Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

De Steam gift card is ideaal voor elke PC-gamer

Simon Verbeke
De Steam gift card is ideaal voor elke PC-gamer

Als PC-gamer is de kans best groot dat je al eens in contact bent gekomen met Steam. Logisch, want Steam is het grootste PC-gaming platform dat er is. Op zoek naar een nieuwe game om op je PC te spelen? Vrees niet, want de kans is heel groot dat Steam je hiermee kan helpen. Steam heeft ontzettend veel te bieden en om hier optimaal van te genieten biedt KaartDirect je de Steam gift card aan in allerlei soorten en maten!

Games groot en klein

Het game-aanbod op Steam is ontzettend groot, je vindt er altijd wel iets wat bij je past: van bekende AAA-titels, tot de meest charmante indie games. Aankopen doen op Steam is bovendien erg simpel: je kan je persoonlijke gegevens koppelen aan je account, maar een meer anonieme en veilige manier om te shoppen is gebruikmaken van de Steam gift card. Met dit handige en flexibele betaalmiddel, voeg je zonder gedoe, een bepaald bedrag toe aan je account. Een Steam kaart kopen kan je doen met verschillende bedragen, waardoor elke gamer wel aan zijn trekken komt.

Met korting PC games kopen

Steam staat bovendien bekend om de vele ‘sales’ die het platform organiseert. Elk jaar krijgen we zo, bijvoorbeeld, een Summer – en Winter Sale op ons bord geserveerd. Deze momenten vormen natuurlijk dé perfecte gelegenheid om eens goed los te gaan in het aanbod aan PC-games. Gedurende het jaar zijn er nog veel meer sale momenten dan enkel de ‘seizoenskoopjes’. Hoe kan jij je het beste voorbereiden op de volgende sale? Door je Steam portemonnee van tevoren aan te vullen met wat tegoed natuurlijk! 

Je Steam gift card kopen bij KaartDirect

De Steam gift card bestaat in verschillende vormen, je maakt een keuze afhankelijk van welk soort game(s) je op het oog hebt. Wil je indie games kopen of gebruik maken van een flinke kortingsactie op een populaire titel? Dan koop je een Steam gift card van €10 of €20 om je slag te slaan. Voor degenen onder ons die liever grotere, nieuwe games aanschaffen of misschien wel heuse deluxe edities, zijn er dan de Steam gift cards van €50 of €100. Speel je graag een multiplayer game met vrienden? Denk dan ook aan je gamepartner en geef hem/haar eens Steam gift card cadeau. Wat je voorkeur ook is: een Steam gift card kopen is sowieso een goed idee om te kunnen profiteren van de leukste deals voordat ze verdwijnen. 
 

Steam Gift Card €20

€20,-

Steam Gift Card €20

Steam Gift Card €10

€10,-

Steam Gift Card €10

Steam Gift Card €50

€50,-

Steam Gift Card €50