Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

De Days of Play zijn opnieuw van de partij

Simon Verbeke
De Days of Play zijn opnieuw van de partij

Het is weer zover: PlayStation gamers kunnen vanaf nu profiteren van een hele hoop koopjes, want de Days of Play zijn opnieuw onder ons! Tijdens deze periode lanceert Sony elk jaar heel wat leuke deals, zowel op games als op allerlei hardware. Ook dit jaar zitten er heel wat mooie kortingen tussen. Er staan momenteel meer dan 250 PlayStation 4- en PlayStation 5-games scherp geprijsd, dus nu is hét moment om helemaal uit je bol te gaan in de PlayStation Store. Het aanbod is erg divers én omvat ook vele recente bekende games. Een kort overzicht:

Ontdek ‘a galaxy far far away’ met het recente LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, ren weg van hordes zombies in Dying Light 2: Stay Human of bevrijd Tokio van geesten in Ghostwire: Tokyo. Dit zijn natuurlijk niet de enige toppers die momenteel van een korting genieten, zo heb je ook nog Ratchet & Clank: Rift Apart, Call of Duty: Vanguard, Far Cry 6, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla en nog veel meer games om uit te kiezen. Er zijn te veel namen om allemaal op te sommen, dus klik hier om in de PlayStation Store het volledige aanbod te bekijken. Welk genre je voorkeur ook geniet en of je nu op een PlayStation 4 of PlayStation 5 speelt: er zit vast wel een leuke deal voor jou tussen.

 

Aanbiedingen op PlayStation hardware

Naast games kan je tijdens de Days of Play ook genieten van enkele leuke deals op PlayStation gerelateerde hardware. Wat dacht je van korting op een gloednieuwe DualSense controller in verschillende kleuren voor je PlayStation 5? Of een PlayStation VR Mega Pack met korting kopen? Daarnaast kan je ook de PULSE 3D headset goedkoper vinden, ideaal om het geluid van de nieuwste games ten volle te ervaren. Een volledig overzicht met alle hardware deals kan je checken via deze link.

 

Koop je PlayStation kaarten bij KaartDirect

De Days of Play actie loopt van 25 mei tot 8 juni, dus je hebt wel even de tijd om je slag te slaan. Als je volop wilt profiteren van alle leuke deals die momenteel gaande zijn, dan is het natuurlijk handig om wat PlayStation tegoed achter de hand te hebben. Dat hoeft geen probleem te zijn, want hier op KaartDirect kan je vlot en veilig jouw PlayStation portemonnee aanvullen. Kies het bedrag van de PlayStation tegoedbon die het beste bij jou past - €10, €20, €50 of €100 – en na aanschaf krijg je de code op je scherm én in je mailbox. Deze unieke code kan je meteeen winsselen om te shoppen in de PlayStation Store. Happy Days of Play!

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50