Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Betaal veilig en anoniem online met Flexepin

Simon Verbeke
Betaal veilig en anoniem online met Flexepin

We kennen het allemaal wel: lekker online aan het shoppen en je bent klaar om te gaan afrekenen… en dan wordt er plots gevraagd naar persoonlijke (bank)gegevens. Dat kan best vervelend zijn, want niet iedereen is even comfortabel met het delen van deze informatie op bepaalde sites. Gelukkig zijn er alternatieve betalingsmiddelen beschikbaar die in dit soort gevallen best wel handig zijn. Eén van de bekende en vertrouwde alternatieven voor een situatie zoals deze, is Flexepin.

Waarom Flexepin kopen?

Flexepin maakt het mogelijk om betalingen te doen zonder dat hiervoor verbinding gemaakt hoeft te worden met je bank. Je gegevens worden niet gedeeld met de website en je betaald anoniem. Dit maakt de prepaid kaart van Flexepin een erg populair betaalmiddel. Het geeft je een gevoel van zekerheid en veiligheid, wat toch wel een van dé meest belangrijke factoren zijn bij het maken van online aankopen. Flexepin kopen is dus zeker geen slecht idee! Daarnaast is Flexepin ook wereldwijd in talloze winkels in gebruik te nemen. Wil je iets kopen in een online winkel die buiten Europa ligt? Maak je geen zorgen, want met Flexepin is dit mogelijk! 

Heel wat online winkels ondersteunen Flexepin als betalingsmiddel, dus je kan er best veel mee doen. De service werkt met een pre-paid voucher systeem, dus Flexepin kopen is een gegarandeerd veilige en anonieme manier om aankopen te doen. als Het enige wat je hoeft te doen is je unieke Flexepin voucher code ingeven wanneer daarom gevraagd wordt en het systeem zal de betaling voor jou verwerken.

De Flexepin voucher code bij KaartDirect

Flexepin kopen is enorm gemakkelijk om te doen: dit kan zelfs gewoon thuis vanuit je luie zetel gebeuren en dit met slechts een paar klikken. Bij KaartDirect bieden we je een assortiment aan Flexepin vouchers aan met verschillende waardes, die lopen van €10 tot wel €250. Zo heb jij de mogelijkheid om het meest gepaste bedrag voor jouw aankoop te kiezen. Na het aanschaffen van je kaart krijg je jouw unieke Flexepin voucher code op je scherm te zien, maar deze wordt ook opgestuurd naar je mailbox om zeker te zijn. Die code gebruik je vervolgens om je aankopen mee te doen: simpel, toch? Geniet van de talloze voordelen van Flexepin en maak zorgeloos jouw inkopen online!

Flexepin €20

€20,-

Flexepin €20

Flexepin €30

€30,-

Flexepin €30

Flexepin €50

€50,-

Flexepin €50

Flexepin €100

€100,-

Flexepin €100