Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Vectone

Vectone belwaarde kopen? Direct geleverd

Vectone is de meest voordelige gsm-aanbieder van België. Met allerlei aantrekkelijke prepaid opties ben je altijd voordelig uit. Van kleine tot zeer grote herlaadkaarten, waardoor er voor elke gsm-gebruiker een oplossing op maat beschikbaar is. Waarom zou je immers meer betalen dan nodig is? Kies de herlaadkaart die perfect bij jou past en profiteer van scherpe tarieven!

Vectone belwaarde

Vectone €5

€5,-

Vectone €5

Uitverkocht
Vectone €10

€10,-

Vectone €10

Uitverkocht
Vectone €20

€20,-

Vectone €20

Uitverkocht
Vectone

Voordelig nationaal en internationaal bellen met Vectone

Vectone Mobile is een virtuele provider en dat wil zeggen dat ze gebruikmaken van een bestaand netwerk van een andere provider. Dit stelt hen in staat om mobiele telecommunicatiediensten tegen een zeer scherp tarief aan te bieden en Vectone richt zich onder andere op internationale communicatie. Binnen Europa bellen, sms’en en internetten is tegenwoordig gelijk geprijsd naar nationaal gsm-gebruik, maar internationaal communiceren is vaak een stuk prijziger.

In de jaren ’90 wist Vectone zich al te onderscheiden door voordelige communicatiemogelijkheden aan te bieden op internationaal vlak en dat hebben ze altijd aangehouden. Dit maakt deze virtuele provider erg interessant voor internationale reizigers of mensen die vaak met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s in het buitenland moeten bellen.

De lage tarieven die gerekend worden voor het mobiele gebruik zijn terug te zien in verschillende bundels, maar ook los gebruik. Hiervoor heb je natuurlijk wel Vectone belwaarde nodig en dat kun je heel gemakkelijk en snel herladen bij KaartDirect.be. Hierin bieden wij drie varianten die qua prijs oplopen, waarvoor je natuurlijk meer belwaarde krijgt, maar weet dat je bij Vectone al terecht kunt voor een bundel van slechts € 1,-. Uitsluitend te gebruiken in België.

Voordelige bundels

Bij KaartDirect.be kun je drie verschillende herlaadkaarten aanschaffen. Een van € 5,-, een van € 10,- en een van € 20,-. Met de herlaadkaart kun je na het opwaarderen van je belwaarde volop bellen, sms’en en natuurlijk internetten. Maar ook kun je met deze belwaarde een specifieke bundel aanschaffen en daarmee ben je goedkoper uit dan wanneer elk gebruik rechtstreeks van je belwaarde afgeschreven wordt.

Gebruik jij jouw gsm bijvoorbeeld enkel in België? Dan is een bundel specifiek daarvoor prima. Bel je veel internationaal, dus buiten Europa, kies dan voor een van de internationale bundels. De hoeveelheid belminuten, data en sms’jes loopt natuurlijk op naargelang de prijs van de bundel die je met je belwaarde aanschaft. Om een idee te geven: voor de € 5,- bundel ontvang je 100 belminuten en sms’jes, alsook 500MB aan data. Je krijgt dus volop mogelijkheden voor deze belwaarde en je kunt deze bundel altijd heel gemakkelijk aanvullen door een nieuwe herlaadkaart aan te schaffen.

Dit geldt eveneens voor de andere bundels en het advies is altijd om zo’n bundel te nemen, want je bent daar steevast voordeliger mee uit. Voor een duidelijk overzicht van alle bundels kan je hier terecht. Ook vind je daar de codes die je dient te gebruiken om een bundel naar keuze te activeren. Deze bundel kun je enkel aanschaffen met belwaarde en deze belwaarde koop je bij KaartDirect.be als een herlaadkaart.

Vectone herladen met KaartDirect.be

Bestel je jouw nieuwe belwaarde bij KaartDirect.be? Dan ontvang je na betaling gelijk de herlaadkaart, die bestaat uit een code. Deze code heb je nodig om jouw belwaarde aan te vullen en dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt gratis naar het nummer 1966 bellen en het enige wat je moet doen, is even de instructies volgen die gegeven worden.

Ook kun je via sms herladen en dat gaat op een eenvoudige manier. Zo tik je bij je belscherm het volgende in: #101*Herlaadcode#. Op de plek van ‘Herlaadcode’ zet je dan de herlaadcode die wij jou hebben gestuurd. Als je dat hebt ingevuld, druk je op verzenden en daarmee is je belwaarde automatisch herladen. Je ontvangt ook altijd een bericht van het succesvol herladen van jouw gsm.

Nadien heb je gelijk de belwaarde tot je beschikking. Dit om te bellen, sms’en en internetten, maar zoals al aangehaald, adviseren we je om een bundel af te sluiten. Daar haal je heel wat meer voordelen uit, voor zowel nationaal als internationaal bellen. Met de belwaarde van KaartDirect.be kun je dat heel gemakkelijk bestellen. Neem voor alle opties een kijkje op de website van Vectone.

Weet trouwens dat we je de herlaadkaart na de ontvangst van betaling ook altijd even per mail toesturen. Je bent dus absoluut niet verplicht de belwaarde gelijk aan je gsm toe te voegen. Sterker nog, je kunt het ook iemand cadeau doen. Daarin ben je geheel vrij, op voorwaarde dat die ontvanger ook Vectone gebruikt.