Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Altijd verbonden dankzij het netwerk van Base

Simon Verbeke
Altijd verbonden dankzij het netwerk van Base

Vandaag de dag is het bijna onmogelijk om door het leven te gaan zonder internet en telefonie. Vandaar ook dat talloze mensen zich aansluiten bij een telefoonprovider, zodat ze altijd en overal verbonden kunnen zijn met vrienden, familie en in het algemeen: de rest van de wereld. In België zijn er verschillende telefoonproviders te vinden, waaronder Base. Base is één van de grote 3 operatoren in ons land en zorgt er dagelijks voor dat miljoenen mensen met elkaar verbonden kunnen blijven. Maak jij gebruik van Base? Dan kan je hier bij KaartDirect terecht voor verschillende herlaadkaarten om je Base belwaarde op te laden.

Base belwaarde is handig voor allerlei situaties

Je gsm met Base herladen klinkt allemaal wel mooi, maar wat kan je nu eigenlijk precies met die belwaarde doen? Er zijn verschillende situaties waarvoor Base belwaarde nuttig is. Allereerst kan je hiermee klassiek telefoneren. Welke herlaadkaart je ook kiest: je krijgt sowieso een mooi aantal minuten aan belwaarde om te gebruiken. Herlaad je echter voor minstens 10 euro? Dan heb je geluk, want dan krijg je er nog een paar leuke gratis bonussen bij om van te profiteren!

Deze bonussen komen in de vorm van een heleboel sms’en die je kan versturen, maar ook mobiele data. Mobiele data heb je nodig om overal van het internet gebruik te kunnen maken, wanneer je geen toegang hebt tot een Wifi netwerk. Je surft op het web, je checkt sociale media, maar ook om berichtjes te sturen via WhatsApp is dit nodig. Een laatste leuke bonus is het feit dat je gratis kan bellen naar nummers die ook lid zijn van Base. Het loont dus om samen met vrienden of familie van Base gebruik te maken, waardoor een herlaadkaart ook een leuk cadeau kan zijn waar je zelf ook voordeel uit haalt.

Bij KaartDirect.be Base herladen

Wil je bij Base herladen? Bij KaartDirect bieden we een uitgebreid assortiment aan Base belwaarde kaarten aan. Het aanbod loopt van €5 tot €30 met nog een boel opties daartussenin. Zo vind je sowieso het gepaste aantal beltegoed, afhankelijk van hoe vaak jij belt, sms’t of surft. Eens je een kaart hebt gekocht, krijg je een code opgestuurd die je dan gemakkelijk via de Base app of via een sms kan activeren. In dat laatste geval dien je ‘TOPUP[Herlaadcode]’ te sturen naar 1912, met jouw 15-cijferige code in plaats van het woord ‘Herlaadcode’.

Koop hier jouw belwaarde en geniet direct van de vele voordelen die Base te bieden heeft.

Base €5

€5,-

Base €5

Base €10

€10,-

Base €10

Base €15

€15,-

Base €15

Base €20

€20,-

Base €20

Base €30

€30,-

Base €30