Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De leukste cadeaus voor de feestdagen

Simon Verbeke
De leukste cadeaus voor de feestdagen

Het jaar 2022 nadert intussen zijn einde en 2023 lonkt daar al om de hoek… maar vooraleer we de jaarwissel maken, zijn er uiteraard nog de feestdagen! Zo komen vrienden en familie in december steevast samen om Kerstavond en/of Kerstmis te vieren. Kerstmis staat synoniem aan gezelligheid, warmte, kerstbomen, verlichting… en natuurlijk ook cadeautjes! Want wat is er nu leuker dan je geliefden te verrassen met een leuk kerstpresentje? Heb nog geen idee wat je wilt schenken? Dan kan je hier bij KaartDirect terecht voor heel wat leuke en originele ideeën. We geven je er een paar.

Alles wat een gamer maar nodig heeft

KaartDirect heeft een uitgebreid gamma aan tegoedkaarten waar een gamer van zal smullen: het maakt niet uit welk platform je prefereert. Zoek je een cadeautje voor iemand die op de PlayStation speelt? Koop dan hier de PlayStation card! Een PlayStation gift card kan gebruikt worden om je digitale portefeuille aan te vullen zodat je de grootste blockbusters, zoals God of War: Ragnarök of Spider-Man: Miles Morales, kan kopen, maar ook een PlayStation Plus abonnement activeren is een mogelijkheid.

Ook voor Xbox kan je hier bij KaartDirect.be terecht: scroll even door ons assortiment en je vindt sowieso een passende Xbox gift card. Xbox tegoed kopen is een mogelijkheid, maar ook voor Xbox Live – en Xbox Game Pass (Ultimate) abonnementen zit je bij ons helemaal goed. Met Game Pass (Ultimate) krijg je toegang tot heel wat leuke en recente games, zoals, bijvoorbeeld, A Plague Tale: Requiem.

Games voor kids

Ben je op zoek naar een leuk gamecadeautje voor je (klein)kinderen? Op de Nintendo Switch staan er heel wat familievriendelijke games, denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende Pokémon - of Mario games. Een Nintendo kaart is absoluut een gepast cadeau. Scroll even door ons Nintendo assortiment om de talloze opties te ontdekken.

Een enorm populair spel (bij de jeugd) is Roblox: in deze creatieve sandbox kan je als speler heel wat eigen leuke creaties maken en delen met anderen. Om de leukste en mooiste creaties te spelen, heb je Robux nodig (de digitale valuta van Roblox). Met een Roblox gift card schenk jij tegoed, zodat de ontvanger direct Robux kan halen.

De beste elektronica bij Coolblue

Met een Coolblue cadeaubon schenk je eigenlijk een wereld aan mogelijkheden. Deze webwinkel heeft een gigantisch uitgebreid assortiment met elektronica in alle vormen en maten. TV’s groot of klein, keukenapparaten, headsets, smartphones, … je noemt het maar! Bij KaartDirect koop je gemakkelijk een Coolblue gift card die je zelf een waarde kan toewijzen.

Uiteraard is dit allemaal slechts een greep uit ons volledige aanbod. Ga gerust op ontdekking op de site en wie weet ontdek je wel een andere leuke cadeaubon die je kan schenken. Veel succes met het zoeken naar cadeaus en alvast een vrolijk Kerstfeest!

PlayStation kaart €20

€20,-

PlayStation kaart €20

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

Coolblue

€5,- tot €150,-

Coolblue

Bestellen