Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

De KaartDirect keuze cadeaukaart is een breed en divers cadeau

Simon Verbeke
De KaartDirect keuze cadeaukaart is een breed en divers cadeau

Wanneer je vandaag de dag op zoek gaat naar een gepast cadeau, loop je waarschijnlijk tegen een herkenbaar probleem aan: er is te veel keuze beschikbaar. Door de catalogus van verschillende winkels te bekijken, stapelen de leuke geschenkideeën zich op, maar beginnen ook de twijfels te komen. Op een bepaald moment heb je zo veel leuke cadeaus gezien dat er kortsluiting in je brein ontstaat. Nee, hét ideale geschenk vinden is niet altijd een gemakkelijke onderneming. Gelukkig biedt KaartDirect hulp in soortgelijke situaties.

Dé cadeaubon voor talloze situaties

Op KaartDirect.be koop je cadeaukaarten in verschillende formaten en dit in heel wat categorieën.. Wij zijn er zeker van dat je in ons assortiment wel iets leuks zal vinden om als cadeau te geven. Om het jezelf echter een pak gemakkelijker te maken, is er nu de KaartDirect.be keuze cadeaukaart. Deze kaart doet exact wat de naam al impliceert: je gebruikt hem om zelf iets uit te kiezen binnen het assortiment van KaartDirect.be. Ja, werkelijk alles wat op onze site te vinden is, kan hiermee verzilverd worden. Om deze reden heb je met de KaartDirect Keuze cadeaukaart een enorm breed cadeau in handen.

Om enkele voorbeelden te noemen van wat je zoal op KaartDirect.be kunt vinden: gamers kunnen bij ons terecht voor al hun PlayStation-, Xbox- of Nintendo benodigdheden. Ook bieden wij cadeaukaarten aan voor talloze (web)winkels, zoals bol.com, Rituals, Coolblue en meer. Daarnaast zit je ook voor belwaarde bij ons aan het juiste adres: wij bieden beltegoed aan voor de grootste providers in België. Het aanbod is divers en wij streven ernaar dit in de toekomst uit te breiden met nog meer mogelijkheden.

Eenvoudig in gebruik

Het is heel simpel om de KaartDirect keuze cadeaukaart te gebruiken. Bij het aanschaffen van de kaart kies je eerst de waarde die je op de kaart wilt zetten. Je kunt deze cadeaubon al kopen vanaf € 5 (ideaal als klein presentje) en kan er maximaal zelfs € 500 aan tegoedwaarde op zetten (als je iemand eens écht wilt verwennen). Een keuze gemaakt? Reken dan je cadeaubon af met één van de vele betaalopties die KaartDirect aanbiedt (zoals Bancontact, PayPal, VISA en meer). Na het betalen krijg je direct jouw unieke 19-cijferige code toegestuurd + een pin die bestaat uit 6 cijfers.

Bewaar de codes goed, want deze kan jij dan vervolgens doorsturen naar de ontvanger van je geschenk. Wanneer die persoon een product heeft uitgezocht op KaartDirect.be, kan hij of zij de ‘KaartDirect Cadeaukaart’ als betaalmiddel selecteren aan de kassa. Let wel op dat de KaartDirect.be keuze cadeaukaart enkel werkt op de Belgische versie van KaartDirect.

Gedurende het hele jaar kan je voor al je cadeaus terecht bij KaartDirect. De KaartDirect keuze cadeaukaart maakt de zoektocht naar een passend cadeau nóg gemakkelijker. Met deze brede keuze cadeaukaart en ons diverse assortiment zit je sowieso goed om je vrienden, familie of geliefden eens goed te verwennen.

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen