Binnen 1 minuut geleverd

Officiƫle verkoper

Lage servicekosten

Een speciale cadeaubon: het perfecte cadeau voor haar

Anna Peeters
Een speciale cadeaubon: het perfecte cadeau voor haar

Staat er binnenkort een verjaardag van een vriendin op de kalender? Dan ben je waarschijnlijk nu je hersens aan het breken over wat je precies cadeau moet geven. We nemen het je niet kwalijk, want het is soms best uitdagend om een gepast geschenk te vinden. Zit je even in de knoop? Geen zorgen, want bij KaartDirect zit je goed om een ideaal cadeau te vinden! Lees snel verder om inspiratie op te doen.

De Boozyshop gift card: alles voor de beautyliefhebber in één kaart

Is jouw vriendin een echte beauty-expert die haar graag opmaakt met de mooiste make-up artikelen ? Dan is een Boozyshop cadeaubon kopen voor haar een goed idee! Met een uitgebreide selectie aan make-up, verzorgingsproducten en bijhorende accessoires, zal ze zeker iets vinden waar ze blij van wordt.

De LOAVIES cadeaukaart: betaalbare mode voor iedereen

Als de persoon die je wilt verwennen altijd op zoek is naar de nieuwste modetrends, kies dan voor de LOAVIES cadeaubon! LOAVIES biedt een breed scala aan betaalbare trendy kleding, accessoires en schoenen in verschillende stijlen. Waar ze ook naar op zoek is: bij LOAVIES vindt ze gegarandeerd iets leuks om de kleerkast mee uit te breiden.

Geef juwelen en sieraden met de My Jewellery cadeaubon

Maakt de jarige graag haar outfits compleet met een leuk juweeltje? My Jewellery staat bekend om zijn prachtige collectie sieraden: kettingen, armbandjes, oorbellen en meer! Met een My Jewellery cadeaubon zijn de keuzes eigenlijk eindeloos, dus dit cadeau is gegarandeerd een schot in de roos waar ze heel gelukkig van zal worden.

Nog meer keuze nodig? Kies voor de FashionCadeau bon

Wil je haar verwennen met een enorme hoeveelheid aan fashion keuze? Dan is daar een ideaal middel voor: de Fashion cadeaubon. Met deze ene gift card, heeft ze de mogelijkheid om te shoppen bij verschillende bekende modewinkels, waaronder Zalando, H&M, Foot Locker en meer. Een enorm veelzijdig cadeau waarmee je niet fout kan gaan!

Nog meer cadeaukaarten om uit te kiezen

Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden van leuke cadeaubonnen, maar het aanbod van KaartDirect.be is uitgebreider dan dat. Neem gerust een kijkje in ons gamma en maak zeker ook gebruik van onze cadeaumodule om zo een leuke boodschap bij je cadeau te steken om het zo persoonlijker te maken.