Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De Days of Play 2024 zijn gestart: de beste PlayStation kortingen

Simon Verbeke
De Days of Play 2024 zijn gestart: de beste PlayStation kortingen

Het is weer zover: de PlayStation Days of Play zijn opnieuw van start gegaan! Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden voor de PlayStation community dat we vlak voor het begin van de zomer alles wat met het PlayStation merk te maken heeft vieren. Dit jaar lopen de Days of Play van 29 mei tot 12 juni en tijdens die hele periode profiteer je van talloze grote PlayStation kortingen. Of je nu een die-hard PlayStation gamer bent, enkel sporadisch je console aansteekt of nog maar net bent begonnen aan je PlayStation avontuur: tijdens de Days of Play profiteert iedereen!


Tijdelijke PS Plus kortingen

Eén van de meest aantrekkelijke aanbiedingen tijdens deze periode, is de prijsverlaging van het PlayStation Plus jaarabonnement. Dit heb je nodig om online te kunnen gamen, maar je krijgt er ook een hoop bonussen bij in de vorm van gratis maandelijkse games en exclusieve kortingen op games. PS Plus abonnementskortingen komen niet vaak voor, dus grijp nu snel je kans! Dit zijn de concrete kortingen waarvan sprake:


Ben je al lid van PlayStation Plus en wil je upgraden naar een hogere tier (Extra of Premium)? Ook dan krijg je korting. Bestaande PS Plus Essential leden krijgen 25% korting als ze upgraden naar PlayStation Plus Extra en Extra abonnees die upgraden naar PlayStation Plus Premium krijgen zelfs 30% korting. Iedereen profiteert dus tijdens deze periode, ongeacht je huidige PS Plus status.


Betaal minder voor topgames

Tijdens deze periode worden er ook veel games aangeboden met (hoge) kortingen. En met ‘veel’ bedoelen we echt ‘héél veel’! Uiteraard zet Sony hun (first-party) exclusives in de kijker, zoals Rise of the Ronin, God of War Ragnarök, Final Fantasy VII Rebirth, Marvel’s Spider-Man 2 en meer! Daarnaast profiteer je ook van kortingen op heel wat topgames van andere uitgevers, dus nu is hét moment om je gamebibliotheek uit te breiden als je iets op het oog hebt.


Ook aanbiedingen op hardware

Naast games en het PlayStation Plus abonnement, mag je ook kortingen verwachten op PlayStation-gerelateerde hardware. De PS5-console zelf (zowel het standaard als het digitale model) zijn nu verkrijgbaar met wel €50 korting! Nieuwe controller nodig? De standaard DualSense controller is nu te koop voor slechts €49.99 in alle kleuren. Of misschien heb je altijd al eens de PSVR 2 willen testen? Dit revolutionaire apparaat is nu voor €100 minder te kopen (dit geldt ook voor de ‘Horizon Call of the Mountain’ bundel). Check alle hardware deals via PlayStation Direct.


Duik in de Days of Play!

Je hebt het kunnen lezen: er is heel wat te beleven tijdens de Games of Play van 29 mei tot 12 juni. PlayStation tegoed nodig om iets leuks aan te schaffen tijdens deze periode? Vul dan snel en eenvoudig je PlayStation portemonnee aan met onze PlayStation kaarten. Mis je kans niet en geniet van de Days of Play!

PlayStation kaart €50

€50,-

PlayStation kaart €50

PlayStation kaart €80

€80,-

PlayStation kaart €80

PlayStation kaart €100

€100,-

PlayStation kaart €100