Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Valorant Gift Card

Valorant Gift Card

Valorant is een tactische FPS met heel wat variatie. Je team moet bestaan uit een goede compositie als je wilt winnen en daarom is het belangrijk dat je toegang hebt tot de vele Agents die de game je aanbiedt. Agents kan je vrijspelen door hun contracten te voltooien, maar dit duurt wel een tijdje. Gelukkig zijn er Valorant Points die jou direct toegang geven tot de gewenste Agent, zonder uren ervoor te moeten zwoegen. Ook wapens kan je cosmetisch upgraden en ook hiervoor heb je VP nodig. Koop dus hier bij KaartDirect.be jouw VP en ga de strijd aan met je favoriete Agent… in stijl!

Valorant Gift Card €10

€10,-

Valorant Gift Card €10

Valorant Gift Card €20

€20,-

Valorant Gift Card €20

Valorant is een game waarbij tactisch nadenken nodig is om de overwinning te behalen. Enkel door de juiste Agents te gebruiken in de juiste situaties, kan je de ‘Spike’ planten of het vijandige team uitschakelen. Valorant heeft dan ook een uitgebreid gamma aan speelbare Agents en elke Agent heeft zo zijn eigen unieke vaardigheden. Het is dan ook belangrijk dat je goed samenwerkt met je team en dat je team bestaat uit verschillende Agents. Jammer genoeg krijg je niet direct toegang tot elke Agent, want je moet even werken om die te unlocken. Heb je daar de tijd of het geduld niet voor? Dan zijn Valorant Points dé ideale oplossing voor jou! Naast Agents kan je ook je punten gebruiken om skins vrij te spelen voor je favoriete wapens in de game.

Bij KaartDirect kan je twee varianten van de Valorant Gift Card kopen: een kaart van 10- en een kaart van 20 euro. 10 euro staat gelijk aan 950 Valorant Points, wat al een mooie som is. Als dat echter niet genoeg is voor jou, dan kan je beroep doen op de kaart van 20 euro, die je direct 1.950 Valorant Points geeft. VP gebruik je om exclusieve cosmetische upgrades vrij te spelen, maar je kan er ook Radianite Points mee kopen, wat een andere valuta in de game is. Ook deze punten kan je gebruiken om je personages uit te rusten met een hele hoop coole skins, animaties en finishers die de game je te bieden heeft. Je kan de Valorant cadeaukaart zelf gebruiken, maar je kan ook je teamleden eens in de bloemetjes zetten. Wil je iemand verwennen met een leuk geschenk? Dan kan je gewoon de Valorant cadeaukaart aan je favoriete teamlid geven! Het aanschaffen van de kaarten gebeurt vlot en snel hier bij KaartDirect: je klikt op de kaart die je wil en na aankoop krijg je direct een code op het scherm en in je mailbox. Als je die code inlost, krijg je direct toegang tot je Valorant Points en kan je onmiddellijk de Valorant Store plunderen voor de leukste goodies.