Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Een veelzijdige console vol mogelijkheden

Simon Verbeke
Een veelzijdige console vol mogelijkheden

In 2017 verscheen de Nintendo Switch op de markt, een draagbare game console die vandaag de dag nog steeds enorm populair is onder jong en oud. Logisch ook, want het is dan ook een enorm veelzijdig apparaat. De Switch is bovendien hét ideale apparaat om je samen met vrienden en familie te amuseren: het is nooit een slecht plan om even wat maten samen te roepen voor een potje Mario Party, of bezoek de boerderij van andere spelers wereldwijd in Animal Crossing: New Horizons. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het uitgebreide gamma aan games om samen te spelen. Om dit online te kunnen ervaren, heb je een Nintendo Switch Online abonnement, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Of je nu op zoek bent naar games, Nintendo eShop tegoed of een abonnement: KaartDirect biedt heel wat mogelijkheden.

Eenvoudig je Nintendo tegoed aanvullen

De centrale plek waar je terechtkan voor de leukste games en content op de Switch, is de Nintendo eShop. Het is dan ook altijd handig om wat een Nintendo eShop card achter de hand te hebben, zo houd je namelijk controle over wat er uitgegeven wordt. Koop daarom bij KaartDirect je Nintendo tegoed kaarten: je hebt keuze uit verschillende bedragen – eShop card 15 Euro, 25 Euro, 50 Euro, 75 Euro of 100 Euro – Nintendo tegoed kopen is een fluitje van een cent: je kiest het gewenste bedrag en na aanschaf kan je jouw unieke code activeren om direct aan de slag te gaan. 

Koop direct de leukste games en speel ze samen met vrienden

Gamen op de Nintendo Switch brengt mensen samen! Het is ontzettend leuk om enkele games te hebben die je gezamenlijk kunt spelen. Heb je een leuke gameavond gepland, maar weet je niet goed wat te spelen? Begrijpelijk: de eShop heeft een ontzettend groot aanbod, waardoor je misschien wel het overzicht verliest. Geen nood: bij KaartDirect kan je direct de leukste volledige Switch games kopen: zo hoef jij je niet bezig te houden met je Nintendo tegoed aan te vullen en kan je je optimaal voorbereiden voor een potje gamen met je vrienden. 

Mario Kart 8 is een echte aanrader: met deze chaotische racer heb je gegarandeerd uren plezier samen. Wil je wat (virtueel) knokken om te achterhalen wie de sterkste van de groep is? Dan kan je bij Super Smash Bros. Ultimate terecht. Neem zeker eens een kijkje in ons Nintendo game-aanbod om alles te ontdekken. Langer genieten van je favoriete games? Koop dan ook je DLC of uitbreidingspas voor een select aantal games hier bij KaartDirect.

Iedereen samen krijgen op één plaats is echter niet altijd gemakkelijk om te regelen. Geen nood: je kan altijd beroep doen op de online modus van multiplayer games. Hiervoor heb je wel een Nintendo Switch Online abonnement nodig en dat kan je hier bij KaartDirect aanschaffen: koop je abonnement voor 3 maanden of 12 maanden. Online gamen kan met vrienden, maar uiteraard ook met vreemden: stiekem willen we allemaal wel eens onze krachten meten met de rest van de wereld om te zien hoe goed we zijn. Splatoon 2 is, bijvoorbeeld, een competitieve game waarbij je met je verfkannon andere spelers online kan bespuiten. 

Dus trek een drankje open, kies een leuke game en nodig vrienden, familie, buren, … uit voor een gezellige avond met de Nintendo Switch. Have fun!

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo Switch Online 3 maanden

€7,99

Nintendo Switch Online 3 maanden

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25