Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De beste games die dit jaar nog naar Xbox Game Pass komen

Wout Willems
De beste games die dit jaar nog naar Xbox Game Pass komen

Xbox Game Pass is inmiddels een vaste waarde geworden in de Xbox-community. Al jarenlang biedt deze service de mogelijkheid om de béste games te spelen tegen een heel voordelig tarief. Miljoenen spelers van over de hele wereld maken hier dan ook gebruik van. Met de regelmaat van de klok worden er nieuwe games aan de service toegevoegd en vaak zelfs al vanaf de releasedatum. Waarom zou je Game Pass Ultimate kopen? Wel, recent heeft Xbox een grootse showcase gegeven en hierbij werden er héél véél aankondigingen gemaakt. Er staat voor dit jaar nog heel wat leuks op de stapel voor leden van Xbox Game Pass Ultimate: wij zetten even de interessantste aankondigingen op een rijtje.

Games om deze zomer te spelen

Lang moeten we niet wachten op nieuwe games, want deze zomer al worden er enkele gloednieuwe toppers aan de service toegevoegd. Op 19 juli verschijnt, bijvoorbeeld, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. In deze tactische actiegame, die gebaseerd is op Japanse mythologie, neem je het op tegen allerlei demonen terwijl je de Maiden van de tempel beschermt. De game is een unieke mix van hack-and-slash gameplay en tower defence. Of wat dacht je van Flintlock: The Siege of Dawn? Vanaf 18 juli kun je met deze explosieve en uitdagende ‘Soulslike’ aan de slag. Deze game belooft veel actie en sensatie, een echte aanrader als je de spektakelknop naar omhoog wilt draaien. Daag de goden uit en verover de wereld!

Het najaar heeft ook heel wat te bieden

Na de zomervakantie houdt de pret uiteraard niet op: op 4 september verschijnt namelijk Age of Mythology: Retold. Dit is de ultieme editie van een echte klassieker in het tactische genre: kleurrijke visuals, verbeterde gameplay en nieuwe missies zorgen ervoor dat de game nóg beter wordt dan tevoren. Ook horrorfans komen aan hun trekken: op 5 september komt S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl uit. In deze huiveringwekkende sequel neem je het op tegen allerlei radioactief gemuteerde wezens, dus trek je hazmat suit maar aan, neem voldoende wapens in de hand en veel succes met je overlevingstocht!

Call of Duty Black Ops keert terug!

Dit najaar betekent ook de terugkeer van de populairste shooter-franchise die er maar is: Call of Duty. Op 24 oktober kunnen we weer onze geweren bovenhalen en beginnen knallen, want dan ligt Call of Duty: Black Ops 6 in de winkelrekken. Beleef een spannend spionage-avontuur in de campagne, neem het op tegen je vrienden in verschillende multiplayer modi of neem het op tegen een leger aan ondode zombies. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise zal je Call of Duty vanaf de releasedag kunnen spelen via Xbox Game Pass Ultimate!

Nog het hele jaar zoet

De genoemde voorbeelden zijn slechts het begin! Er staan nog heel wat games klaar om op ons losgelaten te worden dit jaar, maar deze hebben nog geen specifieke releasedatum gekregen. Zo krijgen we nog Avowed, een veelbelovende fantasy-RPG van gevierd ontwikkelaar Obsidian Games. Wil je op avontuur gaan? Kies dan voor Indiana Jones and the Great Circle en volg de beroemde schattenjager op zijn nieuwste zoektocht. Ten slotte kun je je ervaring ook (letterlijk) naar nieuwe hoogtes tillen, met de release van Microsoft Flight Simulator 2024. Stap in de cockpit en vlieg naar je volgende bestemming!

Xbox Game Pass kopen bij KaartDirect

Je hoort het: het zijn fantastische tijden voor Xbox Game Pass Ultimate leden! Ben je nog geen lid, dan is nu eigenlijk hét perfecte moment om aan boord te stappen. Met 3 maanden Xbox Game Pass Ultimate geniet je volop van talloze games in elk genre dat je maar wilt. Wij bieden daarnaast ook verschillende Game Pass kaarten aan, zowel voor PC als console, voor ook verschillende tijdsperiodes. Door verschillende Xbox Game Pass Ultimate kaarten te kopen, kan je zelfs een jaar lang genieten van alle topgames op de service. Activeer dus snel je abonnement en laat het gameplezier maar beginnen!

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

Game Pass Ultimate 3 maanden

€44,99

Game Pass Ultimate 3 maanden