medespelers (of verwen gelijk je volledige team ook eens). Jij maakt jouw eigen legende en zoals je weet: ‘Legends never die’!

De League of Legends Gift Cards kan je ook inwisselen in TeamFight Tactics, Legends of Runeterra en Valorant.