Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Bancontact + KaartDirect: dé combo voor non-stop Netflix

Simon Verbeke
Bancontact + KaartDirect: dé combo voor non-stop Netflix

Na een lange en harde werkdag is wat ontspanning altijd wel welkom. Zorg voor een hapje eten en een fris drankje en je bent helemaal klaar om in je zetel te ploffen voor de tv. Uiteraard heb je nog iets nodig om te kijken op je scherm en dan is er Netflix om je te helpen. Waarschijnlijk heb je wel al eens van deze bekende streamingdienst gehoord: als lid van deze enorm populaire service kijk je namelijk naar een groot aantal kwalitatieve films en series. Een ideale bron van ontspanning dus, maar er is een bijkomend element waar je rekening mee moet houden.

Betaal Netflix met Bancontact en andere betaalmethodes

Een Netflix abonnement is niet gratis en vraagt maandelijks een bepaalde kost van jou, afhankelijk van welke versie van Netflix je wilt. De prijzen in België zijn als volgt:

De betaalopties vanuit Netflix zelf zijn echter beperkt: je kan een bankkaart of een PayPal account linken, maar niet iedereen is hier comfortabel mee. Bovendien ontbreekt de mogelijkheid om te betalen met één van de populairste en veiligste betaalmiddelen in België: Bancontact. KaartDirect biedt hiervoor een oplossing.

Beheer zelf wat je betaalt

Bij KaartDirect bestel je digitale cadeaukaarten op een snelle en veilig manier met talloze betaalopties, waaronder ook Bancontact. Voor Netflix specifiek vind je hier in onze webshop de Netflix Gift Cards, dit met verschillende waardes. Zo is er een Netflix kaart van €25, van €50, maar ook een kaart met variabele waarde waarbij je zelf het bedrag bepaalt. Steek de kaart die jij wilt in het winkelmandje, reken af met Bancontact. Zo omzeil je de beperkte mogelijkheden van Netflix zelf.

Bovendien controleer je op deze manier je uitgaven beter, want er worden geen doorlopende betalingen doorgevoerd als je je bankgegevens niet hebt gelinkt aan je Netflix account. Geen onvoorziene verrassingen dus.

De Netflix cadeaubon is ideaal voor jezelf of voor anderen

De Netflix cadeaubonnen van KaartDirect zijn dus ideaal voor jezelf om toegang te krijgen tot Netflix en te betalen met Bancontact. Daarnaast zijn ze ook een perfect cadeau om aan een geliefde te schenken die je wilt laten kennismaken met alles wat Netflix te bieden heeft. Zo kunnen jullie kijken naar dé films en series van het moment om er achteraf samen over te kunnen praten. Laat het bingen maar beginnen!

Netflix cadeaubon

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaubon

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50