Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Belangrijke paysafecard update: los je tegoed tijdig in

Simon Verbeke
Belangrijke paysafecard update: los je tegoed tijdig in

Voor veilige en anonieme online betalingen is paysafecard een enorm populair betalingsmiddel. Logisch ook, want met deze kaarten hoef je geen bankgegevens te delen én kan je in volledige anonimiteit je aankopen doen. Een paysafecard kopen is dus zeker geen slecht idee, maar sinds deze maand zijn er echter wel enkele belangrijke veranderingen doorgevoerd bij het gebruik van je paysafecard.

Wat is er precies veranderd?

Wanneer je een paysafecard gekocht hebt, is het vanaf nu aangeraden om je tegoed op korte termijn te spenderen. Sinds 1 juli 2022 betaal je een maandelijkse toeslag van €3 wanneer je een maand na de activatie van je code nog niet al je tegoed hebt opgebruikt. Let op: dit geldt enkel wanneer je de prepaid code afzonderlijk van een paysafecard account gebruikt.

Het is mogelijk om de maandelijkse toeslag uit te stellen, dit door een paysafecard account aan te maken en daar je tegoed te activeren. Een account aanmaken is simpel: je doet dit via de officiële site of de app (beschikbaar voor Android en iOS. Als je je tegoed activeert via dit account, dan heb je een stuk langer de tijd om je tegoed te spenderen. Ook hier kan je echter een toeslag (€5 per maand) krijgen, maar dit gebeurt enkel als je account langer dan 12 maanden inactief blijft. We raden je dus aan om niet té lang te wachten met het gebruiken van je paysafecard na het aanschaffen van je code, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

paysafecard €10

€10,-

paysafecard €10

paysafecard €25

€25,-

paysafecard €25

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50

paysafecard €100

€100,-

paysafecard €100