Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

De beste PS5-games van dit najaar

Lennard Verhage
De beste PS5-games van dit najaar

Dit zijn de beste PS5-games van dit najaar

Heb jij een PlayStation 5 staan? Dan ben je ongetwijfeld altijd op zoek naar leuke, nieuwe games die je op de console kunt spelen. Het aanbod PlayStation 5 games neemt ook steeds meer toe, waardoor je volop keuze hebt in wat je op je console kunt spelen. We zitten nu nog in de zomer, maar de herfst en het najaar laten niet lang meer op zich wachten. Daarom kijken we alvast even vooruit naar nieuwe games die je met een PSN card kunt aanschaffen in de PlayStation Store. Hieronder dé beste vijf PlayStation 5 games van dit najaar.

Deathloop – Beleef een uniek avontuur op het eiland Blackreef, waar je telkens in een tijdsloop zit en dus dag in dag uit hetzelfde beleeft. Althans, dat lijkt zo. Het doel is om uit de tijdsloop te ontsnappen en daarvoor heb je de kennis nodig die je tijdens het spelen opdoet. Je dient namelijk verschillende personages om te brengen, allemaal op hetzelfde moment. Telkens als je een loop speelt, ontdek je nieuwe mogelijkheden en als het ware puzzel je op een gegeven moment alles in elkaar. Staat iedereen op de juiste plek en schakel je ze allemaal gelijktijdig uit, dan ontsnap je uit de tijdsloop en win je het spel. Maar laat je niet misleiden; andere spelers kunnen jou dwarsbomen als je niet goed oplet.

Kena: Bridge of Spirits – Een avontuur waarin jij de rol aanneemt van Kena, die dienst doet als begeleider van de mensen naar het dodenrijk. Dat doet ze samen met koddige wezentjes, die haar in staat stellen om speciale krachten te gebruiken. Hoewel de achtergrond misschien wat grimmig klinkt, wordt de game op een visueel warme en gevarieerde manier gepresenteerd, wat voor een prachtig zicht zorgt tijdens het spelen. Kena: Bridge of Spirits is een originele 3D platformer in wording, waar je met een gerust hart je PlayStation kaart aan kan besteden.

Death Stranding: Director’s Cut – Een uniek avontuur dat eerder al op de PlayStation 4 uitkwam, verschijnt nu in een nieuw jasje voor de PlayStation 5. De game is geoptimaliseerd voor de nieuwe console en Hideo Kojima heeft een reeks features en extra activiteiten aan de game toegevoegd, om het zo nog leuker en langer speelbaar te maken. Lukt het jou om als Sam Bridges alle pakketjes af te leveren en het kwaad tegen te gaan? Samen met BB lukte het op de PlayStation 4 alvast uitstekend en op de PlayStation 5 beleef je dat in een nog uitgebreidere vorm!

Call of Duty: Vanguard – We keren terug naar de Tweede Wereldoorlog waar we de strijd opnieuw met de Duitsers aangaan. In Call of Duty: Vanguard beleven we de oorlog vanuit verschillende perspectieven in het westen en oosten van Europa, maar ook de Pacific en Afrika, waarbij je met nieuwe elementen zoals blind vuren en destructie te maken krijgt. Ook ontbreekt het niet aan een grootschalige multiplayer, die net zoals voorgaande delen volledig in Call of Duty: Warzone geïntegreerd zal zijn voor de meest soepele spelervaring.

Riders Republic – Ben je fan van extreme sporten? Kon je erg van Steep genieten? Weet dan dat je Riders Republic in de gaten moet houden. Een game die snowboarden, skydiven, mountainbiken en nog veel meer op een uitstekende wijze met elkaar weet te combineren en dat in een spelwereld die enorm groot is. Deze game speel je bovendien echt met je maten, gezien dat voor de leukste uitdaging en ervaring zorgt. Zo bevat Riders Republic bijvoorbeeld massasprints, waarbij je met maar liefst 50 man van een berg fietst. Chaos gegarandeerd, en dan vooral leuke chaos!

En daarmee hebben we de beste PlayStation 5 games van dit najaar gehad. Je kunt het merendeel al in de PlayStation Store pre-orderen en anders ten tijde van de release natuurlijk direct aanschaffen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een PSN card. Deze PlayStation kaart schaf je heel eenvoudig aan bij KaartDirect.be!

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)